Keresés

Mik lesznek 2018-ban a legmenőbb frizura stílusok?

Íme a legmenőbb frizurastílusok 2018-ban. Neked melyik tetszik?

Mik lesznek 2018-ban a legmenőbb frizura stílusok? Nem meglepő, hogy minden év elején szeretnénk egy kis megújulást. Hiszen ilyenkor határozzuk el, hogy változtatunk az életünkön, a stílusunkon. És ez rendjén is van, hiszen mindig kell egy kis felfrissülés. És az új frizura a legjobb kezdés. Lássuk, mik lesznek 2018-ban a legmenőbb frizura stílusok!

De mielőtt beleugranánk egy teljesen új stílusba, nézzük is meg, mik lesznek idén a trendek. Vajon mik lesznek azok a stílusok, amik idén mindent meghódítanak?

1. Éljen a bob!

A bob frizura nem újdonság, és nem 2018-as újítás. Már egy ideje újra divatba jött ez a fajta frizura, úgyhogy nem meglepő, hogy még mindig dobogós helyen van, és tény, hogy nem lehet megunni. A bob stílusnak rengeteg változata van. Ha érdekel titeket bővebben, hogy mit tudtok kihozni egy bob frizurából, akkor itt elolvashatjátok a cikkünket erről.

Az biztos, hogy ez a frizura 2018-ban továbbra is az egyik legmenőbb stílus lesz. Minél lazább és természetesebb a hatás, annál dögösebb.

2. Pixie imádat

Idén újra meghódítja a világot ez a rövid, de vagány frizura. Nem kell elrettenni tőle, hiába tűnik olyan rövidnek. A hátul rövidre vágott, de elöl, a frufru résznél hosszabbra hagyott hajvágásnak köszönhetően egyszerre lesz nagyon vagány és nőies ez a trend. Ha valaki szeretne egy kicsit vadabb frizurát, és bevállalja a rövid hajat, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja a pixie-t.

3. Csak természetesen

Manapság már annyi helyről hallani, hogy úgy vagyunk a legszebbek, ahogy vagyunk. És milyen igaz. Erről árulkodik az is, hogy idén teret nyer magának az abszolút természetesség. Csak hagyjuk a hajunknak, hogy minden göndörítés vagy egyenesítés nélkül legyen. Mennyire felszabadító, hogy nem kell emiatt stresszelni. Minél lazább, kócosabb, természetesebb, annál szexibb.

4. Legyünk retrók

Bármilyen hihetetlen, itt az ideje feleleveníteni a régi idők klasszikus frizuráit. Azokat, amiket a nagy klasszikus filmekben is láthattunk. Furcsának tűnhet, de nézzük csak meg, a hírességek között mennyire elterjedt mostanában ez az irányzat. Csak idő kérdése, hogy a mindennapokba is bekússzon a retro imádat.

5. Irány a suli

Mármint a frizura divatban. Biztosan senki sem felejtette el, hogy kislányként mennyire menő volt masnit, csatot, vagy egy egyszerű fonott copfot hordani. Nos, van egy jó hírünk: 2018-ban újra büntetlenül élvezhetjük megint ezeket. Ugyanis hiába nőttünk fel, hála ennek a trendnek, újra szabadon élvezhetjük a masnikat és csatokat.

6. A fonat továbbra is hódít

Nem meglepő. A fonat egy olyan frizura, ami talán soha nem is megy ki a divatból, hiszen ez a legegyszerűbb módja annak, hogy feldobjuk a frizuránkat. Főleg ha nincs sok időnk elkészülni reggelente. Egyszerű, de praktikus. Kell ennél több?

7. A retro hajgumi

Ennek érdemes külön topikot szentelni. Emlékszünk még a vastag, nagy hajgumikra? Itt az ideje, hogy újra üdvözöljük őket. Nemrég még mindenki nevetett rajtuk, mert mérhetetlenül ciki volt, de a külföldi hírportálok szerint ez idén megint menő lesz. Ha rájuk hallgatunk, akkor intsünk búcsút a sima uncsi hajgumiknak és szerezzünk be egy drágább és feltűnőbb anyagú, mintázatú, retro hajgumit. Mondjuk ezt a pontot mi kicsit kétkedve fogadjuk… 🙂

Ti mit gondoltok melyik lesz idén a legmenőbb?

Szöveg: Kristóf Anikó

Képek: Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)