Keresés

LISAP LK OPC hajfesték: ha egy széles színválasztékra vágysz

Összefoglaljuk neked a LISAP LK OPC hajfesték részleteit!

A LISAP márkaképviselet sikerét javarészt az LK hajfestékcsaládnak köszönheti, amit már a második világháború óta fejleszt. Nem nehéz belegondolni, hogyha egy termék gyártása mögött ennyi év áll, milyen minőséget képvisel. A modern fejlesztésű, természetes összetevőkkel rendelkező hajfesték sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik, aminek köszönhetően fodrászként, de vendégként is imádni fogod. Egy rövid összefoglaló keretében mutatjuk a részleteket!

A LISAP legmodernebb fejlesztése: LK OPC

Az LK OPC hajfesték a LISAP cég legújabb, legmodernebb fejlesztésű terméke, ami nagy mennyiségben tartalmaz argánolajat és golgotavirág-kivonatot. Ezen összetevők hatására a haj intenzíven hidratált és rendkívül fényes lesz a festést követően, mert Anti-Age formulája megvédi a hajszálakat a töredezéstől és a sérülésektől. A márkaképviselet nagyszerű Phyto Enhancer technológiájának hála, a teljes hajhosszon képes az egyenletes színeredmény biztosítására.

A LISAP LK OPC-vel kiegészült színskála

A LISAP LK OPC HAJFESTÉK ELŐNYEIRŐL

Az új, kellemes illatú LISAP LK OPC hajfesték krémes állaga miatt könnyedén felvihető a hajra. Egy átlagos hajfestékhez képest 70%-kal csökkentették az ammóniatartalmát, de hatékonysága ugyanolyan meggyőző maradt. A termékszortimentjét mindig is a széles színválaszték jellemezte, az OPC megjelenésével pedig még különlegesebb sorozatok jöttek létre: most már tényleg nincs akadálya a hideg, a meleg és a mélyfedő árnyalatok kikeverésének. Grátisz még, hogy teljesen természetes hatást keltenek, 100%-os őszhajfedést biztosítanak. Az élénk vörös és extra világos színek mellett megjelentek az új fejlesztésű hideg barna, hűvös réz és hamvas mahagóni árnyalatok.

MI TALÁLHATÓ A TUBUSBAN?

Egy rendkívül magas olajtartalmú festék, aminek ammóniatartalmát 70 %-kal csökkentették. Legnagyobb százalékban két összetevő található meg benne, ami nem más, mint a golgotavirág-olaj és az argánolaj. Jótékony hatásuk a festék leöblítése után azonnal érezhető: a haj sokkal tápláltabb, puhább és nem utolsó sorban fényesebb, bármilyen plusz ápolóanyag alkalmazása nélkül.

Merülj el a LISAP LK OPC világában részletesen! Színskála kisokosért és minden egyéb fontos információért kattints a videóra:

Elég kedvcsinálót láttál? Szeretnél terméket vásárolni?

Akkor keresd a LISAP területi képviselőit

Illés-Asbóth Viktória

Telefon: 06-30-848-3940

Gulyás Attila

Telefon: 06-20-510-0360

vagy egy kattintásért cserébe elkalauzolunk a Haj-Ker Sziget Kft. webshopjába, ahol gyorsan és könnyedén összeállíthatod online kosarad tartalmát!

Forrás és képek: LISAP