Keresés

Egy korszak vége: Patrick Cameron haja őszbe borult

Patrick Cameron ősz haja mindenképpen arról árulkodik hogy lezárult egy korszak.

Neked is ismerős az a játék, amikor bajuszokról készített grafikákból meg kell mondani, hogy egyik-másik milyen híres emberhez tartozik? Ugye, hogy azonnal rá tudnád vágni, hogy Chaplin vagy Tom Selleck? Egy karakteres frizura pont ugyanígy működik. Annyira meghatározó elemévé válik a megjelenésnek, hogy végérvényben az identitás része lesz. Ilyenek voltak számunkra a világhírű kontykirály göndör barna tincsei is! De miért beszélünk múlt időben és kiről is van szó pontosan? Ezt nem fogod elhinni, de Patrick Cameron immáron ősz hajat visel!

Mikor lett ősz Patrick Cameron haja?

Patrick Cameron a koronavírus-járvány óta aktívan képviselteti magát a virtuális térben. Azt már mindenki megszokhatta, hogy ‘Education in Isolation’ címmel hétfő esténként online képzést tart, de a legutóbbi adás mégiscsak rendhagyóra sikeredett.

Nézd végig az Education in Isolation legújabb részét:

Education in Isolation

Posted by Patrick Cameron Hair on Monday, May 30, 2022

AZ EDUCATION IN ISOLATION NAGY LELEPLEZÉSE

Eleinte minden ugyanúgy zajlott, ahogy szokott, a kontyok nagymestere két könnyed és inspiráló frizurát készített a közönségének. Amikor viszont a második frizura végéhez ért, saját hajáról kezdett mesélni. Elmondta, hogy karrierje kezdetén mindig a haja hosszúságáról és formájáról ismerték fel – röviden ezért lett a frizurája a védjegye.

A kor előrehaladtával természetesen Cameron is őszülni kezdett, míg végül úgy döntött, hogy megadja magát a természetes átváltozás folyamatának. Viszont amíg ezen gondolkodott, vett egy parókát, befestette a saját hajszínére, így senkinek nem tűnt fel, hogy milyen turpisság zajlik a háttérben. Szépen lassan teljesen lenövesztette a festett haját – amikor pedig már több fehér és ősz hajszála volt, mint barna –, akkor megkérte Marco Erbit, hogy készítsen neki egy új fazont. Végül a forma és a hajszín is megújult; a gyönyörű árnyalatot a Wella Blondor Multi Blonde és a Wella Colour Fresh gyöngyszőke tónusaival érte el a szakember.

A messze földön híres fodrász ezt az ősz frizurát leplezte le a hétfő esti adásban. Új külseje persze meglepte a közönséget, de a hozzászólásokban mégis csupa pozitív bókot kapott. Bár ezzel a változással egy korszak most véget ért, de Patrick Cameron ősz haja szerintünk akkor is menő! Te mit gondolsz?

A LELEPLEZÉS PILLANATA: ÍME PATRICK CAMERON ŐSZ HAJA

So here it is! My natural silver hair unveiled! So happy to have done this 🤩 #PatrickCameron #LongHairEducation #HairInspiration #SilverHair

Posted by Patrick Cameron Hair on Monday, May 30, 2022

Képek forrása: itt és itt