Keresés

Wella Randevú 2020: szakmai bemutató Valentin napra hangolva

A Wella Randevú 2020 egy olyan szakmai bemutató, ami elkápráztat mindenkit.

A Wella Professionals magyarországi csapata nemzetközi fodrászoktatókkal karöltve hozta el számunkra a legújabb globális tavaszi és nyári hajtrendeket. A budapesti Wella Studio vörös rózsákkal és lufik tengerével várta az érdeklődőket, hiszen ezzel a szakmai nappal nemcsak az innovációra, de a Valentin napra is hangolódtunk. A Wella Randevú keretében a világ minden tájáról érkeztek oktatófodrászok, hogy az első alkalommal Európában, és azon belül is Magyarországon debütáljanak a legújabb hajfestési technikák: az Illuminage és a Brazilian Illuminage.

Fodrászrandevú, szakmaszerelem, Wella Family életérzés

A fodrászrendezvények között számos típust megkülönböztethetünk – kezdve a frizurák fashion show formátumától, a tipikus Look&Learn bemutatón át, egészen a meghitt, családias eseményformátumig. Utóbbi nehezen definiálható, hiszen a látványon túl, sokkal inkább érezni kell. A Wella Professionals Hungary 2020. február 13-án 16:00-tól éppen ebben a hangulatban fogadta vendégeit az Alíz utcai stúdiójában, hogy egy közös Valentin napi randevú keretében bemutassa a legfrissebb trendeket: az Illuminage és a Brazilian Illuminage hajfestési technikákat, illetve a legújabb, még bevezetés előtt álló termékeit, a Blondorplexet és az Illumina Color négy új csodás árnyalatát.

Wella Randevú 2020

Szakmai fejlődés nemzetközi módon

A Wella Randevú program felépítése a közös interaktív tanulást és a korlátlan szakmai fejlődést tűzte ki céljául, ami már a nulladik percben is megmutatkozott. A rendezvény még el sem kezdődött, amikor két nemzetközi Wella Professionals tréner – Dorde Belic és Dimo Zlatarov -megjelent modelljével és mesélni kezdett az Illuminage és a Brazilian Illuminage hajfestési technikáról, majd step by step be is mutatta az újdonságok egyedülállóságát. Ezt követően az est házigazdái, Celine Reiss, Eddie Sweeney és Képíró Tamás hivatalosan is megnyitották az eseményt, és színpadra hívták azt a hat nemzetközi oktatót, akik a későbbiekben elkalauzolták a közönséget az Illuminage világába. Az érdeklődők néhány hajformázási trükköt és styling praktikát is elsajátíthattak, de a legfontosabb, hogy első kézből ismerhették meg azt a trendet, amelyet a vendégek imádni fognak!

Az est fellépő fodrászai

  1. Dorde Belic (Szerbia)
  2. Dimo Zlatarov (Bulgária)
  3. Wojciech Golik (Lengyelország)
  4. Ivan Glavaski (Horvátország)
  5. Olena Vlasova (Ukrajna)
  6. Ion Paun (Moldova)

Illuminage hajfestési technika: merj szexi lenni!

A Wella Randevú elhozta számunkra azt az újdonságot, ami minden bizonnyal kiegészíti vagy egészében felváltja a klasszikus balayage őrületet. A vendégigény középpontjában még mindig a szabadkéz technika, és annak megannyi változata helyezkedik el, de az már hónapokkal ezelőtt is kirajzolódni látszott, hogy vannak, akik a balayage frizurát kontrasztosabban, míg mások lágy átmenetekkel szeretik. A fodrászipar erre reagálva hozta létre azokat az innovatív és csábító trendeket, mint amilyen az Illuminage és a Brazilian Illuminage is!

5+1 Illuminage és Brazilian Illuminage gyorstalpaló

#1 arckeretezés: az Illuminage és a Brazilian Illuminage esetében minden az arc szépségének kiemeléséről szól, ezért az első tincsek mindig világosabbak, amelyek a 90-es évek trendjeit idézik.

#2 láthatatlan vagy markáns színátmenet: az Illuminage technika legfőbb szabálya, hogy a kontrasztos átmenetek eltűnjenek, és sehol ne legyen egy kifejezetten sötét szekció a haj területén, míg a Brazilian Illuminage éppen ellenkezőleg, egy sötétebb tőrész és egy világosabb hajhosszal teremt markáns megjelenést.

#3 árnyalatok keveredése: kifejezetten lenyűgöző a technikákban, hogy a meleg és hideg tónusok összekeverésével biztosítja a haj mozgalmasságát.

#4 kifejező styling: az Illuminage és a Brazilian Illuminage elkészítését követően a stylistok csodálatos hullámokat készíthetnek modelljüknek. A korábban említett hajszíntónusok és a könnyed styling keveredése szinte életre kelti a tincseket.

#5 szőkítés maximalizálása: a forradalmi technikák elkészítése a clear sheets, azaz átlátszó fóliák segítségével történik, amelyek a világosítás eredményét maximalizálják, illetve nem engedik a különböző festékárnyalatok összemosódását.

#5+1 üzenet: az Illuminage és a Brazilian Illuminage mögött megbúvó filozófia, hogy merj szexi lenni! Ehhez nem minden esetben van szükség hatalmas változásokra, ahogyan ez a technika is éppen a természetesség erejével ragadja meg a nőiséget!

Képek: Bozó Tamás és Erdős Eperke

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)