Keresés

Scalp Clinix: személyre szabott fejbőrápolás

Az új szortiment, a Scalp Clinix otthoni használatra is tökéletes!

Itt az idő, hogy a hajnál is mélyebbre tekintsünk! A Schwarzkopf Professional megalkotta a Scalp Clinix termékcsaládot, ami lehetővé teszi a személyre szabott fejbőrápolást. A szortiment a professzionális és otthoni használatra szánt termékeivel segít visszaállítani a fejbőr mikrobiom egyensúlyát, aminek köszönhetően a vendégek haja is újra ragyogóvá válik. Ne feledd: a tökéletes és egészséges frizura a fejbőrnél kezdődik.

A fejbőrápolás az egészséges haj záloga

A közelmúltban egyre többen jöttek rá a fejbőrápolás jelentőségére, hiszen a célzott megoldást kereső vendégek száma egyre csak növekedett. A fejbőr egyedi szükségletekkel rendelkezik, ezért is fontos, hogy a leggyakoribb problémákra létezzenek személyre szabott kezeléstípusok.

Az új igényekre a Schwarzkopf Professional a Scalp Clinix termékcsalád bevezetésével válaszolt, ami a Fibre Clinix-rendszer részeként lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy ne csak a haj, de a fejbőr szakértőjévé is váljanak. Miért annyira fontos ez? Az ép fejbőr megfelelő alapot biztosíthat a haj növekedéséhez, ellenkező esetben viszont olyan problémákat produkálhat, mint:

  • a faggyúmirigyek túlműködése,
  • a korpásodás,
  • vagy akár a hajhullás.

Ezért van szükség arra, hogy a szakemberek egyszerre legyenek a megfelelő tudás, illetve termékek birtokában, mert így hatékony megoldási lehetőségeket tudnak majd kínálni a vendégeik speciális igényeire.

Személyre szabott fejbőrápolás a márka újdonságával

Személyre szabott fejbőrápolás

Az új termékcsalád az eddigi legfejlettebb és legsokoldalúbb fejbőrápoló a Schwarzkopf Professional kínálatában. A kimondottan professzionális használatra szánt termékekben megtalálható technológia hozzájárulhat a fejbőr regenerálásához, míg a bőrápolásban már bizonyított összetevők hatékonyan megcélozzák az egyéni szükségleteket. A végeredmény? Egészségesebb érzetű fejbőr és szemet gyönyörködtető, egészséges kinézetű haj.

A SCALP CLINIX BIOTIKUS TECHNOLÓGIÁJÁNAK HÁTTERÉBEN:

A mikrobiom a fejbőrön és a test további részein található valamennyi mikroorganizmus összességét jelenti, beleértve a baktériumokat, vírusokat és gombákat is. Ha ezek egyensúlyban vannak, a bőr és a fejbőr is egészséges. Amikor viszont a káros mikrobák túlsúlyba kerülnek, a fejbőr mikrobiom egyensúlya felborul. Ez hamar olyan problémák eredője lehet, mint amilyen a korpásodás, a viszketés, a szárazság vagy a hajhullás. A Scalp Clinix termékcsalád a fejbőr mikrobiomjainak megerősítéséhez járul hozzá, így tudja regenerálni és ápolni a fejbőrt.

Válaszd ki, majd kombináld a Scalp Clinix-szolgáltatásokat úgy, ahogy szeretnéd!

A vendég fejbőrének és hajának alapos felmérését követően, a fodrászok akár önálló szolgáltatásként is javasolhatják a Scalp Clinix Biotikus Szolgáltatást, vagy a Fibre Clinix Tribond Szolgáltatás részeként is kínálhatják. Az, hogy melyik lehetőség lesz hatékonyabb, a vendég hajának diagnosztizálása után hamar kiderül. Személyre szabott fejbőrápolás: lássuk a részleteket!

#1 SZALON EXKLUZÍV BIOTIKUS SZOLGÁLTATÁS

Ezt a szolgáltatást a Schwarzkopf Professional kimondottan úgy alkotta meg, hogy megoldást kínáljon a különböző fejbőrproblémákkal küzdő vendégek számára: a kezelés három egyszerű lépésben regenerálja a fejbőr mikrobiomját, ezáltal pedig ideális alapot biztosít a csodálatos hajviselethez.

