Keresés

Palvin Barbara esküvői frizurája

Palvin Barbara esküvői frizurája nemesen egyszerű volt. Nézd csak!

Palvin Barbara életét számos médium nyomon követi, így magától értetődő, hogy esküvőjét is különleges érdeklődés övezte. Azonban talán kevesebben figyeltek fel Palvin Barbi frizurájára. Ennek is megvan az oka.

Barbi és Dylan Sprouse életét mindig is áthatotta a lazaság és játékosság, ugyanakkor a letisztultság és az egyszerűség. Ennek jegyében készült Palvin Barbi esküvői frizurája is, amely igencsak hasonlít a celeb hétköznapi hajviseletéhez. Ezért is fordulhatott elő, hogy magára a frizurára kevesen figyeltek fel.

Így készült Palvin Barbara esküvői frizurája

A menyasszonyi hajat Owen Gould hajszobrász készítette, aki szintén erre a letisztultságra akarta helyezni a hangsúlyt, így egy kiengedett formát választott középső választékkal, amely egy laza, egészséges megjelenést adott Barbinak.

"Barbara küldött nekem fotókat az esküvői ruháról, amelyben szintén jelen volt a magával ragadó egyszerűség (...) erre is szerettünk volna reflektálni." - nyilatkozta.

Palvin Barbara és Owen Gould

Az esküvői frizura készítése

Előkészítés: Bumble and Bumble Prep Primer

Formázás: Bumble and Bumble All-Style Blow Dry (hővédő krém)

Ezek után a hajhossz megszárításra került, selyem fényűvé vált, majd egy erős kefe és egy hajsütővas segítségével érte el végleges formáját.

Végeredmény: könnyű és laza frizura fehér masnival (egy csepp elengancia)

Palvin Barbi megjelenését az Armani Beauty természetes sminkje tette teljessé: barna szemhéjak, bazsarózsa ajakrúzs valamint egy Tiffany and Co. gyémánt nyakék.

Owen Gould szerint az esküvői hajak terén az emberek általában a klasszikus, kissé old school formákra gondolnak. Ez azonban kevés, ugyanis bármilyen haj tud esküvői hajjá válni: "Mindenkinek a legjobb énjét kell hoznia az esküvőn."

Szerintünk Barbi teljes mértékben a legjobbat hozta ki magából az esküvői frizura terén. Nektek hogy tetszik? :)

Forrás: Vogue

Képek: Bársony Bence

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)