Keresés

Illuminage hajszíntrend 2020

Inspirálódj a 2020-as frizuradivat Illuminage trend segítségével.

A Wella Professionals hazai és nemzetközi oktatófodrászai február 13-án Budapesten is bemutatták, hogy mely lesz az a 2020-as frizuradivat, amely letaszítja a trónról a klasszikus balayage-t. Ez nem más mint az Illuminage technika, amellyel a fodrászszalonokban korszakalkotó trendek valósíthatóak meg. Miben rejlik a titka? Olvasd el a Wella Professionals vendégcikkét, és azonnal képbe kerülsz!

Hivatalosan is letaszította a trónról az Illuminage trend a klasszikus Balayage frizurát

A Wella Professionals mindig az élmezőnyben jár, ha frizuratrendekről és az innovatív megoldásokról van szó. A márka folyamatosan nyomon követi, mi több, diktálja az aktuális divatot. Idén egy olyan technikai újítással állt elő, amely a klasszikus Balayage-t is letaszítja a legújabb hajszíntrendek csúcsáról – ez nem más mint a luxus Illuminage és a fiatalos Brazilian Illuminage világa.

Ez a két exkluzív szalonszolgáltatás Romeu Felipe, a Wella Professionals nagykövetének nevéhez köthető, akinek vezetésével az új trendek hihetetlen gyorsasággal hódították meg a fodrászok és a vendégek szívét. Romeu Felipe az egyik leghíresebb brazil fodrászikon, az ICONIC BLONDE megálmodója és alkotója, ennek megfelelően a szőke hajak kiemelt szakértője, mindemellett a természetes szépség hangúlyozásának elkötelezett híve.

Wella Professionals Illuminage hajszíntrend 2020

– A 2020-AS HAJSZÍNTREND, AMELY MINDENKIT MEGHÓDÍT –

Mi ez az elsöprő erő, ami mindenkit rabul ejt? Ami egyszerre varázsolja el az elegáns budai nőt és a merész egyetemista lányt? A természetesség hívei, a divat megszállottjai és a fiatalosabb megjelenésre vágyó hölgyek is kiteljesedhetnek az Illuminage és a Brazilian Illuminage frizurák segítségével!

Mindkét trendről elmondható, hogy alapvetően követik a jól ismert Balayage technika alapjait, de amennyire hasonlítanak, legalább annyi lényegi részletben különböznek is egymástól. Az Illuminage nagyon természetes átmenetet kínál a hajtő és a hajhossz között, lágy kontúrral emeli ki az arc vonalát és finomítja annak vonásait. A Brazilian Illuminage hajfestési technikára szintén jellemző az arc körüli kontúr, ebben az esetben viszont lényegi különbségekkel is találkozhatsz. Ilyen például a direkt hajtőárnyalás, aminek segítségével egy kontrasztos átmenet jön létre a sötétebb hajtő és a ragyogóan szőke hajhossz között. A Wella Professionals trendjei alapvetően a ragyogóan fényes, magával ragadó szőkékre építenek, éppen ennek köszönhető a töretlen népszerűség!

Válj a szőkék mesterévé a Wella Professionals tudással!

A Wella Professionals szőkéknek szóló palettája vitathatatlanul az egyik legkiemelkedőbb a fodrászpiacon, ami ráadásul most 4 új Illumina Color színnel gazdagodik. Az újdonságok elsősorban a legvilágosabb fényszőke híveinek kedveznek, de a teljes Koleston Perfect Me+ és az Illumina Color krémhajfestékek játékával sokszínű, a legtermészetesebb hajszínek is elérhetőek. Ennek köszönhetően egy olyan tudás birtokába kerülhetsz, amely segítséget nyújt ahhoz, hogy elmozdulj a klasszikus Balayage technikájától. Az Illumainage és a Brazilian Illuminage hajszíntrendek szellemiségében a Wella Professionals mottója a következő:

“Ne csak fesd a hajad, töltsd fel ragyogó fénnyel és természetes energiával a hajtőtől a végekig!”

Blondorplex: szőkítés és kötéserősítés egy lépésben

Az Illuminage és a Brazilian Illuminage trendek megalkotásával egyidejűleg a Wella Professionals egy új, innovatív terméket, a Blondorplex-et is megálmodta, amely lehetővé teszi a fodrászok szolgáltatásainak kibővítését, és a mindennapi szalonmunka színvonalának növekedését. A többszörösen díjnyertes Blondor szőkítőpor erejét és kiváló minőségét ötvözték a Wellaplex kötéserősítő technológiájával, így született meg a Blondorplex.

A Wella Professionals 1933-ban hozta először forgalomba a Blondor szőkítőport, amelyet évtizedeken keresztül folyamatosan fejlesztett, hogy a vendégek haját a lehető legkíméletesebb módon, illetve a legmagasabb szintű kötésvédelem mellett szőkítse. Ennek hatására 2020-ban megalkotta a Blondorplexet, mely a Wellaplex technológiájával ötvözve 97%-kal kevesebb károsodást okoz a hajnak egy szőkítés során (a Wellaplex N02-es lépéssel együtt alkalmazva). Így biztosan nem kell többé kompromisszumot kötnöd a tökéletes szőke eredmény és a haj egészsége között!

Az Illuminage és a Brazilian Illuminage titkai

Lépj be velünk a színfalak mögé és sajátítsd el a világhírű Romeu Felipe három lépésből álló, exkluzív Illuminage és Brazilian Illuminage szolgáltatásainak titkát:

STEP NO.1.

Szőkítsd a hajat Blondporplex-szel Brazilian Illuminage esetén, és Freelights szőkítővel Illuminage frizura során, majd használd az új Illuminage fóliákat a tökéletes színmagasság elérése érdekében!

STEP NO.2.

Második lépésként árnyékold a hajtöveket!

STEP NO.3.

Varázsolj ragyogó hajszínt és fényt a hajnak az Illumina Color krémhajfestékek segítségével!

Szöveg és képek: Wella Professionals