Keresés

KEUNE oktatófodrász kerestetik!

Ha egy igazán kiemelkedő céget keresel karriered beteljesüléseként, akkor a KEUNE neked való!

A KEUNE magyarországi csapata keresi elhivatott oktatófodrászait! Jelentkezz, ha Te is szívesen lennél a KEUNE család tagja, hiszen heteken belül indul a hazai grandiózus premier!

A méltán elismert holland hajápolási márka legfontosabb szempontjai közé tartozik a környezetvédelem, a well-being, a kímélő szalonbéli hajápolás, az egyedi megjelenés elismerése.

Amennyiben ambíciót érzel az iránt, hogy tudásodat kibővítsd és átadd, kérjük, pályázatodat az alábbiak szerint állítsd össze:

 • személyes bemutatkozás,
 • szakmai bemutatkozás (fotókkal),
 • miért szeretsz/szeretnél oktatással foglalkozni?
 • miben érzed magad erősnek (vágás, festés, alkalmi és kreatív frizurák)?

A bemutatkozásod tartalmazza jelenlegi online elérhetőségeidet: weboldal, Facebook- és Instagram-profil stb.

Jelentkezésedet a marketing2@verotrade.hu e-mail címre várjuk.

Bemutatkozik a KEUNE

A KEUNE küldetése, hogy hajunk ragyogjon, élő és csodásan vonzó maradjon! A holland családi vállalkozás története egészen 1922-ig – igen már 100 éves! – nyúlik vissza. Jan Keune amszterdami gyógyszerész története annyiban különleges, hogy rajongott a göndör hajért, és szerette volna, ha minél több hölgy csinos kis hullámokkal lenne sikkesebb. Ennek okán született meg a saját fejlesztésű dauervize, mely rövid időn belül meghódította a világot.

A KEUNE dauervíz meghódította a világot

A cég 1925 óta KEUNE Haircosmetics néven fejleszti, gyártja és forgalmazza innovatív hajápoló termékeit, immár több mint nyolcvan országban, tízezer fodrászat és több millió lakossági felhasználó számára.

5 dolog, amiben más ez a márka

#1 Az egyénekre, személyiségekre fókuszál

A KEUNE számára elsődleges, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében, legyen szó a vásárlókról, partnerekről, kollégákról.

#2 Környezettudatosan gyárt, tudatosan csomagol

A KEUNE elkötelezetten védi bolygónkat, ezért a cég teljes energia- és vízgazdálkodását a fenntarthatóság vezérli. Termékeinek összetevői egyre nagyobb részben természetes anyagok. Csomagolásuk egyszerű és újrahasznosítható, így is csökkentik ökológiai lábnyomukat. Természetesen nem tesztelnek állatokon, támogatják a vegán életmódot, miközben egy 100%-ban vegán termékcsaládot is megalkottak.

KEUNE termékek

#3 Hisznek a személyre szóló hajápolásban

A brand tisztában van azzal, hogy a nők 81%-a küzd legalább egyfajta hajproblémával, azonban alig 26%-uk talál olyan terméket, amivel problémájuk megoldódhatna. A KEUNE oktatási programja révén, a fodrászok lehetőséget kapnak arra, hogy minél professzionálisabban segítsenek vendégeiknek abban, hogy a kívánt eredményt elérjék, a problémát megoldják.

#4 Segítség a szalonban

A KEUNE csapata azon dolgozik már közel 100 éve, hogy segítse a fodrászszalonok fejlődését, motiválja a szakembereket és növelje a bevételeiket.

A KEUNE minden lehetséges módon a rendelkezésedre áll:

 • csodás megjelenésű termékekkel,
 • innovatív oktatással,
 • világméretű marketinggel,
 • széleskörű szalontámogatással segít abban, hogy a legtöbbet tudd kihozni szaktudásodból!

#5 Varázslat a tubusban

A KEUNE Color hajfestőcsalád használatával mindent megadhatsz vendégeidnek, amire csak vágynak! A csodálatosan élénk és ragyogó hajszíneket a gazdagon krémes, volumenizáló porral és selyemproteinnel dúsított hajfestékkel könnyedén elérheted anélkül, hogy a haj egészségét veszélyeztetnéd.

A Tinta Color termékcsalád 100%-ban őszfedő, hosszantartó élénk színeket biztosít, alapja pedig egy kókuszdió-kivonatot tartalmazó krém, amely megvédi a fejbőrt az elszíneződéstől. Mesés, krémes textúrája könnyen keverhető és védi a hajat festés során.

A Tinta Color termékcsalád színei mindenkit megigéznek

A Tinta Color termékeket a Hármas Színvédő Technológia teszi igazán hatékonnyá:

 • UV-védelem: UV-szűrővel óvja a hajat a káros UV-sugárzástól és fakulástól.
 • LP300 színstabilizátor: a Tinta Cream előhívó LP300-at tartalmaz, ami elősegíti, hogy a pigmentek jobban a hajba épüljenek. Valamint megvédi a haj szerkezetét festés közben, aminek eredménye egy hosszan tartó hajszín.
 • Selyemfehérje: a selyemfehérje ápolja és helyreállítja a sérült, festett hajat. Hosszan tartó, vibráló színeket eredményez, mivel a pigmenteket mélyen a hajba zárja. Használatát követően a haj érezhetően jobb állapotú.

Szeretnél többet megtudni a KEUNE-ről? Vedd fel a kapcsolatot a céggel: marketing@verotrade.hu

Ha hasznodra vált a cikk, böngéssz tovább az oldalon! 🙂

Szöveg és képek: KEUNE Magyarország