Keresés

Londa Open Day by Wella

Tekints be a Londa Professional világába egy nyílt nap alkalmából!

A Londa Professional egy olyan nemzetközileg elismert márka, amely termékeivel minden vendéged számára könnyedén tudod biztosítani a vágyott szolgáltatást – legyen szó színmegváltoztatásról, ápolásról vagy formázásról.

A márka hisz benne, hogy a kreativitás az egyszerűségből fakad, és hogy a professzionális színezés vagy ápolás nem kell, hogy bonyolult és megterhelő legyen – így a Londa portfólió termékeit modern könnyedség és letisztult minőség jellemzi.

Tarts Velünk és ismerkedj meg a Londa Professional könnyed és minőségi termékeinek különleges világával a Londa Open Day keretein belül!A nyílt nap során nem csupán megtekintheted a Londa portfólió termékeinek használatát, hanem Te magad is kipróbálhatod őket!

Az Open Day-en való részvétel díja 10.000 Ft, amely az oktatást követő 1 hónapon belül történő Londa termékek vásárlása esetén jóváírásra kerül a vásárlás összegéből!

Oktatás időpontja

2023. október 25.

Oktató

Képíró Tamás, Márta Ferenc

Oktatás időtartama

9:00-16:00

Oktatás típusa

elmélet és gyakorlat

Tanfolyam díja

10 000 Ft

Jelentkezés

Jelentkezéshez kattints az alábbi képre:

Hasznos információk

Részvételi feltételek:

Az oktatásra való jelentkezés érvényesnek minősül, ha a weboldalon vagy területi képviselőn keresztül sikerül a regisztráció. 

A részvételi díj befizetésének határideje az oktatás napja.

Visszamondás:

Oktatás díjmentesen visszamondható az oktatás napját megelőző 7. napig (munkanap és hétköznap) .

Az oktatás napját megelőző 7 napon (munkanap és hétköznap) belüli lemondások esetén a részvételi díj kiszámlázásra kerül.

Márka:

Wella professionals

Ingyenes:

nem

Online:

nem

Alkalmak:

  • 2023. október 25.: Wella Studio Budapest, 1138 Budapest, Tomori utca 32.