Keresés

Oscar 2023: Mutatjuk az idei ruha és hajtrendeket

Nézd meg az Oscar 2023 ruha és hajtrendjeit!

Az Oscar Díjátadó minden évben a filmiparban dolgozók és a rajongók legjobban várt eseménye. A résztvevő sztárok pedig évről-évre igyekeznek a legszebb ruhákban és hajjal érkezni a rendezvényre, természetesen az aktuális trendeket figyelembe véve. Lássuk kik és mivel kápráztattak el minket az Oscar 2023-as díjátadóján!

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh az Oscar 2023-as díjátadóján ruhája színéül a fehéret választotta, melyet egy hálós anyaggal és rojtokkal tarkított. Haját kiengedve hagyta, amit egy menő ezüst hajékszerrel dobott fel. Szettjéhez kiegészítőül pedig egy szintén ezüst színű fülbevalót választott. Minket meggyőzött!

Angela Bassett

Angela Bassett Michelle Yeoh-val ellentétben egy színesebb ruhát választott. Lila, szoknyás öltözete jó pár különleges ruhaelemmel volt feldobva. Az ékszerekről ő sem feledkezett meg, így a nyaklánc és a karkötők is a ruházata részét képezték. Melléjük pedig kiegészítőként egy kisméretű ridikül is társult. A színésznő a haja tekintetében az egyszerűséget preferálta, ugyanis laza hullámos frizurát viselt. 100%-ig nőies, mi imádtuk!

Janelle Monáe & Kate Hudson az Oscar 2023-on

Kate Hudson ruháját tekintve a ragyogást választotta. Ezüst, csillámló kövekkel tarkított estélyijéhez ugyanis több, fehéren csillogó pánt lett hozzáadva, de a hálós anyag sem hiányozhatott a rajta lévő szintén ezüstösen csillámló tartozékokkal. Haját azonban csak egyszerűen kiengedve hagyta. Imádnivaló volt!

Janelle Monáe azonban egy Kate Hudson-től teljesen eltérő stílust öltött magára. Fekete topjához egy barackszínű szoknyát választott. Öltözetéhez a csillogást egyedül a nyakán található ezüst ékszer és a fülbevalója adta. Frizuráját tekintve pedig haját fonásban, feltűzetve viselte, benne a ruházatában már többször szereplő ezüst színnel. Jó kis párosítás!

Rihanna várandósságát kiemelve, igazán elegáns volt az Oscar 2023-on

Könnyen elképzelhető, hogy a legnagyobb várakozás Rihanna look-ját övezte, természetesen az áldott állapota miatt. Ezt kihasználva az énekesnő be is bizonyította azt a már eddig is ismert tényt, miszerint egy hölgy a leggyönyörűbb a várandóssága során. A barna bőranyagot néhol hálós részek váltották fel, például Rihanna egyre növekvő hasán is. A szetthez az énekesnő egy színében illő fülbevalót választott, haját pedig az egyszerű és laza, hatalmas népszerűségnek örvendő magasra fogott “Sleek Bun”-ban hordta. No azért olyanban, amivel a fodrásza biztosan elbíbelődött egy keveset…

Florence Pugh

Florence Pugh ruhája annak koszos-fehér színével az egyszerűséget képviselte, fazonja viszont a legkevésbé sem ebbe az irányba mutatott. A színésznő öltözete ugyanis ilyen téren talán az egyik legszokatlanabb az idei Oscar gálán. Ennek ellenére az alkalomhoz való illősége nem megkérdőjelezhető. Haját pedig egy fekete csattal felcsatolva hordta, mellyel frufru-t varázsolt a copfjából… Leleményes megoldás, bemutatókon már többször láttuk, jó ötletnek tartjuk!

TOVÁBBI, A 2023-AS OSCAR GÁLÁN KÉSZÜLT KÉPEKÉRT LÁTOGASD MEG A THE ACADEMY ÉS A VANITY FAIR INSTAGRAM OLDALÁT:

A The Academy Instagram oldala

A Vanity Fair Instagram oldala

Borítókép: Pinterest

Ha tetszett a kis összefoglalónk, kövesd a Fodrászinfó Instagram oldalát is további fényképes tartalmakért!