Keresés

Fudge: Treatment Time Machine

Fudge: Treatment Time Machine. Ismerkedj meg vele! Nem bánod meg!

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk a Fudge: Treatment Time Machine hajkötés-erősítő termékét.

A termék neve

Fudge Professional Treatment Time Machine hajszerkezet megújító kezelés

A termék alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

A Treatment Time Machine hajszerkezet megújító kezelés három lépésből áll.

Rewind Fuel szérum, Seal & Armour krém, Top Lock otthoni kezelés, amiből az első kettőt kizárólag szalon használatra fejlesztették ki. Ezeket 1:2-es arányban kell alkalmazni, így érhető el a legrövidebb idő alatt a legjobb hatás.

  • Első lépésként a Rewind Fuel szérumot (min. 10 ml, max. 30 ml) vigyük fel a hajra hajhossztól függően, majd 5-10 perc hatóidő után öblítés nélkül oszlassuk szét a hajon a Seal & Armour krémet (min. 20 ml, max. 60 ml).
  • Végül 5 perc elteltével alaposan öblítsük ki a hajat, majd szárítsuk, formázzuk a szokásos módon.
  • A Top Lock hajpakolás a későbbi otthoni használatra készült és segít akár 10 hétig fenntartani a kezelés eredményét.

A Fudge Professional Treatment Time Machine hajszerkezet megújító kezelés hatóanyaga

A Rewind Fuel szérumban található Keralink új kötéseket hoz létre a hajban, a Kerabind pedig visszaállítja a haj természetes állapotát. Ez a két aktív hatóanyag gyorsan bejut a hajszálak belsejébe, hogy ott fejtse ki regeneráló hatását. A belső sejt megújulást a fehérjék és a Keratin aminosavak együttes hatása garantálja.

A Seal & Armour krémben található Keraguard védelmet nyújt a hajnak és lezárja a töredezett hajvégeket, emellett védőréteget képez a hajon, így megóvja a további roncsolástól. Visszaadja a haj csillogását és selymességét, így kezelhetőbbé és rugalmasabbá válik.

Az otthoni ápolásra használandó Top Lock pakolás pedig Keralockot tartalmaz, az 1-2. lépéssel elért eredményt bezárja a hajba, ezen felül védi a haj szerkezetét a különböző külső hatásoktól és hőtől okozott károktól.

Mikor érdemes a Fudge Professional Treatment Time Machine hajszerkezet megújító kezelést használni?

Intelligens kialakításának köszönhetően minden hajtípusra javasolt a haj állapotától függően 8-12 hetente.

Miért érdemes a Fudge Professional Treatment Time Machine termékcsaládot választani a piacon kapható más termékekkel szemben?

A Treatment Time Machine intelligens formulájának köszönhetően minden hajtipusra és problémára alkalmazható, így minden fodrász számára nagy előnyt jelenthet a használata, mivel nincs szükség több speciális csomag megvásárlására

A kezelés maga nem vesz igénybe sok időt, mivel sok mások termékkel ellentétben az 1. lépésben alkalmazott szérumot nem kell lemosni, mégis hatásos és az otthoni pakolás heti használatával akár 10 hétig is tart.

A termék teljesen parabénmentes, egyedi összetételének köszönhetően akár 180%-kal erősebb lehet a haj, emellett 75%-kal redukálódik a töredezett hajvégek aránya, a végeredmény pedig 8-szor simább és fényesebb hajkorona.

Van-e kiegészítő otthoni ápoló terméke és kinek ajánlott annak használata?

A harmadik összetevő, a Top Lock hajpakolás a későbbi otthoni használatra készült és hetente alkalmazva segít akár 10 hétig fenntartani a kezelés eredményét. Önmagában is nagyon jól használható, kondicionál és helyreállítja a roncsolódott hajszálakat

A Fudge Professional Treatment Time Machine hajszerkezet megújító kezelés kiszerelése és ára

  • Rewind Fuel 500 ml: 19.900 Ft
  • Seal & Armour 500 ml: 19.900 Ft
  • Top Lock 150 ml: 5.900 Ft

A Fudge Professional Treatment Time Machine hajszerkezet megújító kezelés hol kapható, kitől vásárolható meg?

Díva Kft. 1097 Bp. Gubacsi út 30., online itt megvásárolható!

Képek: Díva Kft.