Keresés

Itt van az ősz, itt vannak 2019 legmenőbb hűvös barna árnyalatai!

Hódítanak a hűvös barna árnyalatok 2019 őszén! Inspirálódj!

2019 legnagyobb trendjei imádják a hűvös árnyalatokat, ezért inspirációban nincs hiány, és szerencsére most már professzionális termékekben sem! Ha szeretnéd elkészíteni az ősz legmenőbb frizuráit, akkor ideje megismerkedned a Power Cools hajfestékek világával. A Matrix Haircare ezúttal nemcsak a szőkékre, de a sötétebb árnyalatok kedvelőre is gondolt: hűvös barna, vörös és mokka árnyalatok? A Power Cools termékeivel ezek a tónusok sem jelentenek többé kihívást. Felkészültél?

Matrix Haircare Power Cools: az idei ősz legnagyobb slágere

A Matrix segítéségével most 2 in 1 egyszerre alkothatod meg a hűvös barna, a vörös és a mokka árnyalatok legszebb tónusait, illetve őrizheted meg a hűvös színhatás tartósságát. A Power Cools termékei garantáltan a leghűvösebb és egyben leghamvasabb hatást biztosító tartós festékek és színező árnyalatok. Előre kalibrált rezességet semlegesítő festékkombinációjuknak köszönhetően – a vörös és rezes árnyalatok kialakulásának kockázata nélkül – érheted el a legvagányabb füstös és jeges hajszíneket.

Hűvös árnyalat kisokos: amit mindenképp tarts észben a Power Cools termékek használata során

#1 A HŰVÖSEBB ÁRNYALATOK LÁTSZÓLAG KICSIT SÖTÉTEBBNEK TŰNHETNEK

Általában az összes festékfajtánál a hűvös árnyalatok – hajtípustól függetlenül – kicsit sötétebbnek hatnak, mint a meleg árnyalatok. Ezt a konzultáció és a kikeverés során is fontos figyelembe venni.

#2 A MEGFELELŐ ERŐSSÉGŰ ELŐHÍVÓ HASZNÁLATA

Minél erősebb az előhívó, annál intenzívebb lesz a világosítás. Minél intenzívebb a világosítás, annál jobban láthatóvá válnak a szőkítési alap pigmentjei. A maximális hűvös pigment lerakódás érdekében 10 V használata javasolt.

#3 MINDIG TARTSD ÉSZBEN A SZÍNELMÉLETET

A festékek általában jobban bevonják a hajszálakat, mint a színezők. Ebből kifolyólag tartós hajfesték minden esetben csak natúr hajra vihető fel, korábban festett haj esetén pedig a színezők alkalmazása jelentheti a jó megoldást! Ettől függetlenül a színezők natúr hajon is jól használhatóak.

A tökéletes Power Cools recept: SOCOLOR.BEAUTY + COLOR SYNC

A Matrix SOCOLOR.BEAUTY és COLOR SYNC termékek együttes használatával vendégeidnek nemcsak egy maradandó és tartós élményben lesz részük! A tökéletes Power Cools árnyalatok kikeverésével egy igazán egyedülálló look-kal lepheted meg őket.

HOGYAN ALKALMAZD A TERMÉKEKET?

1. Használj SOCOLOR.BEAUTY tartós hajfestéket a lenövés és a natúr haj festésére.

2. A hajhossz és hajvégek színfrissítését COLOR SYNC termékek segítségével végezd el.

3. Ennek köszönhetően a festés során egy egyenletes pigmentlerakódás történik, ezzel elkerülve a foltos fakulás kockázatát.

MILYEN EREDMÉNY VÁRHATÓ?

  • egy jobb állapotú haj: a kétszer hatékonyabb kondicionálás miatt, akár 20 mosásig is tartós marad
  • hosszútávú gyönyörű frizura: a kétszer több ceramid hatóanyag miatt a kutikula kisimul, ezzel elérve egy egyenletesebb színlerakódást
  • egyenletes hajszín: a 100%-ban oxidációs festékek ellenállnak a fakulásnak és megőrzik megőrzik az árnyalatokat a hajtövektől egészen a hajvégekig

Bővebb információkért keresd a Matrix Kreatív színjáték képzéseit!

Oszd meg cikkünket, hogy mások is megismerjék a legtrendibb őszi look-ok titkát! 🙂

Forrás és képek: Matrix Haircare