Keresés

Szőkítesz a szalonodban? Ezt az újdonságot mindenképp látnod kell!

A Wella termékrepertoár bővült! Blondor Plex szőkítő és kötéserősítő a palettán.

Mióta Marilyn Monroe meghódította Amerikát, a szőke minden változata hatalmas trenddé vált. A fodrászvilágban nem telik úgy el nap, hogy a szalon életéből kimaradjon a szőkítés. Ilyenkor a vendégek legnagyobb félelme a hajszerkezet roncsolása, ami valljuk be, nem teljesen alaptalan. A folyamat elengedhetetlen eleme a professzionális termékhasználat, és most egy igazán kiemelkedő termékkel bővült a repertoár. Ismerd meg a Wella Professionals forradalmian új szőkítőjét és kötéserősítőjét, a BlondorPlexet!

A szőke örök

Legyen szó akármilyen időszakról, trendirányzatról, a szőke haj a divat körforgásában mindig jelen van. Nem véletlen, hiszen mindig klasszikus és szexi megjelenést biztosít, a szabad kezes technikák elterjedésével pedig a népszerűsége csak tovább fokozódott. Tudtad, hogy azok a vendégek, akiknek elkészítettek egy szép szőke frizurát, kétszer akkora valószínűséggel választják újra ugyanazt a szakembert, ellenben azokkal, akik csak hajat vágatnak? Ez bizony így van, hiszen egy csodálatos árnyalat azonnal megdobogtatja a vendégek szívét, és ha egyszer sikerül eltalálni a tökéletes hajszínt, miért akarna bárki váltani? A szőkítés eredményességéhez természetesen hozzájárulnak a professzionális termékek, és most elérkezett az idő, hogy megmutassunk számotokra egy igazán forradalmi szőkítő és kötéserősítőt, a Wella Professionals BlondorPlex termékét – garantáltan imádni fogod!

Wella Professionals BlondorPlex

A fodrászok és a vendégek álma is megvalósult!

A BlondorPlex a Wella Professionals forradalmian új szőkítő és egyben kötéserősítő terméke, amellyel minden korábbinál biztosabban, ráadásul károsodás nélkül szőkíthetsz. A márka első olyan terméke, amely könnyű előkészítéssel – és akár 97%-kal kevesebb töredezettség mellett -, ugyanolyan felvilágosító teljesítményt nyújt, amit már eddig is megszokhattál. Ez még nem minden, további jó hírrel is szolgálunk: a BlondorPlex alkalmazása során nem kell változtatni az eddig kialakult technikai szokásaidon!

Melyek a BlondorPlex előnyei?

  • akár 7 színmagasságot is képes magabiztosan felvilágosítani, miközben a BlondorPlex technológia kötéseket hoz létre a haj belsejében.
  • használatával 97%-kal kevesebb az esély a haj töredezettségére.
  • több tónusú végeredményt biztosít.
  • porzásmentes
  • Anti-Yellow molekulákkal megelőzi a haj sárgulását

Őszinte fodrászvélemények a BlondorPlex-ről

MI A LEGJOBB ÉLMÉNYED A BLONDORPLEX-SZEL?

Matos Tekla:

“Olyan roncsolt és szőkített hajon alkalmaztam színkorrekcióhoz, ami nagyon rizikós volt. Más termékkel nem feltétlen álltam volna neki szőkíteni, de olyan eredményt kaptam, amire még én sem számítottam – persze pozitív értelemben. A vendég is nagyon elégedett volt, mert nem kellett kompromisszumot kötni. Megkapta azt a világosabb eredményt, anélkül, hogy roncsoltuk volna a haját.”

Matos Tekla munkája, amelyet a BlondorPlex-szel készített

Szántai Mónika:

“Gyönyörű szőke hajszínt biztosít egyenletes felvilágosítás mellett, a BlondorPlex nem okoz csalódást a szőkítés során. Egyszerű a használata, és a legtöbb szőkítővel ellentétben, az illata is kellemes.”

Molnár Ferenc:

“A Brazilian Illuminage oktatáson találkoztam a BlondorPlex-szel először, tetszett, hogy a tapinthatóan kíméletes felvilágosítás mellett kitűnő eredményt garantál.”

Török Attila:

“A biztonságos felvilágosodás, az anyag konzisztenciája és a kenhetősége zseniális. Fényesebb és egészségesebb a haj a szőkítés után, amit fodrászként látni csodálatos.”

