Keresés

L'Oréal Professionnel TECNI.ART megújulás és nagyköveti kollekció

A L’Oréal Professionnel TECNI.ART a hajformázó termékek innovációja!

L’Oréal Professionnel TECNI.ART: a brand styling termékcsaládjának megújítása. A legújabb – nemzetközi fodrászok közreműködésével – elkészített anyagokkal, ezennel elérkeztünk a professzionális hajformázó termékek egy újabb korszakához. Modern formulákban, letisztult szépségben és tökéletes lookokban nem lesz hiány!

A hajformázó termékek új korszaka: L’Oréal Professionnel TECNI.ART termékcsalád

A L’Oréal Professionnel TECNI.ART titka nemcsak a terméktulajdonságokban rejlik, hanem annak elkészítési fázisában és csomagolásának kivitelezésében is. A TECNI.ART termékcsalád a világ vezető fodrászainak közreműködése által kifejlesztett formulákat tartalmaz, amely egyaránt alkalmas a tökéletes női-férfi lookok elkészítéséhez, illetve kivitelezéséhez.

A TECNI.ART csomagolásai között három különböző kivitelezést különíthetünk el, amelyek már előre árulkodnak a szakemberek számára. A fehér csomagolású termékek – The Neat Essentials -, jelölik a fodrász nélkülözhetetlen eszköztárának elemeit, míg a szürke csomagolásúak – The Texturizers-, ahogyan a neve is elárulja, a textúráért felelnek. Végül, de nem utolsó sorban, a fekete csomagolás az exkluzív hajformázó termékeket takarja – The Transformers -, amelynek állaga az ember tenyerében alakul át.

A TECNI.ART a L’Oréal Professionnel hazai nagyköveteit is megihlette, nézd meg kollekciójukat:

ZSIGA RENÁTA

DUDÁS ATTILA

KUCSERA ZSOLT

ZSIDRÓ TAMÁS

L’Oréal Professionnel TECNI.ART termékcsalád kategóriái

A TECNI.ART termékcsalád formulái – ahogyan a csomagolások tekintetében már említettük -, három kategóriába sorolhatóak: a fixálóéba, a textúrát adóéba és az átalakítóéba. A három kategórián belül is van még lehetőségünk a választásra, attól függően, hogy funkciójában és hatásában milyen terméket keresünk. De melyek ezek?

#1 FIXÁLÁS

a) Tecni.Art Air Fix & Tecni.Art Air Fix Pure: Professzionális hajlakk extra erős tartással a hosszan tartó, fénytől ragyogó frizurákért. Pure változata hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.

b) Tecni.Art Fix Anti-Frizz & Tecni.Art Fix Anti-Frizz Pure: Fixáló spray 24 órás antisztatikus, párataszító és szöszösödésgátló hatással a frizura hosszan tartó rögzítéséért és csodálatos fényéért. Pure változata hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.

c) Tecni.Art Fix Design: Finishing spray a haj helyi rögzítéséhez, kontyok fixálásához és a frizura definiálásához.

d) Tecni.Art Fix Max: Maximális rögzítést biztosító zselé, maradványanyagok nélkül, gyorsan száradó formulával a sima vagy borzas frizurákért.

#2 TEXTÚRA

a) Tecni.Art Depolish: Destrukturáló matt hatású hajformázó krém-paszta a durva hatású hajért, a definiált tincsekért és a természetes, matt megjelenésért.

b) Tecni.Art Beach Waves: Ásványi sókkal dúsított texturizáló spray a tengerparti hullámokért és a borzas, kócos hatásért.

c) Tecni.Art Constructor: Texturizáló és fixáló hővédő spray vékony szálú hajra a nagyobb volumenű hullámos frizurákért.

d) Tecni.Art Savage Panage & Savage Panage Pure: Száraz hatású texturizáló púder-spray a testes és fixált frizurákért, a haj ’60-as évek stílusában kokettáló XXL volumenéért. Pure változata hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.

e) Tecni.Art Super Dust: Volument és textúrát adó púder a páratlanul fixált, rövid, borzas és tupírozott frizurákért.

#3 ÁTALAKULÁS

a) Tecni.Art Transformers Gel: Többcélú gél-hab az ellenőrzött, dús volumenű és természetes mozgású frizurákért. Végtelen számú dús lookok, gyönyörű rövid hajviseletek és rugalmas loknik létrehozásához.

b) Tecni.Art Transformers Lotion: A folyékony termékből paszta válik a hajtincsek megfelelő ellenőrzéséért, textúrájáért és definiálásáért. Megnyitja az ellenőrzött fegyelmezettség, a rövid frizurák, a definiált és texturizált hajviseletek lehetőségeinek határtalan tárházát.

A nagykövetek kollekciója a megújult Tecni.Art professzionális styling termékcsaláddal készült. 

Nézd meg a nagykövetek kollekcióját! Kattints a nevekre!

ZSIGA RENÁTA

DUDÁS ATTILA

KUCSERA ZSOLT

ZSIDRÓ TAMÁS

Szöveg és képek: L’Oréal Professionnel

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)