Keresés

O&M: CØR.Rebond

Figyelem! O&M: CØR.Rebond termékbemutató következik!

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk az O&M: CØR.Rebond hajkötés-erősítő termékét.

A termék neve

O&M – CØR.Rebond

A termék alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

A CØR.Rebond Liquid egy folyékony kötéserősítő adalékanyag, amelyet közvetlenül a festék vagy szőkítő keverékhez kell adni.

Az O&M – CØR.Rebond termék hatóanyaga

Aminosavak keveréke, javítja és feltölti a haj keratin fehérje tartalmát, amely a színmegváltoztató eljárások során károsodhat. Ezek az aminosavak mélyen behatolnak a hajkéregbe, ahol képesek megjavítani a sérült keratin részeket és helyreállítani azok szerkezetét. Az aminosav komplex – amely egyébként a hajban is megtalálható – (arginin, glicin, alanin, szerin, valin, prolin, treonin, izoleucin és hisztidin) olyan védő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek az újraépítés mellett a haj egész felületét hidratálják, javítva ezzel szerkezetét, tartósságát és színmolekula felvevő képességét.

Mikor érdemes az O&M – CØR.Rebond terméket használni?

Szőkítés, tartós hajfestés, színezés során.

Miért érdemes ezt a terméket választani a piacon kapható más termékekkel szemben?

Mert az O&M a hajfestés szakértője, több, mint 15 éve gyárt ammónia, ppd és rezorcin mentes festékeket. A CØR.Rebond ennek az évtizedes tapasztaltnak a terméke.

Van-e kiegészítő otthoni ápoló terméke és kinek ajánlott annak használata?

Nincs.

A termék kiszerelése és ára

Erről még nincs információ.

A termék hol kapható, kitől vásárolható meg?

2018 szeptembertől a www.st-beauty-shop.com webshopban.

Képek: O&M Magyarország