Keresés

STAPIZ: DEEP_PLEX Hair System

Termékbeszámolónk tárgya: STAPIZ DEEP_PLEX Hair System. Íme!

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk a STAPIZ: DEEP_PLEX Hair System hajkötés-erősítő termékét.

A hajkötés-erősítő termék neve

STAPIZ: DEEP_PLEX Hair System

A termék alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

A DEEP_PLEX Hair system 4 elemből áll. Az 1-2-4 elemek a professzionális fodrászati kezelés elemei, míg a 3-4 elemek az otthoni fenntartókezeléshez alkalmazandóak.

  • DEEP_PLEX. No.1 Bond Creator új diszulfid kötéseket hoz létre, valamint rögzíti és erősíti a meglévőket, így még az agresszív kémiai kezelések után is biztosítja a haj egészséges állapotát és rugalmasságát. Alkalmazása jelentősen csökkenti a haj törékenységét. – 150 ml  
  • DEEP_PLEX No.2 Bond Enhancer javítja, erősíti és megkötő hatásával védelmet biztosít a haj számára. Bezárja a haj kutikulát, táplálja azt, amely erőt, extrém simaságot és ragyogó hatást kölcsönöz a hajnak. – 290 ml  
  • DEEP_PLEX No. 3 Bond Stabilizer segít megóvni a hajszálak közötti kötést – a különböző kémiai fodrászati kezelések között. Védi a haj kutikulát a káros környezeti hatásokkal szemben és enyhíti a külső tényezők káros hatásait. – 290 ml  
  • DEEP_PLEX No.4 Stabilizing Shampoo – DEEP_PLEX No.4 Stabilizáló sampon kíméletesen tisztítja és kondicionálja a hajat és a fejbőrt. Nem tartalmaz SLS vagy SLES összetevőket. Használata javasolt mind a fodrászati DEEP_PLEX kémiai kezelések után, mind pedig otthoni napi használatra. 290 ml  

A STAPIZ: DEEP_PLEX Hair System termék hatóanyaga

DEEP_PLEX HAIR SYSTEM alapja egy innovatív kopolimer, amely behatol a hajkéregbe, belső erőt ad és egy külső protektív filmréteget képez.

Mikor érdemes a STAPIZ: DEEP_PLEX Hair System terméket használni?

A DEEP_PLEX, egy a haj védelme és javítása érdekében kifejlesztett, forradalmian új rendszer. A DEEP_PLEX maximális védelmet nyújt, erősíti és intenzíven ragyogóvá teszi a hajat. Nem befolyásolja jelentősen a kémiai folyamatok hatékonyságát, így lehetővé teszi az alkalmazást minden kezelés során a teljes hatóidő alatt. A DEEP_PLEX hair system termékei használhatóak minden típusú fodrászati kezelés során (hajfestés, szőkítés, tonizálás, kémiai és keratinos hajkiegyenesítés) valamint haj újjáépítő kezelésként.

Miért érdemes a STAPIZ: DEEP_PLEX Hair System terméket választani a piacon kapható más termékekkel szemben?

A DEEP_PLEX Hair System termékei nem összehasonlíthatóak a piacon található többi, hasonló célból kifejlesztett termékkel, mert ez a termékcsalád egy teljesen új, a többivel össze nem hasonlítható technológiával lett kifejlesztve. Az alkalmazott hatóanyagok az innovatív technológia alkalmazásával, a kezelések során behatolnak a hajkéregbe, amely többirányú védelmet ad, megerősítve és újjáépítve a haj szerkezetét. A kezelések során a haj szerkezete újjáépül, a haj fényessé, dússá és életteltelivé válik.

Van-e kiegészítő otthoni ápoló terméke és kinek ajánlott annak használata?

A DEEP_PLEX HAIR SYSTEM termékeinek felhasználásával végzett fodrászati kezelések hatékonyságának és hatásának fenntartása érdekében szükséges a DEEP_PLEX No.3 Bond Stabilizert és DEEP_PLEX No.4 Stabilizer sampont az otthoni hajápolás során is alkalmazni. A két elem használható a teljes kezeléstől függetlenül is, ezzel is elérhető egy erősebb hajszerkezet, azonban a maximális eredmény eléréséhez mindenképpen szükséges fodrásszalonban elvégezni a teljes kezelést.

A STAPIZ: DEEP_PLEX Hair System termék kiszerelése és ára

  • DEEP_PLEX. No.1 Bond Creator+DEEP_PLEX No.2 Bond Enhancer 150 ml+290 ml (a két elem együtt csomagolva vásárolható meg, szakmai ára 28.790.-)
  • DEEP_PLEX No. 3 Bond Stabilizer 290 ml, szakmai ára 5590.-
  • DEEP_PLEX No.4 Stabilizing Shampoo 290 ml, szakmai ára 3990.-
  • A DEEP PLEX Hair System teljes rendszer elemeinek együttes megvásárlása esetén a szakmai ár 35.990.-

A STAPIZ: DEEP_PLEX Hair System termék hol kapható, kitől vásárolható meg?

A termék szakmai regisztráció után a www.malaha.hu weboldalon vásárolható meg.

Képek: MALAHA PROFESSIONAL Bt.

A cikkben leírt árak tájékoztató jellegűek és a 2018. június 18-i árak kerültek feltüntetésre.