Keresés

Nyári hajápolási praktikák ausztrál módra

Nyári hajápolási praktikák egyenesen az ELEVEN Australia-tól!

A magas teljesítményű hozzávalók és az egyszerű, könnyedén használható termékek ötvözetéből 2011-ben megszületett az ELEVEN Australia. A brand minden terméke a tudatosság jegyében készült: állatkísérlet-mentes, illetve a szortimentben vegán és gluténmentes lehetőségeket is találsz. Ismerd meg az ELEVEN Australia nyári hajápolási parktikáit, és fedezd fel, hogy miben rejlik az Ausztráliából érkező összetevők titka!

ELEVEN Australia: Summer Time 2019

#1 Ápolás minden hajtípusra: Miracle Treatment

A nyári meleg minden hajtípust képes megviselni. Akár egy utazás során is számtalan káros hatás érheti a frizuránkat, amibe sokszor bele sem gondolunk:

 • a nap hatásai,
 • a tenger sós vize,
 • a medencében lévő klór

és még számtalan dolog, amivel fel kell venni a versenyt. A hajápolás alapja a megfelelő védelem kialakítása, amire az ELEVEN csapata a MIRACLE TREATMENT megalkotásával készült fel: egy univerzális termék, ami minden korosztály számára segítséget nyújt, akármilyen hajtípussal is rendelkezel. A pasiknak sem kell aggódni, simán használhatják ők is!

MILYEN HATÁST VAGY KÉPES ELÉRNI A MIRACLE TREATMENT HASZNÁLATÁVAL?

 • fényessé, simává és puhává teszi a hajat
 • kontrollálja a szöszösödést
 • hidratál
 • erősebbé teszi a gyenge hajszálakat
 • megakadályozza a töredezett hajvégeket
 • gubanctalanít, kezelhető hajat biztosít
 • hővédelmet biztosít
 • kiemeli a haj természetes szerkezetét
 • javítja a száraz, sérült hajat
 • UVA és UVB szűrővel védi a hajszínt, megvédi a hajat a klór és nap hatásaitól

#2 A szőke haj védelme 5 lépésben

A nyári időszámításban talán a szőkített haj igényli a legtöbb védelmet, mert a dehidratált, töredezett és elvékonyodott szálak a meleg és a sós víz találkozásával szinte megszűnnek létezni. Ilyenkor azonnali segítségre van szükség, aminek a menetét most lépésről-lépésre figyelemmel kísérheted.

1. LÉPÉS: MOSD MEG A HAJAD DEEP CLEAN MÉLYTISZTÍTÓ SAMPONNAL!

Ezzel a lépéssel eltávolítasz minden szennyeződést, zsírt és olajat a fejbőrről, így később könnyebben tudod hidratálni és ápolni a hajadat. Igény szerint addig ismételd meg a hajmosást, amíg a víz teljesen fel nem habzik!

2. LÉPÉS: NYOMJ A TENYEREDBE EGY KEVESET AZ ELEVEN AUSTRALIA KEEP MY COLOUR BLONDE HAMVASÍTÓ SAMPONJÁBÓL!

Vidd fel a hajtövedre a hamvasító sampont, mosd meg vele a hajadat, majd a habját oszlasd el az egész hajhosszon, és hagyd hatni legalább 3 percig! Ha megkaptad a kívánt hamvas színt, leöblítheted.

3. LÉPÉS: ZÁRD A HAJMOSÁST MÉLYÁPOLÓ PAKOLÁSSAL!

Nagyon fontos a hidratálást vizes hajon elkezdeni, ezért mindenféleképpen egy mélyápoló pakolással zárd a hajmosást. Ebben az esetben az ELEVEN szortimentjében kettő terméket is megtalálasz, ami a segítségedre lehet. Bármelyiket is választod, az eredmény hosszú távra szól, egy puha, fényes és könnyen kezelhető frizurát kapsz a pakolás végén. Melyek ezek?

Az első a Keep My Colour Treatment szőkítő pakolás, amit nyugodtan használhatsz a hamvasító samponnal egyidejűleg. A már korábban elért színt nem fogja tovább hamvasítani, csak segít meggátolni a további kivörösödést, miközben hidratálja és megszelídíti a szőke tincseket.

A második a 3 Minute Repair Rinse Out Treatment pakolás, ami 3 perc alatt képes csodát tenni a hajaddal.

Hogyan használd a mélyápoló pakolásokat?

Pofon egyszerűen! Egy kevés mennyiséget nyomsz a kezedbe a két termék valamelyikéből, majd a már megmosott, vizes hajra felviszed, és szétoszlatod az egész hajadon. Nincs szükség többre, mint három percre, és már öblítheted is a hajadat. Természetesen mindkét pakolás tovább is alkalmazható.

4. LÉPÉS: FÚJJ A HAJADRA A DETANGLE MY HAIR SPAY-BŐL!

A kifésülés segítésére fújd a hajadra az Eleven Australia legújabb termékét, a Detangle my Hair hajban maradó gubanctalanító spray-t. A termék körtekivonatot tartalmaz, már az illata miatt is imádni fogod! Ezt követően, használd a korábban említett Miracle Hair Treatment-et, amiből 1-2 pumpányit oszlass el az egész hajhosszodon, hogy már szárítás előtt megadd a hő elleni védelmet a hajadnak. Óvatosan fésüld ki a hajad!

5. LÉPÉS: HASZNÁLD A SEA SALT SPRAY-T!

Az igazi „Beach Hair” eléréséért, használd a már kifésült törölközőszáraz hajadra a Sea Salt tengeri sós oldatú spray-t! Fújd a terméket a hajtövekre és a hajvégekre, így végeredményül nem csak tökéletes volument, de igazi laza textúrát kap a frizurád. Kézzel “nyomkodd bele” a terméket a hajadba, hogy mindenhová jusson, majd szárítsd meg. Utána nincs más dolgod, mint kifeküdni a napra! 🙂

Szöveg és képek: ELEVEN Australia

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)