Keresés

Patrick Cameron szeminárium: 30 éve a Salon International színpadán

intro

Patrick Cameron neve már egyet jelent a Salon International rendezvénnyel; a nemzetközileg elismert szakember idén 30. alkalommal lépett fel a híres-neves fodrászesemény színpadára. Ahogyan mindig, ezúttal is egy lenyűgöző show-val kápráztatta el közönségét, régóta várt visszatérésének kellően megadta a módját. A look&learn során visszanyúlt azokhoz az elemekhez, amiknek köszönhetően egykor elismert oktatóvá vált, valamint az online képzéseinek világába is betekintést nyújtott. Most egy rövid összefoglalóban be is mutatjuk, hogy milyen hangulatban telt a Patrick Cameron-féle szeminárium.

Patrick Cameron szeminárium a pandémia idején

Egy nemzetközi hírnévvel rendelkező fodrászként, Patrick Cameron élete a feje tetejére állt a pandémia miatt. Minden rosszban van valami jó, ugyanis a sztárfodrász emiatt döntött úgy, hogy új utakra evez, és a virtuális térben is kipróbálja magát oktatóként. Ennek részleteiről az idei Salon International rendezvényen mesélt először.

“Pozitív ember vagyok, mindennek megkeresem a pozitív oldalát. Már korábban is használtam a közösségi platformokat, de csak az elmúlt időszakban tettem fel magamnak a kérdést, hogy hogyan kéne úgy alkalmaznom őket, hogy hiteles maradjak a követőim szemében a személyes találkozások hiányában is?! Elkezdtem tehát kapcsolatot teremteni a közönségemmel, és ekkor jöttem rá, hogy mindannyian úgy éreztük, hogy elszakadtunk egymástól.”

Ennek következtében, a saját platformjára és a tudásszomjas közönségére építve, Patrick elindította az ‘Education in Isolation’ oktató videósorozatát. Az “új” vállalkozásába a 2021-es Salon International előtt 83 héttel vágott bele, lelkesedése pedig azóta is töretlen – a Fidzsi-szigetektől kezdve, egészen Afganisztánig, a világ minden tájáról követik az alkalmai hajak nagymesterét online is.

Patrick Cameron szeminárium

30 éve a Salon International színpadán

Patrick Cameron idén ünnepelte a 30. évfordulóját a Salon International színpadán. Természetesen a tőle megszokott színvonalon vezette be a közönségét a hosszú alkalmi frizurák aktuális trendjeibe. A 90 perces show keretein belül, hat olyan gyönyörű technikát mutatott be lépésről lépésre, amik a hétről hétren megjelenő online oktatásainak kedvenc alkotásai lettek. A lookok az egyszerű és hatékony módszerekre építettek: napjaink legmodernebb fonatainak, csavarásainak, “fűzött hatást” biztosító frizuráinak világába nyerhettünk betekintést. Emellett Patrick azt is elárulta, hogy az általa képviselt hajkészítési módszerekkel hogyan lehet még több új vendéget bevonzani a szalonba. Gondalatainak zárásaként megemlítette, hogy imádja látni, amikor a tőle tanult technikákat a világ fodrászai újragondolják, és a saját szakmai szemüvegükön keresztül használják fel.

PILLANATKÉPEK A PATRICK CAMERON SZEMINÁRIUMRÓL:

LOOK #1

LOOK #2

LOOK #3

LOOK #4

LOOK #5

Szöveg és képek: Salon International Official