Keresés

AlterEgo Italy: Ego Bond

Ismerd meg az Alter Ego Italy: Ego Bond terméket velünk!

Nem olyan régen egy cikksorozatunkban átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy milyen alternatívákat kínál a fodrászpiac és ezt kiegészítve hoztunk nektek egy grátiszt. Bemutatjuk az AlterEgo Italy: Ego Bond hajkötés-erősítő termékét.

A hajkötés-erősítő termék neve

Ego Bond

A termék alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

Az Ego Bond három termékből áll. Ebből az egyik a kémiai anyagokba keveredik, a másik kettő pedig a hajszerkezet lezárását és a haj ápolását szolgálja.

Ego Bond – 1 Bond Booster pH: 4.3 – 4.8

Egy ápoló adalékanyag, amely magasfokú védelmet nyújt a hajnak a vegyi kezelések során. Alkalmazható festéshez, szőkítéshez, keratin kezelésekhez egyaránt. Használata nem gyengíti a kémiai anyag működését. Egy speciális KERAVIS ™ BOND KOMPLEX táplálja a hajat, visszaadja az erejét és vitalitását.

Ego Bond – 2 Bond Setter – erősítő krém pH: 4.5 – 5.0

A KERAVIS ™ BOND PROTEIN KOMPLEX felel a haj hidratáltságáért. A kémiai kezelés után tesszük fel a krémet törölköző száraz hajra, majd 10 perces hatóidő után öblítjük.

Ego Bond – 3 Bond Locker – lezáró kezelés pH: 4.5 – 5.0

A polimerek, a különleges molekulák egy védőréteget képeznek a haj körül, megvédve a hajszál szerkezetét a mechanikai-, és a külső környezeti hatásoktól.

Mikor érdemes az AlterEgo Ego Bond terméket használni?

Extrémebb vegyi kezelések során, egy már szerkezetileg sérült vagy vékony szálú hajon. A cél egy erős, rugalmas és fényes haj a vegyikezelések után is. Fontos, hogy a haj maximális védelemben részesüljön. Ezen túl az Ego Bond kötéserősítő kezelés önmagában is alkalmazható szerkezet megújítás céljából. Ha vendégünk haja vizes állapotában nyúlik és nehezen szárítható, akkor önálló szervízként alkalmazhatjuk a lépéseket.

Miért érdemes az AlterEgo Ego Bond terméket választani a piacon kapható más termékekkel szemben?

Ár érték arányban a magyar piacon kedvezőbben juthatunk az Ego Bond sorozathoz. A kedvező árfekvésnek köszönhetően az önálló szerkezetépítés is jutányos áron ajánlható a vendégek számára.

Van-e kiegészítő otthoni ápoló terméke, és kinek ajánlott annak használata?

Igen, az Ego Maintain hajban maradó balzsam egy otthoni ápoló termék, amely egy új generációs keratin komplexet tartalmazó spray. Kezelésektől függetlenül is alkalmazható a hajra, még annak megszárítása előtt.

Az AlterEgo Ego Bond termék kiszerelése és ára

  • Ego Bond – 1 Bond Booster 250 ml kiszerelésben: 16,500 Ft
  • Ego Bond – 2 Bond Setter 500 ml kiszerelésben : 19,470 Ft
  • Ego Bond – 3 Bond Locker 500 ml kiszerelésben: 6,480 Ft
  • Ego Bond – 4 Egomaintan 150 ml kiszerelésben: 3,290 Ft

Az AlterEgo Ego Bond termékek hol kaphatóak, kitől vásárolhatóak meg?

Az egyetlen és kizárólagos magyarországi forgalmazó:

ETERNAL BEAUTY KFT.

tel.: ­+36301888032

e-mail: iroda@eternal.hu

Készítette: AlterEgo Hungary

Képek: Alter Ego Italy