Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a FUDGE Professional

Cikksorozatunkben bemutatkozik: a FUDGE Professional.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a FUDGE Professional!

Márkatörténet: a FUDGE Professional sajátossága

Az ausztrál márka hírneve egyetlen termékhez kapcsolódik, amely azóta is változatlan összetételben az egyik legnépszerűbb wax a termékportfólióban. A FUDGE Professional cég ma már teljes termékskálát kínál a fodrászoknak, amely tartalmaz hajszínváltoztató-termékeket és professzionális hajápolókat is. Népszerűségét a folyamatos fejlesztéseknek, kollekcióknak köszönheti, illetve, hogy termékeivel minden fodrász magabiztosan megvalósíthatja saját elképzeléseit. A megújult FUDGE Head Paint 2 in 1 hajszínváltoztató rendszere egyedülállónak számít, ugyanis egy olyan fejlesztésről van szó, amely hajfesték és színező is egyben. Így a 100 %-os őszfedés és a vibráló, hosszantartó színek kompromisszumok nélkül elérhetőek.

FUDGE Professional sikertermék: FUDGE Headpaint 2 in 1

A sikertermék a korábban emlegetett FUDGE Head Paint 2 in 1 hajfesték, amely egyszerű használatának és gazdaságos kiszerelésének (100 ml-es alapszínek) köszönhetően nagyon sok fodrász kedvence lett. A közel 95%-ban természetes hatóanyag, a korszerű összetétel, a tartós hajszínek, a gyors kiszállítás és a terméktámogatás mind a termék pozitívumait erősítik.

Időközben a színpaletta kiegészült az E-vitaminban gazdag 5 új Ultra High Lift árnyalattal. A PRISM-Plex Technológiának hála a termék használatával akár öt árnyalat felvilágosítása is lehetséges anélkül, hogy a hajfesés során komoly károk keletkeznének. A hatás az egyedülálló PRISM-Plex Technológia™ aminosavainak köszönhető, mert olyan rugalmas polimereket hoznak létre, amik végül rátapadnak a hajra, kitöltik a hajszálon lévő üregeket, ezzel megvédve a kutikulát. A végeredmény egy puhább és élénkebb színű haj, amelynek hatásfokához még hozzájárul a már meglévő erős szőke alaphoz hozzáadott kristályfény is.

Ha felkeltették az érdeklődésedet a FUDGE termékek és szívesebben megismernéd közelebbről a brand sajátosságait, kattints és regisztrálj IDE KATTITVA!

A kedvenc FUDGE Professional csapatépítő emléke

“A FUDGE Professional cég már évek óta együtt dolgozik a Vidal Sassoon csapatával, közös kollekciókat adnak ki, részt vesznek a terméktesztelésben. Ezért a termékbemutató szemináriumokat rendszeresen a Vidal Sassoon Akadémián tartják Londonban, ahol a márka magyarországi szakmai csapata is részt vesz minden évben. Legutóbbi alkalommal, az új formázó termékek bemutatója kapcsán készültek a képek.”

FUDGE Professional elérhetőségei

FUDGE PROFESSIONAL MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETE

Helyszín: Díva Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 30.

Telefon: +36-1-238-0157

TÖBB INFORMÁCIÓ:

Szabó Miklós - értékesítési vezető

Telefon: +36-20-455-6363

Forrás és képek: FUDGE Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)