Keresés

Őszi frizura trend előfutár: legszebb copfok 2019

Az őszi frizuratrend tárgya a legszebb copfok 2019-ben.

A kevesebb néha több, és ezt nem is győzzük hangsúlyozni. Természetesen mi is rajongunk az extrém formákért és színekért, de sokszor azon kapjuk magunkat, hogy szükségünk van egy kis “nyugira”, és a letisztult frizurákra. Így találtunk rá Viola Pyak, az ázsiai származású fiatal tehetségre, akinek munkái egyszerűen lenyűgöztek minket. Finom és egyszerű megjelenés, gyönyörű kivitelezés: elhoztuk számotokra 2019 legszebb copfjait. Inspirálódjatok velünk!

Őszi frizura trend előfutár Fodrászinfó módra: copf és frizura kiegészítők

Tudjuk, hogy még nem szabad a nyarat búcsúztatnunk, de lelkiekben mi már készülünk az őszi frizura trendekre, hogy mindig naprakészek maradjunk. Már a tavalyi évben is egyre nagyobb szerepet kaptak a különböző hajba valók, kiegészítők – kendők, csatok, nagy és színes hajgumik -, na meg a minimalista alsó copfok is, a Fodrászinfó legnagyobb örömére. Mielőtt teljesen elhatárolnád magad a gondolattól, előrevetítjük, hogy ezek az apróságok nem eltúlozzák a megjelenésedet, csupán feldobják, és ezt most be is bizonyítjuk.

Viola Pyak munkái is éppen a kiegészítők hatására válnak hangsúlyossá, de ahhoz természetesen szükség van a precízen elkészített gyönyörű copfokra is. A fiatal fodrász alkotásainak pikantériája, hogy egy apró lánccal, néhány gyönggyel, vagy éppen a matrica alapú kövekkel úgy képes játszani, hogy a frizura összképébe azonnal beleszeretsz.

Legszebb copfok 2019 by Viola Pyak

Egy precíz és maximalista módon elkészített lófarok, egy fonatos kiegészítés, és pár gondosan kiválasztott kiegészítő – bizony, ilyen “egyszerű” megözelítés is elég néha ahhoz, hogy divatot teremts, kiemelkedő szakemberré válj, és több, mint 52 ezer követőt szerezz Instagramon. Érdemes már most elsajátítanod néhány praktikát, mert a copfok:

  • szexik,
  • rendezettek,
  • elegánsak,
  • letisztultak,
  • mindig divatosak,
  • és szinte bármilyen outfittel összeegyeztethetőek.

Hétköznap vagy különleges alkalom, egyre megy, ezek között az alkotások között a frizura elkészítésének oka is mindegy: egy szépen elkészített copffal akármilyen kontextusban helytálló és dögös lesz a megjelenés.

#1 EXTRÉMEBB KIEGÉSZÍTŐ, EXTRÉMEBB LOOK

#2 ZSINÓR, SZALAG, KENDŐ: HÉTKÖZNAPI OUTFIT FELDOBVA

#3 A KEVESEBB TÖBB

Neked melyik a kedvenced?

Képek: Viola Pyak Instagram

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)