Keresés

myPOS terminál: tedd még professzionálisabbá a szalonod!

Egy szuper megoldás, hogy ne legyen probléma a bankkártyás fizetés: myPOS terminál!

Veled is előfordult már, hogy vendéged bankkártyával szeretett volna fizetni, neked pedig tudatnod kellett vele, hogy erre sajnos nincsen lehetőség? Ismerős az a kellemetlen szituáció, mikor vendéged fizetni szeretne, de nincsen nála elegendő készpénz, így frissen mosott, szépen elkészített hajjal kell kiszaladnia a szakadó esőben egy automatához? Esetleg Te is belefutottál már olyan bonyodalomba, hogy nem tudtál vendégednek pontosan visszaadni, így két festés között váltópénzért kellett szaladgálnod? Ha Te is átélted már az imént említett kényelmetlen helyzetek egyikét, akkor jó hírünk van számodra: az új myPOS terminálokkal búcsút inthetsz az ilyen fajta problémáknak!

Ismerd meg a myPOS terminál előnyeit!

A myPOS egy olyan több pénznemű, határokon átnyúló fizetési megoldás, ami biztosítja a különböző fizetési eszközök elfogadását, beleértve a betéti–, hitel– és előre fizetett kártyákat. Mindeközben hozzájárul a működési költségek minimalizálásához, ezzel egy megfizethető és innovatív lehetőséget biztosítva minden kereskedő számára, típustól és mérettől függetlenül.

A myPOS terminál előnyei

#1 NEMZETKÖZILEG ELISMERT, MEGBÍZHATÓ SZOLGÁLTATÁS

A myPOS egyre nagyobb népszerűségnek örvend nemzetközi szinten is. Jelenleg 30 európai országban, több mint 190.000 elégedett vállalkozás bizalmát élvezi kiemelkedő szolgáltatásainak és egyedülálló előnyeinek köszönhetően.

#2 BEVÉTELNÖVELŐ ESZKÖZ

Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy bankkártyás fizetés során a pénz könnyebben „kicsúszik az ember keze közül” – ez pedig nem véletlen. Kutatások bizonyítják, hogy az emberi agy kevesebb időt tölt a szolgáltatás árának mérlegelésével, valamint kevésbé érzékeli a pénz „súlyát”, ha kártyával fizet. Mivel a kártyával fizető vásárlók nem az adott pillanatban, hanem csak sokkal később, a hónap végi kimutatásoknál realizálják a költségeket, hajlamosak jóval többet költeni és magasabb borravalót adni.

Ennek köszönhetően annak is sokkal nagyobb az esélye, hogy ezen fizetési módszert választó vendégeid hirtelen felindulásból plusz terméket vásárolnak tőled, hiszen nem egy előre bekészített összeggel érkeznek hozzád.

#3 MYPOS, A PROFESSZIONÁLIS, MODERN SZALON ZÁLOGA

Napjainkban, különösen a jelenlegi vírushelyzet okozta érintkezésmentes világban, egyre elavultabbá válik a készpénzes fizetési módszer. Sokan csak ritkán, vagy egyáltalán nem tartanak maguknál készpénzt, így rendkívül kellemetlen lehet vendégeid számára, ha szalonodban nincs lehetőség bankkártyás fizetésre. A myPOS mindamellett, hogy megoldja a mindennapos fizetési eszközök elfogadásával kapcsolatos kihívásokat, igényességet is sugall. Azt a benyomást kelti, hogy nem csak termékeidre és kezeléseidre fordítasz kiemelt figyelmet, hanem vendégeid teljes körű, professzionális kiszolgálására is.

A myPOS terminállal fejlesztheted a vállalkozásod

#4 BIZTONSÁGOS, GYORS, ÁTLÁTHATÓ MEGOLDÁS

A terminálok használata során nincsenek rejtett költségek vagy utólag felszámolt díjak, hiszen minden online megoldás ingyenes a myPOS felhasználói fiókkal. Emellett sem telepítési-, sem pedig havi vagy éves szolgáltatási díjakkal nem kell számolnod.

Amint megérkezik az általad kiválasztott terminál, kapsz mellé egy havi számlavezetési díj nélküli IBAN számú e-pénzszámlát, ahová azonnal megérkezik a befolyó, sikeres tranzakciókból származó bevétel összege. Ezáltal részletes jelentéseket kaphatsz kifizetéseidről, és egy ingyenes mobilalkalmazás segítségével könnyedén nyomon követheted tranzakcióidat.

Mindemellett, a megvásárolt termék mellé jár egy ingyenes VISA betéti kártya is. Ennek, valamint a tranzakciók azonnali jóváírásának köszönhetően már a fizetés pillanatában hozzáférhetsz az e-pénzszámlára érkezett összeghez anélkül, hogy napokig kellene várnod a bank jóváírására.

