Keresés

Salonic biztonságos online rendszer

Tájékozódj a Salonic biztonságos online rendszer rejtelmeiről!

Egy fodrász legféltetettebb kincse – a keze és a szeme mellett – a vendégadat. Szerencsére napjainkban már ezeket az információkat is könnyedén elérheted és tárolhatod az online térben anélkül, hogy ezzel veszélyeztetnéd az ügyfél policy-t. Fő a biztonság, ne bízd a véletlenre: használj profi vendégkezelő rendszert, hogy megelőzd a kellemetlen “eltűnt, elhagytam” helyzeteket! Már mutatjuk is, hogy ebből a perspektívából mire képes a Salonic, neked pedig nincs más dolgod, mint továbbgörgetni és tájékozódni!

Salonic biztonságos online rendszer

Sok rémtörténetet hallani, amikor eltűnik a határidőnapló vagy a telefon, tele az értékes vendégadatokkal, időpontokkal, telefonszámokkal, színkódokkal. Egy ilyen eset bármikor, bárkivel megtörténhet, ami képes azonnal lebénítani a fodrász és a szalon életét. Ismerős helyzet, igaz? Ha mindez nem volna elég indok, hogy elgondolkodj az “ellopták, elhagytam, eltűnt” szituációk alternatív megoldásán, azt is érdemes észben tartanod, hogy egy biztos rendszerrel a szándékos adatlopást is megakadályozhatod. A Salonic online időpontfoglaló- és vendégkezelő rendszer komplexitása átfogó megoldást kínál mindkét problémára, ugyanis a saját felhőjéhez és a zárt felületéhez kizárólag a jogosult munkatársak férhetnek hozzá! A szalon adatai, illetve a vendégekhez és a szolgáltatásokhoz tartozó információk, így soha nem kerülhetnek illetéktelenek kezébe. Most pedig lássuk sorjában, hogy miről is van szó a gyakorlatban!

Ha biztonság, akkor Salonic!

#1 BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR ELÉRHETŐ ADATOK, HISZEN EZ A SALONIC BIZTONSÁGOS ONLINE RENDSZER

A Salonic egyik legmenőbb tulajdonsága, hogy mindenféle eszközön használható – legyen szó okostelefonról, tabletről, laptopról. A rögzített adatok bárhol, bármikor azonnal elérhetőek a profilban, így nem létezik a “szalonban felejtettem a naptáram, sajnos nem tudom megnézni” helyzet!

#2 AZ ADATOK LÁTHATÓSÁGA

A Salonic kiemelten kezeli az adatok védelmét. Egy szalon esetében, ahol több munkatárs is használja a rendszert, a jogosultságok segítségével egyszerűen beállítható, hogy ki és milyen információkhoz férjen hozzá.

#3 KÉPERNYŐZÁR, ESEMÉNYNAPLÓ ÉS PIN

Ez a pont elsősorban azoknál a szalonoknál lesz mérvadó, ahol egyszerre több szakember naptára van rögzítve a Salonicban, és ahol ebből kifolyólag számos vendég megfordul. A foglalási naptár az üzlet bizalmas információi közé tartozik, amelyhez csak a vezetőség és a munkatársak férhetnek hozzá. Ha mindezeket szeretnénk egy pillanat alatt eltüntetni, akkor tetszőleges képernyőzárat választhatunk! Ezen túl, a rendszerben van egy úgynevezett eseménynapló funkció is, aminek segítségével üzletvezetőként és tulajdonosként bármikor meg tudod nézni, hogy

  • ki és mikor lépett be a rendszerbe,
  • és közben milyen időpontfoglalásokat, módosításokat, törléseket, lezárásokat végzett.

Ennek követéséhez a munkatársak saját PIN-kódot kapnak, aminek köszönhetően minden egyértelműen átláthatóvá válik az adminisztráció során.

#4 HÁTTÉRMENTÉS

Mindenki tudja, milyen fontos, hogy a berögzített foglalások és információk bármikor rendelkezésre álljanak, ezért a háttérben a Salonic folyamatosan menti az adatokat. Ezen felül a saját naptáradban tárolt információkhoz Te is bármikor lementheted manuálisan is!

#5 ADATLOPÁSGÁTLÓ

Abban az esetben, hogyha a tudtod nélkül, a Salonicon belül bárki elkezdené kimenteni a vendégadatokat, vagy gyanús tevékenységeket végezne, a rendszer értesítést küld Neked! A korábban említett eseménynapló segítségével azonnal ellenőrizni tudod, hogy mi történt, így rögvest ki is zárhatod az illetéktelen felhasználót a rendszerből!

Magas fokú fodrász- és vendégvédelem a Salonic biztonságos online rendszerben

A Salonic biztonsági funkciói mind “megtörtént esetekre” reagálva jöttek létre, hogy egyaránt segítsék és védjék a szalontulajdonosokat, a fodrászokat és a vendégeket. A védelmi funkciók minden díjcsomagba beletartoznak. Ezen túl fontos leszögezni, hogy a vendégkör személyes adatai harmadik félhez soha nem juthatnak el, valamint semmilyen kéretlen marketing célra sem használhatóak! Összegezve tehát, a Salonic menti, rendszerezi és tárolja a vendégadatokat, de nem használja őket! Ha mindez nem volna elég, azt is érdemes észben tartani, hogy ezzel együtt Te magad is könnyedén küldhetsz hírlevelet, névnapi köszöntőt és időpontemlékeztetőt a vendégeidnek.

Még most próbáld ki a Salonicot!

Ha még nem ismered a Salonic online időpontfoglaló- és vendégkezelő rendszerét, itt az idő, hogy kipróbáld! Most minden 2020. szeptember 30-ig regisztrált ingyenes próbaverzióhoz 50% kedvezmény jár, az előfizetéstől számított első 3 hónapban! Hogy mit is jelent ez pontosan? Hogy 30 napig ingyen tesztelheted a rendszert, és ha előfizetsz, akkor további 3 hónapon keresztül is féláron használhatod!

KATTINTS A KÉPRE, ÉS MÁRIS ELIRÁNYÍTUNK A REGISZTRÁCIÓS FELÜLETRE! NE FELEDD, AMI EGYSZER A SALONICBA BEKERÜLT, AZ MÁR NEM VESZHET EL!

Forrás, szöveg és képek: Salonic