Keresés

AlterEgo The Neverland Collection szeminárim - fényképes beszámoló

https://www.fodraszinfo.com/upload/body/2023/8/schwarzkopf-pofessional-trendlabor-fodraszszalon-szentgotthard-010.webp

A Lurdy Konferencia Központ nyújtott otthont az AlterEgo The Neverland Collection szemináriumának, ahol rengeteg szakmabeli tekinthette meg a jövőbe mutató legújabb trendeket. Az inspirálódás ezúttal sem maradt el, nemcsak frizuratrendeket, de rengeteg praktikumot is elsajátíthatott a fodrászközönség. És hogy hogyan éreztük magunkat? Fogadjátok szeretettel az AlterEgo The Neverland Collection szeminárium fényképes beszámolóját!

AlterEgo The Neverland Collection szeminárim – fényképes beszámoló

Az AlterEgo magyarországi csapata már nagyon régóta készült az idei őszi szemináriuma. A nap folyamán kilenc modell frizurájának elkészítését figyelhettük meg, amelyek között egyaránt találkozhattunk röviddel-hosszúval, alkalmival-hétköznapival, így egy izgalmas szín-, és trendpalettával szélesíthettük tudásunkat.

Viola Dóra, Deres Nóra és Koltai Zoltán a színpadon

A vasárnapi szeminárium lebonyolításának három kiemelkedő szereplője Viola Dóra, Deres Nóra és Koltai Zoltán mesterfodrászok voltak, akiknek szakmai alázata és oktatói precizitása elvezettek minket a legapróbb technikai tudnivalóktól a legújabb trendek világáig.

Viola Dóra elsősorban hosszú hajakon dolgozott, különböző színátmenetekre, vágási-, és finishelési technikákra tanított meg minket. Munkái rengeteg inspirációt nyújtottak, és emellett a szakmai tudástárat is bővítette, hiszen az olyan részletekbe is beavatta hallgatóit, mint ecsethasználat, leválasztások, termékek használata és annak hátulütői. Dóra kezei alól hétköznapi, de mégis elegáns frizurák kerültek ki és olyan trükkök, amelyek megkönnyítik a fodrászok hétköznapjait.

Koltai Zoltánnak egy férfi hajvágást, és -festést, illetve női hajfestéseket köszönhettünk, amelyek igencsak iránymutatóak voltak. A legújabb trendektől azonban eltérően, nem a legélénkebb színek domináltak, sokkal inkább a mélyebb és sötétebb árnyalatok, amelyről nekünk a pávatoll színei jutottak az eszünkbe. Az inspiráció itt sem maradt el, kíváncsian várjuk hol köszönnek még vissza ezek a különleges színösszeállítások.

Deres Nórától már megszokhattuk gyönyörű alkalmi kontyait, azonban mégis sikerült minket elvarázsolnia. Nemcsak a frizurákkal, de aprólékos, minden részletre ügyelő technikájával is megdobogtatta a kontykészítés szerelmeseinek szívét.

The Neverland Collection: szakmaiság, alázat és a legújabb frizuretrendek

A nap befejeztével megismerhettük az AlterEgo fotópályázat nyerteseit, amelyet egy kedves finálé és a modellek újbóli bemutatása előzött meg. Az AlterEgo szeminárium sikerességéről szavak nélkül, elsősorban az elégedett mosolyok árulkodtak, no meg, maga Viola Dóra is, aki egy élő videó keretében pár mondatban összefoglalta a frizurák lényegét! A videó a Fodrászinfó Pro csoportban nézhető vissza.

FOTÓPÁLYÁZAT NYERTESEI

1. helyezett – Szentkirályi Judit

2. helyezett és közönség díjas – Barakonyi Kinga

3. helyezett – Várvölgyi Csilla

A teljes képgalériáért kattints ide!

Viola Dórával készített interjúnkat megtekintheted Fodrászinfó Pro Facebook csoportunkban! 😉

Képek: Hollósi Zsófia (weboldal, Facebook)