Keresés

Kötéserősítés a hajban, avagy mire jók a „plexek” 2. rész

Mi is tulajdonképpen a kötéserősítés a hajban? Mutatjuk hasznosságát!

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető, itt az idő, hogy bemutassuk nektek a Magyarországon kapható hajkötés-erősítő termékeket.

Kötéserősítés a hajban, avagy mire jók a „plexek” 2. rész

A fodrásziparban nem csak a divat újul meg időről-időre, hanem a termékkínálat is az innovatív megoldások megérkezésével. A legújabb technológiai trend kétségkívül a hajszerkezet megóvása kötéserősítéssel, ami a „plexekkel” könnyedén elérhető. De mik is azok a „plexek”?

Előző cikkünkben is esett már szó a kötéserősítés hatásáról, a cikksorozat folytatásaként arra gondoltunk, hogy bemutatjuk nektek a Magyarországon forgalomban lévő hajkötés-erősítő termékeket, a bizonyos “plexeket”.

Ennek összeállításához segítségül kértük a cégeket, felkerestük őket és mindenkinek ugyanazt a 8 kérdésből álló kérdéssort tettük fel a korrektség jegyében. Cikkünkkel a tájékoztatás és nem az összehasonlítás volt a célunk. Konkluzió éppen ezért nem szerepel a sorozatban, itt most nincs jobb vagy rosszabb termék, csupán egy átfogó összeállítást találtok a témában.

Nem titkolt célunk a fodrászszakma – és a lakosság – tájékoztatása, a technológiai újítások bemutatása, hiszen a haj egészsége és a szakma jó hírnevének erősítése nekünk is eltökélt szándékunk.

Hajkötés-erősítő professzionális termékek, a “plexek”

A “plexek” bemutatását egy cikkben terveztük, de a könnyebb áttekinthetőség jegyében külön aloldalakra bontottuk az egyes gyártók termékeit. A termékek nevére kattintva navigálhatsz el a hajkötés-erősítők oldalára:

illetve lássuk a “plexmentes” JOICO válaszát is.

Képek: Be Beautiful, Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)