1. Előkészítés: a Biotikus Technológiával ellátott Scalp Clinix Pre-Shampoo Scrub fejbőrradír gyengéden felhámlasztja az elhalt bőrsejteket, és előkészíti a fejbőrt a hajmosásra, ezzel friss és üde fejbőrérzetet eredményezve.

2. Tisztítás: a Triple Bonding és a C21 Technológiával készült Fibre Clinix Tribond Sampon megtisztítja és előkészíti a hajat és a fejbőrt a kezeléshez.

3. Ápolás: a Scalp Clinix Biotic Base fejbőrápoló segít a fejbőr mikrobiomjának helyreállításában, míg a regenerált és hidratált fejbőrérzetet eredményező három célzott Scalp Clinix Booster teljes mértékben a vendég szükségleteihez igazítható:

  • Scalp Clinix Soothing Fejbőrnyugtató Booster – száraz és érzékeny fejbőrre,
  • Scalp Clinix Oil Control Booster zsíros hajra – zsíros fejbőrre,
  • Scalp Clinix Flake Control Booster korpás hajra – korpás fejbőrtípusokra.

#2 KOMBINÁLT SZOLGÁLTATÁS A FIBRE CLINIX TRIBOND KEZELÉSSEL

A Fibre Clinix Tribond kezelés minimális időráfordítással kibővíthető a Scalp Clinix Biotikus és Tribond szolgáltatássá, ami igazán vonzó alternatívát kínál a látványos eredményről álmodozó vendégeknek. Azoknak ajánlott kipróbálni ezt a típusú ápolási procedúrát, akiknek nemcsak a fejbőrük, de a hajuk is alapos ápolásra szorul. Hogyan csináld? Mutatjuk!

1. Vidd fel a Fibre Clinix Tribond pakolást és a kiválasztott Fibre Clinix Boostert a haj hosszára és végeire közvetlenül a Scalp Clinix Biotic Base fejbőrápoló és a kiválasztott fejbőrproblémára való Scalp Clinix Booster kombinációja után!

2. Ezek után egyszerűen csak öblítsd ki a hajból a termékeket, de természetesen csak a megszabott hatóidő letelte után!

#3 SZEMÉLYRE SZABOTT FEJBŐRÁPOLÁS OTTHON IS

Az egészséges fejbőr megőrzéséhez a fodrászok kiválaszthatják a szortimentből a vendégük számára legmegfelelőbb otthoni ápoló termékeket, amik minden esetben egy samponból és pakolásból/szérumból állnak:

  • Scalp Clinix Soothing érzékeny fejbőrre: az allantoin, bispolol és panthenol tartalmú formula csillapítja a száraz, érzékeny fejbőrt, így hozzájárul a fejbőr védőrétegének megerősítéséhez, ezzel ép és hidratált érzetet eredményezve.
  • Scalp Clinix Oil Control zsíros hajra: alaposan megtisztítja a zsíros fejbőrt, a pakolás pedig felszabadítja a pórusokat. Gyengéd masszázzsal egybekötve eltávolítja a felesleges faggyút, friss és kellemes fejbőrérzetet teremtve.
  • Scalp Clinix Flake Control korpás hajra: hatékonyan, mégis gyengéden távolítja el a meglévő korpát és akadályozza meg az új korpalemezkék kialakulását. Emellett az octopiroxot tartalmazó pakolás megnyugtatja a viszkető fejbőrt.
  • Scalp Clinix Anti-Hair Loss hajritkulásra: a hajritkulás ellen kifejlesztett, samponból és szérumból álló rendszer egy masszázs kíséretében javítja a fejbőr keringését és megerősíti a hajtüszőket.

A Scalp Clinix-termékekkel és szalon exkluzív szolgáltatásokkal kapcsolatos további részletekért érdeklődj a helyi Schwarzkopf Professional képviselődnél, vagy látogass el a SCALP CLINIX – SZINEZD ÚJRA! oldalára!

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional