Keresés

„Plexmentes” JOICO

Ismerjétek meg a "Plexmentes" JOICO mikéntjét!

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. A professzionális hajápolási cégek válaszait feldolgoztuk, majd megérkezett a JOICO „plexmentességének” az indoka. A széleskörű tájékoztatás jegyében egy az egyben közöljük Szikriszt József, a JOICO Magyarország művészeti vezetőjének a válaszát.

„Plexmentes” JOICO

„A helyzet az, hogy én minden tréningen, ahol a szőkítő termékeink szóba jönnek, el szoktam mondani, hogy a JoiColor System több mint 25 éves fennállása alatt mindig is a piac egyik legjobb minőségű szőkítőporát foglalta magába (VeroLight), azonban semmilyen plusz adalékot nem kellett bele keverni. A termékben található Quadramin Complex (19 db aminosav vagyis a hajszálakat felépítő KeratinProtein) tökéletesen óvja és védi a hajat a szőkítés alatt. Éppen ezért fura ez az “új divat” nekünk, hogy végre lehet biztonsággal szőkíteni… mi eddig is tudtunk.

Tudomásom szerint a JOICO a közeljövőben nem tervez semmiféle adalékanyagot a piacra dobni, amivel a haj kötéseit erősíteni, fokozni tudja. Nincs rá szükség, ugyan is ha a K-Pak Hair Repair System bele van építve a festés szolgáltatásban, akkor a keratin szerkezete már erős, nincs mit tovább erősíteni. A szlogenünk is az, hogy „Vero K-Pak Color, az egyetlen hajfesték, mely újraépíti a hajat a festés alatt”. Ez a benne lévő hajjal azonos Keratinprotein-re utal.

Ami esetleg megtévesztő lehet, az a 2016-ban bemutatott ARGIPLEX technológia, amit a LumiShine hajfesték szabadalma volt, azóta a Blonde Life 9+ Lightening Powder egyik fő hatóanyaga is. Itt a „plex” szó a Complex rövidítése. Az ARGIPLEX az az Arginin Complex az Arginin aminosav sokoldalú jótékony hatását fejti ki. Mivel a hajszálat felépítő 19 db aminosav egyike, így tökéletesen illeszkedik a keratinláncba.”

A JOICO termékeit itt tudod megvásárolni online: https://professional.joico.hu

Képek: JOICO

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)