Keresés

OLAPLEX hajmegújító rendszer: professzionális hajápolás otthon is!

OLAPLEX hajmegújító rendszer: professzionálos hajápolás otthon is!

Nem sok jobb dolog van az életben, mint a fodrászatból kisétálni felfrissült és ragyogó frizurával! De mint tudjuk, minden csoda három napig tart, a következő hajmosásnál pedig sokszor elvész az újdonság varázsa. Vagy mégsem? Ismerkedj meg az Olaplex legújabb hajmegújító rendszerével, hogy a hajápolás otthon is professzionális maradjon!

OLAPLEX hajmegújító rendszer: professzionális hajápolás otthon is!

Miért jó Olaplex terméket használni?

Az OLAPLEX nem véletlenül tört be a fodrászpiacra, hiszen mindmáig ez az egyetlen olyan termékcsalád, amely hajkötés-sokszorozó molekulát – Bis-aminopropiyl diglicol dimaleate-, tartalmaz. Segítségével képesek vagyunk rendbehozni, illetve újra összekötni a napsugárzástól, hajfestéstől, szőkítéstől sérült kötéseket.

Az OLAPLEX molekula legfontosabb tulajdonsága, hogy mind az önálló kezelés, mind a vegyszeres kezelés közben képes megtalálni a már felbomlott kötéseket és újra párba állítani őket. Az új kötések mosás után sem tűnnek el a hajból, így az eredmény nagyon látványos: egy erősebb, rugalmasabb és szebb hajat kapunk. Ha szeretnél még tájékozódni a termék részleteiről, ide kattintva olvasd el korábbi cikkünket!

Kiknek ajánljuk az OLAPLEX otthoni hajápoló rendszerét?

  • akinek valamilyen mechanikai, kémiai hatás során sérültté vált a haja,
  • aki időhiány miatt nem teheti meg, hogy szakemberhez forduljon hajápolásért,
  • akinek haja folyamatos ápolást igényel egy tartós eredmény érdekében.

OLAPLEX No.4. és No.5. már otthoni használatra is!

Az OLAPLEX No.3 Hair Perfector mellett mostmár az OLAPLEX No.4 sampont és No. 5 balzsamot is haza tudod vinni magaddal, így otthonodban is tovább élvezheted a hajkötés-sokszorozás utánozhatatlan előnyeit! Az eredmény egy gyönyörűen egészséges és szikrázóan ragyogó haj. A sampon és balzsam egyaránt tartalmazza az OLAPLEX egyedülálló szabadalmaztatott összetevőjét, mely molekuláris szinten köti össze a hajban lévő sérült kötéseket, megújítva ezzel a haj legbelső struktúráját. De mindemellett milyen alkotóelemek felelnek még az Olaplex hatásért?

  • rozmaring és oregánó kivonat, amelyek antioxidásként funkcionálnak,
  • argán-, és gránátalma olaj és panthenol a hidratálásért,
  • acai bogyó, banán kivonat és biotin a haj ragyogásáért, puhaságáért és erősségéért.

Szeretnéd kipróbálni az Olaplex otthon használatra létrehozott termékeit?

Ide kattintva megteheted!

Szívesen megismerkednél még professzionális termékekkel? Melyik érdekel leginkább? Írd meg nekünk! 🙂

Szöveg és képek: OLAPLEX Hungary