Keresés

FUDGE szőke kollekció: a napsütötte árnyalatoktól a jégfehér tónusokig

Ebben a FUDGE szőke kollekció névre hallgató összeállításban ötletet gyűjthetsz kedvedre!

Mi az, amit soha nem lehet megunni? Persze, hogy a szőke trendanyagokat! Ezzel mi is így vagyunk, ezért is szeretjük megosztani, hogyha egy újabb és aktuálisabb szembejön velünk. A FUDGE Professional mindig is erős volt a vagány összeállításokban, és ezúttal sem hazudtolta meg magát. Itt most tényleg minden szőke árnyalat megjelenik, amit csak el tudsz képzelni, de ez még nem minden: vegyesen férfi és női inspirációval is találkozol bőven!

FUDGE szőke kollekció 2021

Ünnepeljük együtt a világos árnyalatok változatosságát!

Az összes szőke árnyalat cool, ebben talán azonnal kiegyezhetünk, főleg, hogyha egy FUDGE szőke kollekcióról van szó! Jonathan Andrew, a FUDGE Professional nemzetközi nagykövete és a trendanyag alkotója a következőképp fogalmazott:

“A szőke összes árnyalata a sokszínűséget ünnepli. A FUDGE Professional-nél szeretjük feszegetni a határokat, átsétálni a korábban megszokott szabályokon. Ez a kollekció magába foglalja az összes szőke haj lehetséges tónusait és textúráit, a napsütötte szőkétől kezdve, egészen a ‘jégfehér’ platináig. A márkaképviseletünk úgy gondolja, hogy fontos, hogy mindenki megtalálja a saját árnyalatát, ezért is létezik kínálatunkban számos szőke szolgáltatás és hajápoló termék.”

FUDGE szőke kollekció

#1 NŐI SZEKCIÓ

#2 FÉRFI SZEKCIÓ:

FUDGE SZŐKE KOLLEKCIÓ KREDITEK:

  • Haj: Jonathan Andrew
  • Smink: Meg Lindow, Caroline Menkes, Yasmin Schwitzer
  • Stylist: Jen Wheeler
  • Fotó: Nicole Jopek

Forrás: FUDGE Professional