Keresés

Fanola Fiber Fix

A hajkötés-erősítő termék, a Fanola Fiber Fix bemutatása következik.

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk a Fanola Fiber Fix hajkötés-erősítő termékét.

Miért érdemes a Fanola Fiber Fix termékét választani a piacon kapható más hajkötés-erősítő termékekkel szemben?

A Fanola Fiber Fix egy fejlett professzionális kezelés, ami védi és átalakítja a haj rostjait technikai alkalmazás közben. Erősen koncentrált aminosav-szintet tartalmaz, amely behatol a haj szerkezetébe, megerősítve és lezárva a szerkezeti kötést. A Fanola Fiber Fix egy kifejezetten erős kötést hoz létre a hajban. A kezelés minden kémiai képlettel alkalmazható. A haj belsejéből a külső rétegek felé haladva képes regenerálni a haj szerkezetét, szőkítés, festés, dauerolás során egyaránt. Minimalizálja a haj károsodását, alkalmazásával egy erős, fényes, egészséges hajat kapunk.

A hajkötés-erősítő termék alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

A hármas szett tartalmazza a Fiber Fix javító folyadékot (Bond Fixer), ami az újjáépítési folyamattal kezdődik. Rendbe hozza és javítja a hajat, természetes kémiai (növényi) kötőanyagokkal. Adagolása rendkívül egyszerű, és könnyen belekeverhető az adott kémiai folyamatba.

A Fanola Fiber Fix nem hidratálja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg: az elszakadt kötéseket rendbe hozza, és egyben tartja a hajat. Regenerálja a már korábban elszenvedett sérüléseket. A Fanola lezáró krém (Bond Connector) megerősíti a haj szerkezetét, a termék egy rétegével, ami segít a hajat egészségben, színben, és formában megtartani. Végül, a sampon, a kezelés lezárásaként kiterjeszti a védő hatást, növényi olajokkal és amino savakkal. Ez egy teljes arzenál, ami jó, ha mindig kéznél van, hogy a hajszínt egészségessé és vibrálóvá varázsolja.

A Fanola Fiber Fix hajkötés-erősítő termék

A Fanola fejlesztői arra is gondoltak, hogy ebben a lúgos hatású közegben, a savas közömbösítés is lényeges. Ezért a termékek PH értékét úgy alították be, hogy enyhén savas kémhatású legyen (pH 4.3-4,7), hogy ezzel is segítsék a tökéletes végeredményt, hogy a haj belső szerkezeti elemei, rostjai hidratálva legyenek. Ezért van, hogy a Fanola Fiber Fix kezelés nem fakítja, és nem is sárgítja a haj színét, hanem csillogó, selymes, egészséges végeredményt kapunk!

A Fanola Fiber fix termék kiszerelése és ára

  • FIBER FIX- Professzionális helyreállító kezelés professzionális célokra 33 470 Ft
  • N.1 BOND FIXER pH 3.0- 3,5 500 ml: 19.890 Ft
  • N.2 BOND CONNECTOR pH 3,3-3,7 1000 ml: 6.890 Ft
  • FIBER SAMPON pH 4,3-4,7 1000 ml: 6.690 Ft
  • Fiber Fix kicsi kit (Fiber fix szérum 70ml/ Fiber fix maszk 100ml/ Fiber fix sampon 100ml): 7 930 Ft

A Fanola Fiber Fix termék hol kapható, kitől vásárolható meg?

A Fanola Fiber Fix termék online megvásárolható ezen a linken.

Képek: Fanola Magyarország