Keresés

Őszi hajtrend 2018 - a legmenőbb formák, a legtrendibb stílusok

Idén sem hagyunk őszi hajtrend nélkül. Inspirálódj velünk!

Elérkezett az idő, hogy újra utánajárjunk a szezonális trendeknek, hiszen senki nem szeretne lemaradni valami inspiráló újdonságról. Van egy jó hírunk számotokra, ugyanis idén ősszel a minél természetesebb frizuramegoldások hódítanak, amelyeket ti magatok is könnyen elkészíthettek. Felkészültél? Összeállítottuk a 2018-as év őszi hajtrendjét, hogy még időben felkészülj a következő hajvágásra vagy stílusváltásra! Őszi hajtrend kisokos vendégek számára.

Őszi hajtrend 2018 – a legmenőbb formák, a legtrendibb stílusok

Itt van az ősz, itt van újra, úgyhogy muszáj lépést tartanunk. A természetes kócosságot, hullámosságot és megjelenést preferáló személyek számára ez egy az egyben örömünnep, ugyanis az ő ízlésük mindenképp dominál 2018 őszén. Nem kell azért megijedni, nem igénytelen, amit látni fogunk, csupán nem kell sok energiát belefektetni egy-egy megjelenési formához. Összeválogattuk a Fodrászinfó kedvenceit, amelyek között vannak visszatérő divathullámok és még mindig fókuszban lévő hajtrendek. Hosszú, rövid, egyre megy, mindenkinek találtunk kedvére valót. Na de lássuk, melyek ezek?

Őszi hajtrend 2018: hosszú és félhosszú haj

#1 LOW-PONYTAILS

A copfok mindig időtállóak, és nem tévedünk sokat, hogyha azt mondjuk, a hosszú hajú lányok örök hódolói a lófarok-trendnek. Magasan összefogott romantikus helyett azonban idén ősszel, az alacsony copfok dominálnak, nem véletlenül. A képeket végiggörgetve könnyen megbizonyosodunk arról, hogy nemcsak egyszerű eleganciát képes sugározni, de a hétköznapoknak is ad egy végtelen laza megjelenést. És hát valljuk be, reggel nem sok időt fog igénybe venni az elkészítése. Feminin, bohém és elegáns, és ami a legjobb, ha így kilépsz a munkahelyedről miközben késésben vagy egy rendezvényről, a hajaddal tutira nem kell kétszer foglalkozni!

#2 MESSY WAVY

A konvencionális tökéletesen beállított hullámokkal szemben eljött a hiperszuper laza loknik ideje! Megint csak egy megjelenési forma, amit nem nehéz elérni, egy jól sikerült konty kiengedése után is képesek vagyunk elérni ezt a hatást. Ragyogó természetességet biztosít viselőjének, egy kiegyensúlyozott, bevállalós összképet sugall. Lányok, végre eljött a tökéletlen (a szó legjobb értelmében) frizurák ideje!

#3 LONG LENGTH AND BANGS

A hosszú haj és frufru kombinációk is az örök klasszikusok táborát erősítik. Ebben a stílusban ismét megfigyelhetőek az imént említett laza hullámok. Egy nagyon hétköznapi viselet, amely azonban ugyanannyira jól áll a mindenki szekrényében megtalálható kisfeketével is.

#4 HYBRID CHIGNONS

A kontyok világáról mindig valami elegáns jut először az eszünkbe, és sokszor elfeledkezünk arról, hogy ennek is van ám laza verziója, ami nemcsak vagány, de egészen extra is tud lenni, ha kísérletezünk. Ahogyan a címben is olvasod, “hybrid”, hiszen némelyik formája olyan, mintha a copf és konty, vagy a fonat és konty ötvözete lenne. Inspirálódni mindenképp megéri, ugyanis sokat segíthet egy “nincs kedvem megmosni a hajam” napon.

Őszi hajtrend 2018: rövid haj inspirációk

#1 BOB AND BANGS

A rövid haj kultúrájából sem maradhat el a frufru, egy bob frizkóval pedig nagyon egyedi megjelenést biztosít a viselőjének. Ebben a stílusban a legmeghatározóbb, hogy könnyedén kiemeli a valódi egyéniséget. Biztosak lehetünk benne, hogy aki egy ilyen frizurával beteszi a lábát valahova, a tekintetek majd epekedve követik. Játékos, bohém, laza és szuper nőies, mi kell még?

#2 Asymmetrical Lob

Az asszimetrikus long bob hihetetlenül hangsúlyozza a nőiség eleganciáját. Egy kicsit rövidebb itt, egy kicsit hosszabb ott, oldalt elválasztott, és ha nem látnánk az eredményt hirtelen azt hinnénk, hogy valaki illuminált állapotban találta ki. Pedig láss csodát, nem, és a maga összevisszaságában mégis egy nagyon letisztult formát ad. Ha a vörös szőnyegre igyekszel, mi mindenképp ezt ajánljuk!

#3 LAYERED PIXIE AND TEXTURED PIXIE

A pixie tutira az örök élet receptúrájának a része, soha de soha nem lesz olyan év és évszak, amelyben ne jelenne meg. Hogy miért? Mert szuper szexi. Az egyik kedvencünk, mert talán paradox, de a rövid haj képes a leginkább kiemelni a finom feminin vonásokat. Ebben az időszakban leginkább két fajtája hódít, amelyben a rétegek és a textúrák játsszák a főszerepet. 

+1 multifunkciós tipp: center parts

A végére hagytunk egy aduászt, hogy az idei ősszel is Te legyél a legtrendibb. Na ehhez aztán tényleg nem kell semmi sem, csak egy fésű és hogy középen elválaszd a hajadat. Mindenkinek ajánljuk, többek között azoknak, akiknek jól áll.

Forrás: Glowsly, InStyleMag

Képek: Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)