Keresés

Itt van a #COLORCREATORS, a Wella Professionals márciusi rendezvénysorozata

Egy fantasztikus rendezvénysorozattal érkezik a Wella: #COLORCREATORS.

Hosszas várakozás után végre újra nyüzsgés van a Wella Professionals háza táján – és nem is akármilyen. A nemzetközi cég rengeteg termékújdonságot tervez bemutatni a fodrászoknak ebben a félévben és egy nagyszabású márciusi rendezvénysorozatra, a #COLORCREATORS-re is nagy erőkkel készül. A Wella Professionals vezető fodrászával, Képíró Tamással beszélgettünk.

Az internet térhódításával gyakorlatilag mindenki mindenről azonnal tájékozódhat. A #COLORCREATORS rendezvénysorozat hogyan tud ennek elébe menni?

A szépségiparban dolgozó kollégáknak fontos, hogy naprakészek legyenek az aktuális divatirányzatok tekintetében. Ahogy mondod, az interneten a vendégek már nagyon gyorsan és széleskörűen jutnak információkhoz, így fontos, hogy egy lépéssel mindig előttük legyünk és ne érjen bennünket meglepetésként 1-1 kérés a vendégek irányából. A vendégek igénye és elvárása egyre magasabb a szalonokban, így a versenyképesség megőrzése érdekében széleskörű szolgáltatásokat kell tudnunk nyújtani minden területen, legyen szó akár divatirányzatokról, formákról, színekről, ápolásról vagy formázásról. A #COLORCREATORS rendezvénysorozatunk célja mindenképpen az, hogy ötleteket, tippeket adjunk a fodrászoknak, hogyan lehetnek sikeresebbek és hogyan tudják vendégeiket még magasabb szinten és változatosabban kiszolgálni. A rendezvényen találkozhattok Csernek Szilviával, Latrovszky Péterrel, Dalotti Gergővel és természetesen velem is. A csapatunk célja, hogy „pezsgést” vigyünk a fodrászok mindennapi szalonmunkájába, hogy minden elkészített szín és forma egy valódi alkotás legyen.

Milyen bemutatóra számíthatnak a nézők?

Szakmai tartalomban rendkívül gazdag lesz a #COLORCREATORS rendezvényünk. Egyik legfontosabb pillérünk, amire a rendezvény elnevezése is utal, a színmegváltoztatás, melyet egy új szintre emelünk a vendégek önkifejezésének egy újabb eszközeként. Márciustól új színszolgáltatás lesz elérhető a Wella Professionals szalonokban, mely a Color Fresh Create fizikai hajszínező családunk bevezetéséhez kapcsolódik. Új hajszínezőink tökéletesen illeszkednek a mai instant világhoz. Használatukkal a látványos és merész színektől egészen a pasztell árnyalatokig minden megvalósítható, korlátok nélkül.

Itt van a #COLORCREATORS, a Wella Professionals márciusi rendezvénysorozata

Mintha egy digitális váltás történne a Wella Professionals-nél. Ezt jól érzékelem?

Igen. Ahogyan a világban, úgy a Wella Professionals világában is eljött az idő, hogy felfedezzük a #hashtag-ek nyújtotta digitális valóságot. Célunk, hogy a fodrászainknak átadjuk: inspirálódjanak tehetséges fodrászoktól, másrészt kommunikáljanak magukról, szalonjukról és nem utolsó sorban saját munkáikról. A #colorcreators kampány jelmondata is ennek jegyében született meg: „INSPIRÁLÓDJ. ALKOSS. OSZD MEG” és természetesen használd a #colorcreators hashtaget. A közösségi média világa felgyorsítja az impulzusokat, lendületben tart. Hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a közösségi média jelentőségét, de el kell fogadnunk a tényt, hogy a szalonok és fodrászok jelenléte rendkívül fontos és ez egyre csak növekedni fog. Akik aktívan használják ezeket a platformokat, már élvezik ennek gyümölcsét.

A #COLORCREATORS rendezvényen hajvágásokat is láthatnak a fodrászok?

Természetesen. A színeken túl formákat is bemutatunk, A NONTOURING SHIFT TREND koncepción belül. Irányt mutatunk a fodrászoknak a jövőbeli formavilág tekintetében, melyet mind pret-a-porter (szalon viselet), mind pedig egy picit extrémebb, haute couture módon is megjelenítünk. És az ápolás sem maradhat ki: a rendezvénysorozat keretein belül a FUSION hajápoló termékcsaládot is bemutatjuk, ami a haj töredezésének elkerüléséhez ad kézzelfogható segítséget.

Itt van a #COLORCREATORS, a Wella Professionals márciusi rendezvénysorozata

Milyen újdonság várja még a #COLORCREATORS rendezvényre ellátogató fodrászokat?

Van egy nagy hírünk: a Wella Professionals partnere 2018-tól a GHD, melynek prémium termékei is bemutatásra kerülnek a rendezvényünkön és amik a Wella Professionals értékesítési konzultánsainál kaphatók. A GHD márka olyan eszközöket kínál a fodrászok és vendégek részére egyaránt, amivel az egészséges haj megőrzése gyerekjáték. A GHD fejlesztő mérnökei hosszú kutatásokat folytattak, mire megalkották a tökéletes hajformázó eszközöket. Ez minket is meggyőzött.

Ha a kulisszatitkokra is kíváncsiak vagytok, akkor kövessétek a Wella Professionals Facebook oldalát és kapcsoljatok oda 2018. március 2-án (pénteken), hiszen élő bejelentkezésekkel készülünk a rendezvény előkészületi munkáiról.

Képek: Wella Professionals