#5 KEDVEZŐ AJÁNLAT, KOCKÁZATMENTES LEHETŐSÉG

Amennyiben megvásárolod a myPOS terminálok egyikét, majd kipróbálod, és végül úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd alkalmazni a készüléket, nincs semmiféle kötelezettséged. Megtarthatod a terminált és visszatérhetsz korábbi fizetési szokásaidhoz.

Kockázatmentes lehetőség

Fedezd fel a leginkább hozzád illő vezeték nélküli terminált!

# myPOS GO:

Ismerd meg a kicsi, könnyű, és meglepően funkcionális készüléket, amely tökéletes kártyás fizetési megoldást nyújt a kisvállalkozások és a folyamatosan úton lévő szabadúszók számára.

# myPOS Mini Ice:

A kifinomult kialakítással és érintőképernyővel rendelkező, fehér színű myPOS Mini Ice hibátlan választás az olyan szépségszalonok és fodrászüzletek számára, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak az elegáns megjelenésre.

# myPOS Smart:

Ez a fehér színű, androidos szoftverrel ellátott készülék egy számlázásra alkalmas terminál. Válaszd ezt a típust, hogy megtalálhasd az AppMarket áruházban az egyedi üzleti igényednek leginkább megfelelő alkalmazásokat, hogy egyetlen kifizetésről se maradj le!

# myPOS Smart N5:

Végül, de nem utolsó sorban íme egy fekete és piros színben is elérhető, elegánsan robusztus és gyors készülék, amely nagy hordozhatóságot biztosít. Az androidos szoftverrel ellátott terminál egyesíti a pénztárgép funkcióit a testre szabott üzleti alkalmazásokkal, miközben számlázásra és nyomtatásra is alkalmas.

myPOS termináltípusok

Ezért éri meg meg a Wella Porfessionals és Londa Professional csomagot venni

A Wella Professionals vagy Londa Professional csomagok vásárlása esetén a myPos terminál ajándék!

WELLA PROFESSIONALS AJÁNLATOK:

  • A myPOS GO (13.990 Ft) készülék szerződéssel akár 45%-os kedvezménnyel a tied lehet egy 47.860 Ft értékű csomagban. Szerződés nélkül a kedvezmény mértéke 37%.
  • A myPOS Mini Ice (49.900 Ft) terminál szerződéssel akár 52%-os kedvezménnyel a tied lehet egy 148.180 Ft értékű csomagban. Szerződés nélkül a kedvezmény mértéke 43%.
  • A myPOS Smart (88.900 Ft) és a myPOS Smart N5 (88.900 Ft) eszközök szerződéssel akár 60%-os kedvezménnyel a tieid lehetnek egy 228.010 Ft értékű csomagban. Szerződés nélkül a kedvezmény mértéke 50%.

LONDA PROFESSIONAL AJÁNLATOK:

  • A myPOS GO (13.990 Ft) készülék szerződéssel akár 41%-os kedvezménnyel a tied lehet egy 52.170 Ft értékű csomagban. Szerződés nélkül a kedvezmény mértéke 36%.
  • A myPOS Mini Ice (49.900 Ft) terminál szerződéssel akár 52%-os kedvezménnyel a tied lehet egy 149.900 Ft értékű csomagban. Szerződés nélkül a kedvezmény mértéke 44%.
  • A myPOS Smart (88.900 Ft) és a myPOS Smart N5 (88.900 Ft) eszközök szerződéssel akár 59%-os kedvezménnyel a tieid lehetnek egy 234.460 Ft értékű csomagban. Szerződés nélkül a kedvezmény mértéke 49%.

Tudj meg többet!

Emellett, a Wella Studio csapata szívesen segít neked mindenben, legyen szó a készülékekkel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolásáról, vagy a terminálok beállításáról. Neked csupán annyi a teendőd, hogy számlát nyiss, és élvezd a myPOS nyújtotta egyedülálló szolgáltatást! Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődésedet és kedvet kaptál a myPOS terminálok kipróbálásához, illetve szívesen kapnál további információkat a promóciókkal kapcsolatban, keresd bátran a Wella Professionals területi képviselőit!

Boros Balázs:

Heredea Réka:

Korponai Klára:

Kaisz Linda

Markó László:

  • telefonszám: +36-70-612-4506
  • e-mail: laszlo.marko@sirowa.com
  • terület: Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Heves, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén

Pais Róbert:

Szajkó Viktória:

…VAGY KERESD A WELLA STUDIO CSAPATÁT A KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGÉN: HTTPS://WWW.WELLASTUDIOBUDAPEST.HU/KAPCSOLAT

Szöveg és képek: Wella Professionals