Keresés

A lázadó menyasszony ihlette trendanyag: REBEL BRIDE by Zsuga Gabriella

Kíváncsi vagy milyen egy lázadó menyasszony frizurája? Mi megmutatjuk!

A legnagyobb örömünkre az esküvői inspirációs sorozatoknak sosincs vége. A Hedge Hair és Zsuga Gabriella jóvoltából most átlépjük a hagyományos és klasszikus elemek határát, és Téged is elkalauzolunk egy vadócabb, rendhagyóbb trendanyag világába, amit a lázadó menyasszony ihletett. Ha Te is az önkifejezés híve vagy, akkor imádni fogod ezt az összeállítást, mert arra sarkallja a befogadót, hogy minden körülmény között vállalja saját stílusát – egy esküvőn pont úgy, mint egy átlagos hétköznapon.

Szembeszállva a hagyományokkal

“Esküvői inspirációs sorozatunk soron következő részét a kissé vadóc, lázadó menyasszony ihlette, aki szembeszállva a hagyományokkal extravagáns ruhájában áll az oltár elé, és megalkuvás nélkül vállalja önmagát. Elképzelésünk megvalósításához tökéletesen passzoltak Sármán Nóra divattervező ruhái. Reméljük sikerül megmutatni, hogy egy rendhagyó és kacér megjelenéssel is ragyoghatsz életed nagy napján. Fogadd szeretettel a REBEL BRIDE kollekciót!” – Zsuga Gabriella

REBEL BRIDE: a lázadó menyasszony kollekciója

A REBEL BRIDE kollekcióban három vadóc menyasszonyi lookot vizsgálhatsz meg részleteiben. A frizurák követik a mai trendek “egyszerűségét”, a kemény, markáns kontyok helyett a leengedett, hullámos loknik dominálnak. Természetesen a ruhák és a kiegészítők sem a klasszikus normákat követik, de épp itt volt az ideje, hogy elszakadjunk a hagyományos gondolkodási sémáktól!

Lázadó menyasszony look by REBEL BRIDE Collection

REBEL BRIDE: