Keresés

Készletkisöprő Stella akciók és újdonságok

Megérkeztek a legfrissebb készletkisöprő Stella akciók és az augusztusi kedvezmények!

Megérkeztek a már-már szokásos Stella akciók. A vállalat nyári készletkisöprő akciójának keretében 20-70% kedvezményt kínál a folyamatosan változó készletből és választékból. Az akciók már július 20-tól élnek, de még most sem késő beszerezni kedvenc fodrászbútoraidat és eszközeidet kedvezményes árakkal

Az akció mind a Stella szakáruházban, üzletben és a webshopban is igénybe vehető a készlet erejéig.

www.stellabeauty.hu

Stella újdonságok bevezetési kedvezményekkel

Az akciók mellett augusztusi újdonságok is bevezetésre kerültek, amelyek augusztus 20-ig vagy a készlet erejéig vásárolhatók meg kedvezményes áron:

Ga.Ma hajszárító Bora Ion Gold GH0825 – 21.900 Ft

Forradalmi „Folyékony Arany” aktív illóolaj technológiával: a Bora Gold hajszárító különlegessége a folyékony arannyal átitatott elülső rácsa, melynek köszönhetően az arany értékes összetevői a hő hatására a hajszálakon fejtik ki jótékony hatásukat. Selymesen puhává, egészségesen csillogóvá varázsolják a hajat, újra élettel töltik meg a fakó, fénytelen hajszálakat, emellett lezárják a haj kutikuláját, így biztosítva egészségét, egyenletességét szálkásodás nélkül. Ceramic ion plus technológiájának köszönhetően csökkenti a haj károsodását és statikusságát, valamint simább és ragyogóbb hajat eredményez. A hajszárítóban található fokozatok és hőmérséklet-beállítások lehetővé teszik a személyre szabott styling kialakítását.

Ga.Ma hajszárító Bora Lino GH0820 – 21.900 Ft

Forradalmi aktív „Essential Oil” hajregeneráló technológiájának köszönhetően különleges regenerálást és táplálást biztosít a hajszálak számára hajszárítás közben. A hajszárító előlapi rácsa értékes lenolajjal van átitatva, mely a meleg levegő hatására a hajszálakon fejti ki jótékony hatását. Aktív összetevői (antioxidánsok, vitaminok, nagy mennyiségű omega 3, hidratálók) hő hatására beépülnek a hajszálak szerkezetébe, intenzív regenerálást és vitalitást biztosítva a fénytelen, száraz, töredezett hajak számára is. Brilliánsan csillogó, selymesen puha egészséges hajat varázsol és láthatóan javítja a töredezett hajvégeket. Ideális minden frizura kialakításához, de különösen ajánlott vegykezelés utáni hajszárításra ill. fénytelen, száraz hajra, töredezett hajvégekre.

Ga.Ma hajsimító Elegance Lino GI0225 – 17.500 Ft

Forradalmi aktív „Essential Oil” hajregeneráló technológiájának köszönhetően különleges regenerálást és táplálást biztosít a hajszálak számára hajformázás közben. A hajvasaló lapjai értékes lenolajjal vannak átitatva, mely a meleg levegő hatására a hajszálakon fejti ki jótékony hatását. Aktív összetevői (antioxidánsok, vitaminok, nagy mennyiségű omega 3, hidratálók) hő hatására beépülnek a hajszálak szerkezetébe, intenzív regenerálást, hidratálást és vitalitást biztosítva a fénytelen, száraz, töredezett hajak számára is. Újra brilliánsan csillogó, selymesen puha egészséges hajat varázsol és láthatóan javítja a töredezett hajvégeket. Mindössze néhány másodperc alatt eléri a megfelelő hőmérsékletet. Kerámia Ion technológiája egészséges hajat eredményez, göndörödés és sztatikus hatás nélkül. Nano silver technológiájának köszönhetően pedig a kerámialapok megőrzik a haj nedvességtartalmát, miközben antibakteriális jelleggel gondoskodnak a haj védelméről.

Ga.Ma Titano LED 4D hajvasaló ajándék hajkreppelővel – 28.950 Ft

A Ga.Ma LED 4D Titanio egy tökéletes és hatékony hajvasaló melyet teljesen TITÁNBÓL polírozott lemezekkel terveztek. Ideális közepesen hosszú és hosszú hajra, és kimondottan festett és vegykezelt, legyengült hajaknál a legjobb választás. A hosszabb, extra széles simítólapoknak és az IHT technológiának köszönhetően lehetővé teszi, hogy egy áthúzással nagyobb hajtömeget lehessen kiegyenesíteni, így időt lehet megspórolni.

+ AJÁNDÉK Ga.Ma Ceramix Frise professzionális hajkreppelő (13.990 Ft értékben)

Ga.Ma Sport elektromos borotva GM0604 – 11.600 Ft

A hármas oszcilláló fejek tökéletesen igazodnak az arc és a nyak formájához, így alaposabb és precízebb borotválkozást tesznek lehetővé. Lebegő rendszerű lengő vágófejei semmilyen karcolást nem okoznak a borotválkozás során. A „Double Track” kettős vágórendszerű, 0,1 mm vastag nagy teljesítményű pengéi egyenletes és alapos borotválkozást tesznek lehetővé. Beépített és visszahúzható trimmelővel párosul, mely ideális megoldás a bajusz gondozásához és a pajesz vágásához.

További augusztusi újdonságok bevezetési kedvezménnyel

A kiemelt ajánlatok mellett augusztusban kedvezménnyel kapható:

  • Kiepe színes, profi hajvágó olló szettek – 29.900 Ft/szett
  • Lady Stella – Vitaline hajszerkezet javító pakolás – 3690 Ft
  • Kiepe prémium manikűrszettek – 19.120 Ft – 20.720 Ft
  • Professzionális szempillaspirálok – 3999 Ft
  • Kiepe szemöldökcsipeszek – 1544 Ft/db vagy 21.866 Ft/tálca

és egyéb szalonkiegészítők valamint Lady Stella termékek!

A KEDVEZMÉNYEKÉRT ÉS ÚJDONSÁGOKÉRT LÁTOGASS EL A STELLA WEBSHOPJÁBA!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)