Keresés

Selective Professional: Powerplex

Selective Professional: Powerplex. Ismerkedj meg a termékkel!

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk a Selective Professional: Powerplex hajkötés-erősítő termékét.

A termék neve

POWERPLEXkét komponensű innovatív szalonkezelés, amely minden technikai kezeléssel javítja és megakadályozza a hajszálak károsodását és töredezését.

A POWERPLEX termék alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi fodrász kémiai szolgáltatásokhoz használjuk, mint a tartós hajfestés, szőkítés, tartóshajegyenesítés, dauerolás, színezés, vagy akár önállóan a roncsolt haj szerkezetjavítására a javasolt felhasználási útmutató szerint. A két komponenst együttesen kell használni.

A Step 1 Bond Creator kötéseket képző folyadékot mindig a kémiai fodrászati termékbe (hajfesték, szőkítőpor, dauervíz, stb.) kell bekeverni. A kémiai folyamattal egyidőben új kötéseket létesít a hajszerkezetben. Megvédi és erősíti a hajrostokat a festés, szőkítés, dauerolás és egyéb tartós forma változtatás során.

Csökkenti a töredezettséget és a károsodást. Nincs hatással a fodrász termék hatóidejére és hatásmechanizmusára.

Step 2 Bond Fortifier kötés erősítő krémet a kémiai kezelések lezáró műveletével egyidőben kell használni a felhasználási útmutatóban megadott mennyiségben és hatóidővel.

Megerősíti az újonnan képződött kötéseket és biztosítja a táplálást és hidratálást.

A POWERPLEX termék hatóanyaga

A termék természetes eredetű, védett molekulát tartalmaz és szándékosan úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.

Mikor érdemes a POWERPLEX terméket használni?

Nagyon széles körben, valamennyi fodrászati kémiai szolgáltatásokhoz érdemes használni, ha a haj szerkezete roncsolt, vagy károsodott. Minden esetben javasoljuk a használatát szőkítésekhez, szuperszőke hajfestékekhez és daueroláshoz. Nagyon jó eredménnyel használható, mint önálló szalonkezelés a roncsolt hajak mélyszerkezetjavítására a javasolt felhasználási útmutató szerint.

Miért érdemes ezt a terméket választani a piacon kapható más termékekkel szemben?

Sokoldalú, de mégis egyszerű használata és az azonnali látványos eredmény miatt kedvelt szalon termék. A rendkívüli ár/érték arány és a márkafüggetlen felhasználása miatt egyre több szalonban található meg a POWERPLEX szolgáltatás.

Van-e kiegészítő otthoni ápoló terméke és kinek ajánlott annak használata?

A szalonban elért kozmetikai eredményeket az otthoni termék használattal meg tudjuk hosszabbítani és erősíteni.

Otthoni fenntartó kezelés:

POWERPLEX KEZELÉST FENNTARTÓ UTÓÁPOLÓSAMPON ÉS POWERPLEX KEZELÉST FENNTARTÓ UTÓÁPOLÓ MASZK HASZNÁLATÁVAL.

Az innovatív szabadalmazott molekula és a Jojoba olaj együttesen, a professzionális kezelést követően is biztosítja a képződött fehérje kötéseket, amelyek jellemzik POWERPLEX No.1 és No.2 hatását. Gyengéden tisztítja, táplálja és élénkíti a hajat és a fejbőrt, miközben meghosszabbítjaPOWERPLEXtechnikai kezelés pozitív hatását.

POWERPLEX SPRAY MASK-AZONNALI HAJROSTERŐSÍTŐ SPRAY

Kiöblítést nem igénylő szerkezet építő spray. Speciális kezelés festett, szőkített, dauerolt, tartósan kiegyenesített hajra. A POWERPLEX professzionális kezelésben is alkalmazott természetes eredetű innovatív formula felhasználásával, megerősíti és meghosszabbítja az előzőleg végzett POWERPLEX szalonkezelés kedvező hatásait, belülről erősíti, hidratálja és védi a hajrostokat.

A POWERPLEX termék kiszerelése és ára

POWERPLEX szett új kötésképzőés roncsolást gátló kezelés (100 ml + 200 ml) 12.800 Ft

POWERPLEX 1 500 ml szalon kiszerelés új kötésképzőés roncsolást gátló adalék 16.500 Ft

POWERPLEX 2 1000 ml új kötés erősítőadalék szalon kiszerelés 19.500 Ft

POWERPLEX OTTHONI FENNTARTÓ KEZELÉS (szett) Sampon 250 ml Maszk 200 ml 5.700 Ft

POWERPLEX SPRAY MASZK benthagyó azonnali hajrosterősítő spray 150 ml 2.990 Ft

A termék hol kapható, kitől vásárolható meg?

A termék elsősorban a Selective Professional területi képviselőinél érhető el: http://selective.hu/teruleti-kepviseloink/

Webshopunkban (szakmai regisztráció mellet): www.fodraszkellekwebshop.hu

Raktárunkban rendeles@selective.hu, illetve telefonon: Fehér Ilona +36 20 771 20 61

Képek: Selective Professional

A cikkben leírt árak tájékoztató jellegűek és a 2018. június 18-i árak kerültek feltüntetésre.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)