Keresés

Fodrászinfó karácsonyi körömtrend 2023

Karácsonyi körömtrend 2023? - Mutatjuk, szerintünk mi hódít idén!

A karácsonyi készülődéshez nemcsak a lakásunk feldíszítése tartozik, hanem a kinézetünk ápolása is. Természetesen erre az év minden napján odafigyelünk, de ebben az időszakban mégis nagyobb hangsúlyt fektetünk rá. Nem véletlenül van tehát tele a naptára minden pedikűrösnek, fodrásznak és körmösnek. Mi most maradnánk az utóbbinál és elhozzuk Nektek, szerintünk mi a karácsonyi körömtrend 2023-ban!

Fehér színű körmök

Karácsonykor sokan szeretik a letisztult, kevésbé feltűnő körmöket. Így nem meglepő, hogy a fehér idén is ott van a legnépszerűbb színek között. Azt pedig sokféle mintával, átmenettel vagy elemmel lehet feldobni.

Kék körömszín

A kéknek rengeteg árnyalata van - a világosaktól a sötétekig- , így ha idén karácsonyra Te is egy egyedi körömben gondolkozol, érdemes ennél a színnél megmaradnod. Az ugyanis valószínűleg nehezen fordul majd elő, hogy valaki pont ugyanazt az árnyalatot választja, mint Te. 

Karácsonyi körömtrend 2023 - "Lehet ilyenkor fekete körmöm?"

A válaszunk igen, hiszen miért ne? A fekete köröm nemcsak az év minden napján, de karácsonykor is ugyanúgy elegáns, díszítéssel, vagy anélkül. Ráadásul ez a szín mindegyik másikhoz is illik, így bármilyen ruhát és kiegészítőt szeretnél felvenni az ünnepre, annak nem a körmöd lesz az akadálya.

Az ünnep színei - Piros és zöld karácsonyi körömtrend 2023

Ha is Te is szeretnél a hagyományoknál maradni, ezek a színek lesznek a Neked valók. A piros és a zöld ugyanis a karácsony tradicionális színeivé váltak az évek alatt, ezért ha igazán ünnepi körmöt szeretnél, ezekkel nem tudsz mellé lőni. 

Karácsonyi minták, azaz "Mindegy a színe, csak karácsonyi legyen"

Biztosan sokan vannak úgy, hogy Nekik mindegy, milyen színt választanak, a lényeg, hogy a körmük minél karácsonyibb, és persze minél cukibb legyen. Így mindent szívesen fogadnak, ami karácsonyi minta, például égősor, karácsonyfadísz vagy éppen egy kis rénszarvas, de akár maga Olaf is helyet kaphat egy körmön.

Képek: Pinterest