Keresés

KEUNE hajszőkítési rendszer - így működik a gyakorlatban

Bevezetünk a KEUNE hajszőkítési rendszer mikéntjébe.

A KEUNE termékei több szempontból is kiemelkedőek a hazai piacon: környezettudatosak, személyre szabottak, hatékony összetevőket tartalmaznak. Mivel jól tudjuk, hogy a szőkítés világában sokan sokfélét gondolnak, ezért cikkünkben gyakorlati tapasztalatokat osztunk meg a KEUNE hajszőkítési rendszer mikéntjéről és a Tinta Color Ultra Blonde termékcsalád használatáról.

KEUNE ULTIMATE BLONDE 50 perces hajszőkítés

A hajfestékekről röviden

A Tinta Color 3000 Ultra Blonde világosító termékcsalád 4 hajfestéket tartalmaz, melyek közül kiemelkedő a 3011 és a 3017 számú készítmény. Érdemes tudni róluk, hogy perszulfátokat tartalmaz melynek köszönhetően egy olyan hibrid termék jött létre, mely ötvözi a szőkítőpor és a világosító (high lift) hajfesték előnyös tulajdonságait. Tapasztalatok alapján szuper fényessé varázsolják a szőkére festett hajat, miközben extrán kondicionálják is azt. Ezek a hatások elsősorban a termékek selyemprotein és Solamer UV-védő összetevőinek köszönhetők. A 3000-es sorozat a KEUNE saját fejlesztésű LP300 színvédő technológiájával készült, így extra hosszú ideig tartja a mélyen pigmentált hajszínt.

Tinta Color 2000 Ultra Blonde sorozat érdekességét az adja, hogy a termék mellé van csomagolva a perszulfát, ami izgalmas lehetőséget nyújt a fodrásznak a szőkítés során, hiszen ő döntheti el, milyen mennyiségben adagolja a keverékhez ezt a hozzávalót.

A KEUNE szőkítő festékeinek sorrendje tehát világosítási erő szerint:

 • A Tinta Color 1000 Ultra Blonde sorozat 3-4 árnyalatot világosít a természetes hajon
 • Az 1500-as sorozat 5 árnyalatot világosít természetes hajon
 • A 2000-es sorozat 4 árnyalatot, illetve szőkítőpor segítségével 5+ árnyalatot (a perszulfáttal akár festett hajat is világosít)
 • A 3000-es sorozat pedig 5+ árnyalatot is világosít, akár festett haj esetén is
KEUNE Tinta Color

A KEUNE hajszőkítési rendszerének legnagyobb előnyei

 1. A 3011 festék festett hajon is képes szőkíteni
 2. 50 perc alatt 7-es színmélységből 11-eset is képes varázsolni előszőkítés nélkül

A szőkítőporokról röviden

Kétféle KEUNE-szőkítőpor van jelenleg forgalomban: a Power Blonde és a Cream Blonde. Mindkettőről érdemes tudni, hogy tartalmazza a Bond Fusion nevű hajszerkezeterősítő összetevőt, ami ahelyett, hogy roncsolná a hajban lévő kötéseket, épp ellenkezőleg, megerősíti azokat – ez számomra már be is bizonyosodott. A termékek emellett szállópormentesek és kellemes illattal rendelkeznek. A Power Blonde 9, míg a Cream Blonde 7 árnyalat felvilágosítására képes.

Power Blonde szőkítőpor

Utókezelés/Otthoni ápolás

Szerencsére egyre többen fordítanak nagyobb figyelmet nem csak a szalonban történő hajápolásra, de az otthoni karbantartásra is. Ez a szőkítés esetén különösen fontos, hiszen egyikünk sem szeretné, hogy a kívánt szín elérése után tönkre menjen a hajunk. A KEUNE hajszőkítési rendszer esetében sem feledkeztek meg erről.

A vegyszeres kezelés után egyáltalán nem érezhető, hogy a hajat károsítaná, még akkor sem, ha “csak” a Blonde Savior sampont és utána az After Blonde keratinos ápoló pakolást használjuk, amely lakossági forgalomban is kapható. Ezeknek a termékeknek kiemelkedő tulajdonságuk, hogy:

 • SLS-mentesek,
 • E-vitaminnal dúsítottak,
 • Selyemproteint tartalmaznak
 • UV-szűrővel vannak ellátva
 • Semlegesítik az oxidációs folyamatokat
 • Optimális pH-egyensúlyt teremtenek
Szőkített haj

Jó, ha tudod

KEUNE lakossági termékek

A KEUNE lakossági kínálatában is találhatók nagyszerű termékek. Ilyen például a Blonde Savior termékcsalád – ami a ragyogó szőke hajat ápolja -, és a Silver Savior, ami lila pigmentjeinek köszönhetően a hamvas hajszín megőrzéséért felel.

KEUNE Ultimate Blonde szalontermékek

 • Tinta 2000 Super Blonde világosítókrém
 • 1000 sorszámú Special Blonde (akár 4 árnyalatot világosít)
 • 1500 sorozatszámú High Blonde szőkítőkrémek (akár 5 árnyalatot világosítanak)
 • Tinta After Blonde Treatment – egy kizárólag szalonokban használható szőkítés utáni kondicionáló (intenzív ápolást nyújt az igénybevett hajnak, segíti a hajszerkezet újraépítését, védőréteget képez a hajszálakon)
Ultimate Blonde termékcsalád

Ráadásként: évindító KEUNE nyereményjáték

Mutasd a KEUNE termékekkel készült munkád és nyerj egy 30.000 Ft értékű, szabadon választható Keune termékekből álló ajándékcsomagot!

Mit kell tenned?

 • Fotózd le a KEUNE termékekkel készült munkádat (előtte/utána kép)
 • Töltsd fel a Facebook, vagy Instagram felületedre és jelölj meg rajta a KEUNE felületeit: Instagramon a @keune_hungary, míg Facebookon a @keunemagyarorszag oldalt!
 • Használd a poszt alatt az alábbi hashtageket: #keunehungary #keunefodraszverseny202301

Játék időtartama: 2023. január 2-31.

Sorsolás: 2023. február 1.

A legjobban sikerült, látványosan bemutatott munkát egy szakmai zsűri fogja kiválasztani.

Részletes játékszabályzat itt olvasható!

Ugye Neked is megjött a kedved egy újévi KEUNE játékhoz? Igazán megéri, hiszen 30.000 Ft értékben szabadon választhatsz KEUNE termékeket, ha a januári játékot Te nyered! Hajrá!

KEUNE Professzionális termékeket a KEUNE webtopon rendelhetsz akár azonnal!

WEBTOP.KEUNEHUNGARY.HU

Képek: KEUNE Magyarország