Keresés

Megnyílt a House of Sassoon - videó és képgaléria

A House of Sassoon megújulva viszi tovább a fodrászikon szellemiségét!

Október 14-én megnyitották a House of Sassoon-t Londonban. Az intézmény megnyitója a tiszta innováció, az avantgárd dizájn és a művészi felfedezés estje volt. 2024-ben Sassoon pályakezdésének 70. évfordulóját ünnepelhetjük, a fodrászikon ugyanis 1954-ben nyitotta meg első szalonját. Ezt az alkalmat nem is lehetne méltóbban megünnepelni, mint a House of Sassoon megnyitásával.

A Sassoon-vonal lényegét és szellemiségét képviselő House of Sassoon vállalkozás öt emeleten keresztül éleszti újra a márka DNS-ét. A Sassoon rajongók közösségeként kifejlesztett új koncepció, amelynek helyszínei Londonban és Beverly Hillsben is megtalálhatók, tartalmaz

  • egy külön szalont,
  • akadémiai tantermeket,
  • egy tágas színházat,
  • egy rendezvényhelyiséget, emellett
  • egy egyedülálló tagságot,
  • nagyköveti programot,
  • szalonon belüli oktatási és képzési programokat helyi szalonok számára.

Videó a megnyitóról

House of Sassoon – miért épp London?

London mindig is a divat fővárosa volt. Sassoon öröksége és kötődése a városhoz egészen az 1954-ben a Bond Streeten megnyitott első szalonig nyúlik vissza. Mint mindig, a Sassoon-csapat most is tudatosan végzi minden tevékenységét, és a Greek Street-i helyszín kiválasztása is megfontolt döntés volt.

Ez lesz az új Sassoon-központ az elkövetkező években, ahová a csapat már most várja ügyfeleit, diákjait, modelljeit és vendégeit, hogy a Sassoon történetének következő fejezetében együtt vehessen részt az érdeklődőkkel.

Néhány kép a megnyitóról

Hajas László és Dudás Attila, Bódi Ákossal kiegészülve, aki az NVNT megalapítója
Mark Hayes a Sassoon kreatív igazgatója
Mark Hayes és Tim Hartley, a Sassoon jelenlegi és korábbi kreatív igazgatói

Forrás és képek: House of Sassoon

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)