Keresés

Kék haj festése lépésről lépésre, avagy Sita Zoroa Clarendon kollekciója

Mutatjuk a folyamatokat: kék haj festése Sita Zoroa-tól.

Az extravagáns színek nagyon megosztóak. Vannak, akik teljesen megőrülnek ezekért a trendekért, és sokan ódzkodnak tőlük. Szerintünk minden frizuratípusnak megvan a maga egyedülállósága és jelentősége, csak pontosan tudni kell, hogy kinek érdemes ajánlani. Nem régen rábukkantunk Sita Zoroa Clarendon kollekciójára, ami egy rendhagyó trendanyag lett, ugyanis egy kék haj festését mutatja be lépésről lépésre. Szerintünk ez mind szakemberként mind vendégként egy érdekes folyamat, épp ezért meg is mutatjuk most nektek!

A kék haj titka

Nem mindenki mer igazán bevállalós lenni, hogyha egy extrém hajszínről van szó, de ehhez sokszor nemcsak a stílusérzéknek van köze. Legalább annyira meghatározó az is, hogy bele se tudunk gondolni, mennyire gyönyörű árnyalatokat lehet elérni akkor is, amikor nem kifejezetten a szőke vagy a barna alapszínek jelentik a változást. És hogy miért nem tudjuk elképzelni? A válasz egyszerű: nem sok példát látunk a varázslatos eredményekről! Ezért is döntöttünk úgy, hogy ezúttal egy egy egyszerre menő és csodaszép kék haj elkészítésének részleteit osztjuk meg veletek. Elsősorban inspirációként, fodrászoknak szakmai feltöltődésként. A kék haj elkészítésének titka viszont, amilyen egyszerű, legalább annyira fontos: kizárólag profi szakemberre bízd a beavatkozást!

Kék haj festése Sita Zoroával: step by step lépések fodrászoknak

  • STEP 01 – 6%-os oxival világosítsd ki a hajtöveket!
  • STEP 02 – gyöngy árnyalatú tonerrel sötétítsd a felvilágosított/kiszőkített hajtöveket!
  • STEP 03 -szárítsd meg 100%-ban a hajat!
  • STEP 04 – színezd a hajtöveket a kék színnel is, majd fésüld át a hajat! (A színezést az előző árnyalathoz képest egy sötétebb verzióval készítsd el.)
  • STEP 05 – ugyanezzel a színnel a haj egészét is színezd át, egészen a gyöngyhatású részekig!

KÉK HAJ FESTÉSE KIINDULÁSI ALAP:

Kék haj festése: kiindulási alap

FOLYAMAT LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

A hajtövek felvilágosítása
A kék tonerrel történő színezés

VÉGEREDMÉNY:

CLARENDON KOLLEKCIÓ – KREDITEK:

Forrás: Sita Zoroa