Keresés

Sassoon-inspiráció a mindennapokban by Fodrászinfó Pro

Fodrászinfó Pro Sassoon inspriáció érkezik. Ezt nézzétek!

A mai napon egy különleges összeállítással érkeztünk, amelyben újra a Fodrászinfó Pro szakembereinek munkáival találkozhattok. Az alapkoncepció most picit eltérő volt az eddig megszokott magyar trendanyagokhoz képest, de olyan végeredmények születtek, amelyekre újfent nagyon büszkék lehetünk. Tekerd végig a cikket, hogy a hétfői napodból se maradjon ki semmi, ami Sassoon-inspiráció!

Időutazás az 50-es évektől napjainkig

Vidal Sassoon olyan örökséget hagyott a világra és a fodrásztársadalomra, amely a mai napig megjelenik minden frizuraalkotás során. A klasszikus rövid bob és pixie formák elkészítése a sassoon-i alapok ismerete nélkül szinte már elképzelhetetlen, nem véletlen, hogy London és az Egyesült Királyság, gyakorlatilag a szakma központi helyszínévé vált. A fodrászlegenda már az 50-es és 60-as években is olyan innovációt biztosított a modern frizurák szerelmeseinek, amely nem hogy nem tűnt el, de még napjaink meghatározó trendjeiben és szalonmunkáiban is folyamatosan visszaköszön. Ebből kifolyólag, a legutóbb arra kértük a Fodrászinfó Pro szakembereit, hogy osszák meg velünk azokat az alkotásaikat, amelyekben fellelhető minden, ami Sassoon. Csodálatos munkák érkeztek: meglátjátok, nem győztök majd gyönyörködni!

Fodrászinfó Pro Sassoon-inspiráció 2020

Veszelovszky Viktória munkái
Túri László munkája
Törteli Kornél munkája
Tombor-Hegyi Katalin munkája
Szkok-Boros Kata munkái
Szabó István munkái
Subsics Viktória
Sas Detty munkái
Kiss Katalin munkája
Kiss-Iván Roland munkája
Halasi Henrik munkái
Fodor Tímea munkája
Farkas Andrea munkái
Eszteri Zsófia munkája
Dosánné Vígh Katalin munkája
Deres Nóra munkái
Czinki Herbert munkái
Bozsoki Nagy Judit munkája
 Böröndi Levente munkája
Bódis Richárd munkája
Blazsovszky László munkája
Bódi Sándor munkája
Andrássy Dávid munkája

Fodrász vagy? Csatlakozz!

Ha Te is szívesen találkoznál online a szakma apraja-nagyjával, megosztanád munkáidat, tanulnál tőlük, tanácsot kérnél, vagy csak egyszerűen szeretnél jól szórakozni egy szakmai közösségben, ahol az ország, mi több a világ minden pontjáról jelen vannak kollégáid, akkor kattints ide és legyél a részese mindennek, ami fodrászat és szakma!

Képke: név szerint

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)