Keresés

Angus Mitchell-től búcsúzunk

Angus Mitchell fodrász 53 éves volt.

A legendás Paul Mitchell fia, Angus Mitchell 53 éves korában Honolulu-ban elhunyt. A fodrásztársadalmat ezzel súlyos veszteség érte. Angus résztulajdonosa volt az apja hajápolási cégének, a John Paul Mitchell Systems-nek (JPMS), amelyet Paul 1989-es halálakor örökölt meg.

Az örökölt cég munkáján kívül 2010-ben megnyitotta saját szalonját Beverly Hills-ben, valamint világszerte dolgozott oktatóként. Angus leginkább a cég férfi vonalára, a MITCH-re fektette a hangsúlyt.

Fodrászikonok emlékeznek

Angus Mitchell kapcsán olyan szakmai nagyságok is megemlékeztek, mint Mark Hayes, a Sassoon International kreatív igazgatója, aki az alábbiakat írta:

„Most értesültem a szörnyen szomorú hírről, Angus Mitchell haláláról. Angus elbűvölő, tehetséges és karizmatikus ember volt, aki minden kapcsolatában szerethető volt. Először akkor találkoztam Angusszal, amikor a londoni Sassoon Akadémián tanult. Azonnal lenyűgözött szerény és őszintén szerethető személyisége. Végignéztem, ahogy a tehetsége és befolyása egyre nőtt, modern ikonná vált, miközben sosem veszítette el kisfiús báját. Túl korán távozott közülünk, együttérzek a családdal.”

Mak Hayes Instagram posztja alább olvasható:

A Fodrászinfó teljes stábja nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, barátoknak és kollégáknak!

Forrás: HJI

Nyitókép: MSN