Török Attila és Sárközi Bettina munkája

MI AZ, AMIÉRT A BLONDORPLEX NÉLKÜLÖZHETETLEN LETT SZÁMODRA?

Matos Tekla:

“Nagyon sok szőkítést és rengeteg színkorrekciót végzek az üzletben, és persze a legtöbben már eleve megviselt hajjal érkeznek. Emiatt alapvetően nagyon fontos a védelem, de kiemelten lényeges azáltal lesz, hogy a vendégek sűrűbben is váltogatják a hajszínüket. Ezért lett nálam nélkülözhetetlen a BlondorPlex, mivel a haj megóvása számomra mindenek előtt áll. Egy szép ragyogó szőke egyébként is csak akkor kel életre, ha a haj egészséges és a szín friss, fényes. A BlondorPlex-szel könnyebb a gyakoribb színváltoztatás a szalonban, és a vendégek is nyugodtabbak azáltal, hogy a szőkítés folyamán nem roncsolódik a hajuk.”

Matos Tekla munkája

Szántai Mónika:

“Nekem fontos, hogy a hajnak megmaradjon a minősége minden helyzetben. A BlondorPlex-szel egészségesen tudom tartani a hajat úgy, hogy a tökéletes szőke hajszín is garantált.”

Molnár Ferenc:

“Eddig hiányzott az ilyen szintű tökéletes és egyben kíméletes felvilágosítás a szalonokból. A szolgáltatások egy prémium kategóriával bővülnek, amely napjaink vendégigényeihez igazodik. A WellaPlex második lépésével együttesen, a termékek tökéletes szinergiában maximális ápolást biztosítanak.”

Török Attila:

“A BlondorPlex a jövő felé diktál, innentől kezdve a mindennapok részévé válik, hiszen az egyik leghangsúlyosabb vendégigény a kíméletes felvilágosítás. Ez egy prémium anyag, prémium szolgáltatásokhoz, amelyekkel teljesebb a kínálatunk.”

Szántai Mónika és Kovács-Szvath Katalin munkája

MIÉRT AJÁNLANÁD MÁSOKNAK IS A BLONDORPLEX-ET?

Matos Tekla:

“Napjaink egyik legnagyobb kihívása a szőkítés, illetve az elrontott hajszín. A BlondorPlex-nek használata biztonságot ad a fodrásznak, és megnyugvást a vendégnek, hogy a haj nem károsodik. Nem mellesleg, nem kell méregetni és matekozni, ugyanis már a szőkítőben egyaránt megtalálható a kötéserősítő, ami szerintem még jobban leegyszerűsíti a termék használatát.”

Matos Tekla munkája

Szántai Mónika:

“Ajánlom minden olyan nőnek és fodrásznak, aki vágyik egy tökéletesen ápolt, gyönyörű és egészséges „álom szőke” hajra.”

Molnár Ferenc:

“Azért ajánlom, mert megbízható, egyenletes szőkítést lehet végezni, és jó vele színteleníteni. Könnyű és egyszerre precízen lehet vele dolgozni, a haj nem lesz foltos, ami az egyik leggyakoribb hiba.”

Török Attila:

“Azért javaslom a fodrászoknak, hogy próbálják ki, hogy megtapasztalhassák, mit jelent az, hogy egy termék prémium – legyenek részesei a biztonságos szőkítés adta lehetőségnek.”

Molnár Ferenc és Molnár Gina munkája

Vezess be új prémium szolgáltatást a szalonodba!

A BlondorPlex segítségével a szalonod kínálatában egy új prémium szolgáltatás jelenhet meg, amire igazán szükség van! Azok a nők, akik valóban törődnek a hajukkal, viszont nem szeretnének lemondani a “szőke-élményről”, boldogan rászánnak többet arra, hogy a szalonból egészséges és töredezésmentes hajjal távozzanak. A BlondorPlex bevezetésével így a bevételeidet is növelheted, miközben a vendégkörödet még lojálisabbá és elégedettebbé teszed. Ettől függetlenül nem kell megijedni, a BlondorPlex prémium minősége mellett meglepően pénztárcabarát!

Ha a BlondorPlex felkeltette az érdeklődésedet, akkor keresd bátran a Wella Professionals területi képviselőit:

KATTINTS IDE!

További információ:

tel.: +36-70-367-2407

e-mail: wellastudiobudapest@sirowa.com

Forrás és képek: Wella Professionals