Keresés

INOA megújulás – csomagolás, összetétel és hajdiagnózis tökéletes minőségben

INOA megújulás a csomagolás, az összetétel és a színválaszték tekintetében.

Hajfestési élmény a szalonban az INOA-val

A változások manapság elkerülhetetlenek, sőt szükségesek. A folyamatos fejlődés pedig az egyre professzionálisabb szalonszolgáltatásokat is lehetővé teszi. Ennek jegyében újult most meg az INOA hajfestékcsalád:

  • ODS-technológia és továbbfejlesztett összetétel
  • a termékek egyszerűbb és gyorsabb felvitele
  • fenntartható csomagolás

A professzionális hajdiagnózis elengedhetetlen része a szolgáltatásnak. A komplex és luxus minőségű szalonélményt pedig egy újfajta megközelítést alkalmazó digitális diagnosztikai eszköz teszi még különlegesebbé. A tökéletes, személyre szabott színeredmény pedig hosszantartó lesz és akár 100%-os őszfedéssel, fényesebb hajat biztosíthatunk a vendégeinknek.

Az új megközelítésű diagnózis egyik legújabb vívmánya, hogy a megújult INOA árnyalatok digitális kipróbálásra is van lehetőség.

Digitális diagnózis

Az ammónia örök kérdés a fodrásziparban. Káros? Nem káros? Kis mennyiségben szükséges? A megújult INOA hajfestékek az ammóniamentes utat követik, így nincsenek kellemetlen szagok és allergiás reakciók a használatuk során. Ráadásul olajalapú hajfestékekről van szó, amely nem csak a hajba történő bejutást teszi könnyebbé, de fényt ad a hajnak és kiszámíthatóbbá teszi a végleges színt.

Az új csomagolásról fenntarthatóbb

Az INOA és a L’Oréal Professionnel törekszik a fenntarthatóságra. Az alumínium tubusok kisebbek és 95%-ban újrahasznosított anyagból készülnek. A festékek könnyen leöblíthetők, így a vízfelhasználás is csökken, a digitális használati utasításokkal pedig évente 79 tonna papírt spórol meg a két brand. A QR-kóddal hozzáférhető használati utasítások és képzési anyagok segítenek abban, hogy a szakemberek mindent megtudjanak az éppen használt festékekről.

Környezetbarát csomagolás

Kényelmesebb

A dobozok függőlegesen állítva tárolhatók, valamint az elülső oldalon színminta és az árnyalatok számkódja is megtalálható, ezzel könnyítve a coloristok munkáját.

INOA megújulás – olajalapú hajfestékek már 91 árnyalatban

A széles színválaszték szinte végtelen lehetőséget teremt a coloristok számára. Az átütő színeredmény és az akár 100%-os őszfedés a hajfestékek egyedüli vagy egymással kevert használatával is elérhető.

Az olaj ereje pedig egyrészt luxussá varázsolja a hajfestékeket másrészt a hajfestést szépségrituálévá alakítja. Hiszen egy szalonban nem csak a végeredmény a fontos, hanem a szolgáltatás önmagában is élmény lehet. Az INOA hajfestékek és egy szakember tudása és ügyessége pedig pontosan ezt az élményt nyújtja a vendégeknek.

INOA előtte-utána

INOA – ammóniamentes innováció

Tudtad, hogy az INOA jelentése ammóniamentes innováció (Innovation NO Ammonia)? Az INOA volt az első olyan hajfesték, amely önálló márkanévként jelent meg a szalonok szolgáltatási kínálatában világszerte. A nők az INOA-t elsők között tartják számon, sok esetben pedig eleve ezekkel a hajfestékekkel kérik a szolgáltatást. Nem véletlen tehát a márka egyre növekvő népszerűsége.

A márka nem csak a felhasználók, de a média figyelmét is kivívta és számos szakmai díjat is elnyert. A WWD magazin 2022 legjobb professzionális hajfestékének kiáltotta ki, de emellett olyan díjakat is elnyert, mint:

  • Allure Best of Beauty,
  • WWD Beauty Biz,
  • Prix d’Excellence Marie Claire de la Beauté

Vélemények a tesztelő fodrászoktól

Lukács Panna – @lukacspanni_

Összességében meg vagyok elégedve a termékkel. Gyönyörűen fedi az ősz hajszálakat és a lemosása is könnyebbé vált. Az árnyalatok jobban pigmentáltak és a fényük is erősebb. A vendégköröm kedvenceivé a 7-es és a 8-as árnyalatok váltak.

Reketes Ramóna – @reketes_ramona

Nemrég kezdtem el használni az iNOA festéket és teljesen meg vagyok vele elégedve. Az olajos állagnak köszönhetően könnyen kenhető, ami számomra nagyon fontos, illetve kiöblíteni is egyszerűbb a hajból. További plusz pont a festék mellett, hogy az olaj miatt nem fogja meg a fejbőrt, nem lesz maszk hatása. A 9.12 és 10.1-es, valamint ősz haj fedéséhez a 6.0 és 7.0 árnyalatokat használom legtöbbször, az eredmény gyönyörű, naturális szín. Ammóniamentességének köszönhetően az illata is teljesen természetes, ami a mai világban nagyon fontos.

Huszár Klaudia – @klaudiahuszar

A festék könnyű textúrájának és olajos állagának köszönhetően elkeverése és tőfestéskor való használata egyszerűbbé válik. A felvitelére figyelni kell még mindig a maximális fedés érdekében. Emulgálás után az iNOA Post samponnal könnyebb lemosni. A fejbőrt a festék abszolút nem irritálja, vendégeim körében a natúr és hamvas árnyalatok váltak kedvenccé.

A L’Oréal Professionnel egyébként már 1909 óta áll a hajfestés élvonalában. A világ első hajfestékének megalkotásától az INOA mostani megújulásáig vezető út története egy a L’Oréal Professionnel Paris szellemi örökségéről szóló könyvben is megjelenik az új INOA bevezetésével egy időben.

Mi pedig már mindkettőt tűkön ülve várjuk!

További fodrásztartalmakért böngéssz az oldalon, ha pedig tetszett a cikk, lájkold és oszd meg másokkal is! 🙂

Forrás és képek: INOA