Keresés

Menyasszonyi frizurainspiráció: ha eleganciára és letisztultságra vágysz

Válassz kedvedre a nagy napra! Menyasszonyi frizurainspiráció a terítéken.

A nyári idény szorosan összefonódik az esküvői szezonnal, úgyhogy nincs mit tenni, újra menyasszonyi frizurainspiráció után néztünk. Így akadtunk rá egy finom, lágy, kifinomult, de mégis a mai modern “nem túl szigorú” igényeket kielégítő kollekcióra, amiben csodálatos modellek prezentálnak, még csodálatosabb esküvői hajakat.

Menyasszonyi frizurainspiráció az egyedülállóság jegyében

Nincs két egyforma nő, de álmuk mégis megegyezik: szeretnének a legszebbek lenni azon a bizonyos nagy napon, amikor a nagy Ő feleségül veszi őket. A 21. századi igények az élet minden területén a személyre szabottságot követelik, így egy olyan különleges eseményen, mint az esküvő, a frizurának is korszakalkotónak, és igazán sajátosnak kell lennie. A fodrászoknak ez nem kis kihívás, de éppen ez a csodálatos benne: megalkotni a tökéletes, egyedi menyasszonyi frizurát. Legyen szó egy erős, bátor, határozott vagy egy visszafogott, lágy és romantikus karakterről, a menyegzőn az összes arának ragyognia kell. Gonzalo Zarauza kollekciójában a legkülönfélébb ízlésű és stílusú nők is kedvükre válogathatnak és inspirálódhatnak, számos szuper ötlet és look lapul a trendanyagban – ezt figyeld!

Gonzalo Zarauza: My Essence Collection

A My Essence kollekciót az egyes menyasszonyok egyénisége varázsolja igazán különlegessé. Az arányok megragadásával, a ruhák karakterességével egy nem mindennapi gyűjtemény tárul a szemünk elé.

Természetesen a legkifejezőbb kiegészítő most is az esküvői haj, ami néhol az egyszerűséget, a letisztultságot és a minimalizmust, máshol pedig az egészen markáns, attraktív, feltűnő jegyeket hangsúlyozza. Erről a trendanyagról nehéz egy kollektív irányvonalat meghatározni, ami viszont biztos, hogy a végeredmény minden esetben zseniális.

#1 SALON LOOK

Menyasszonyi frizurainspiráció

#2 EDITORIAL LOOK

KREDITEK: