Keresés

Olaplex használata

Hogy hogyan használd? Mi megmondjuk. Itt van az Olaplex használata.

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk az Olaplex hajkötés-erősítő terméket, jöjjön az Olaplex használata!

A termék neve

OLAPLEX – Az Eredeti Hajkötés Sokszorozó, ami új hajkötéseket hoz létre a hajban.

Az OLAPLEX alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

Az Olaplex a roncsolt hajkötéseket helyreállítja azáltal, hogy a haj sérüléseit “visszafordítja”, emellett új hajkötések létrehozására is képes, ezért is hívják hajkötés sokszorozónak. Használható önálló kezelésként hajkötés sokszorozásra a szalonban az Olaplex No.1 és No.2 alkalmazásával.

Otthoni hajápolásra az Olaplex No.3 használatával.

Illetve használható a hajban kialakult diszulfid kötések megóvására festéshez, melírozáshoz, szőkítéshez, színezéshez és bármely vegyszeres munkához. Az OLAPLEX adalékként történő használata mellett nincs szükség megváltoztatni az előhívő erősségét, a hatóidőt és semmilyen más munkafolyamatot, mindent a megszokott módon kell végezni.

Olaplex: a csoda termék!

Az OLAPLEX hatóanyaga

Bis-Aminopropyl Digliycol Dimaleate, a világ első és egyetlen szabadalommal védett hajkötés sokszorozó hatóanyaga. Ennek a hatóanyagnak képessége, hogy 2db már felbomlott diszulfid kötéshez tud kapcsolódni úgy, hogy az újonnan létrejött kémiai kötés nem lesz érzékeny a ph-változásra (pl. samponos hajmosás), nem bomlik fel, nem mosódik ki a hajból, stabilizálja a haj legmélyén lévő kémiai kötéseket, így orvosolja véglegesen a hajszerkezet sérülésének problémáját! Ettől lesz erős és egészségtől fénylő hajad.

Mikor érdemes az OLAPLEX terméket használni?

Akkor javasolt az OLAPLEX használata, ha a hajban az UV, hő és/vagy kémiai anyag hatására szerkezeti sérülések jöttek létre, fénytelenné, szárazzá, töredezetté vált a haj, vagy hajfestés, szőkítés és melír készítésekor fennáll a veszélye annak, hogy a hajban sérülnek a diszulfid kötés, azaz hajszerkezet sérülések alakulhatnak ki.

Miért érdemes az OLAPLEX terméket választani a piacon kapható más termékekkel szemben?

Az Olaplex az Eredeti Hajkötés Sokszorozó, ami új hajkötéseket hoz létre a hajban. A “plex” kifejezés ráadásul ebből a márkanévből ered. A hajkötés sokszorozó technológiát az Olaplex találta fel és szabadalmaztatta a világon elsőként.

Ha te is követed Guy Tang munkásságát, akkor bizonyára láttad már, hogy Guy az Olaplex nagykövete, aki munkái során csakis az Olaplex hajkötés sokszorozóval dolgozik. Guy pedig a hajszínváltoztatást a legtöbb esetben egy alapos szőkítéssel kezdi… Sok ezer szőkítése nem tévedhet.

Az Olaplex bizonyítottan a világ leghatékonyabb és legsikeresebb szabadalommal védett hajkötés sokszorozó molekulája, 14.000.000 Instagram poszttal (2022. augusztus 24-i adat. – a szerk.). Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Charlize Theron, Drew Barrymore, Ariana Grande mind az Olaplex rajongói, ettől lesz egészséges hollywoodi hajkoronájuk. A sérült hajkötések végleges összekötését szolgáló egyetlen szabadalmaztatott termék a piacon az OLAPLEX. Ha fontos neked és vendéged számára is a biztonság, akkor érdemes az egyetlen Bis-Aminopropyl Digliycol Dimaleate kozmetikai összetevőt tartalmazó hajkötés sokszorozót használnod a hajban lévő hajkötések roncsolódását elkerülendő.

Van-e kiegészítő otthoni ápoló terméke az OLAPLEX-nek és kinek ajánlott annak használata?

OLAPLEX No.3. Hair Perfector, ami ugyanazt a szabadalmaztatott hatóanyagot tartalmazza, mint a szalonban professzionális körülmények között használható OLAPLEX termékek. Sőt, hamarosan érkezik Magyarországra az OLAPLEX No.4 és OLAPLEX No.5 sampon és kondicionáló, így komplex megoldást kínálva a hajszerkezet maradandó helyreállítására otthoni körülmények között is, a szalon látogatások szünetében.

Az OLAPLEX termék kiszerelése és ára

100 ml-től egészen 2000 ml-ig megtalálható az OLAPLEX, ára pedig 13.000-tól 82.900 Ft-ig terjed.

Az OLAPLEX termék hol kapható, kitől vásárolható meg?

A Hajas nagykereskedésben és Hajas Szalonokban, valamint online, a www.olaplexhungary.hu oldalon.

Képek: Olaplex Hungary

A cikkben leírt árak tájékoztató jellegűek és a 2018. június 18-i árak kerültek feltüntetésre.