Keresés

STELLA-portfólió: ismerd meg a második online nyílt nap sztártermékeit!

STELLA-portfólióval érkeztünk. Mutatjuk a sztártermékeket.

A STELLA Zrt. már 69 éve áll a szépségipar szolgálatában azért, hogy megkönnyítse a kozmetikus és a fodrász szakemberek munkáját. Miután a koronavírus végigsöpört az egész világon, a márkaképviselet hónapról hónapra akciókkal és kedvezményekkel látta el az iparágat. Idővel megtartotta első online nyílt napját is, aminek második felvonásán 2021. április 26-án vehettünk részt. Mutatjuk, hogy milyen információkkal bővült a szakmai tudástárunk!

A STELLA második online oktatása

A STELLA második online nyílt napja egy háromórás képzési forma keretében zajlott le, ami alatt rengeteg új információval gazdagodtunk. Az esemény a ‘Barber Style és a szőkék tavaszi színvilága’ nevet viselte, így minden bemutatásra került, amit a férfi frizura és szakállkészítésről, illetve a modern rövid női hajak megalkotásáról célszerű tudni. A programot

  • Wajandt Barnabás, hatszoros Hungarian Europe Cup győztes fodrász, STELLA fodrászoktató;
  • illetve Nagy-Pál Máté, II. helyezett Magyar Bajnok, STELLA fodrászoktató

tartotta. A look&learn bemutatókon keresztül elsajátíthattuk a STELLA-portfólió sztártermékeinek legfőbb tudnivalóit. A nyílt nap középpontjában a brand szortimentjében megtalálható férfi hajápolószerek, hajkefék, hajszárítók, hajfestékek és szőkítőporok álltak, amikről a két tehetséges szakember további pro tippeket is megosztott. Lássuk, hogy mit tanultunk a márkaképviselet legújabb digitális szemináriumán!

Barber Style és a szőkék tavaszi színvilága

A Barber Style és a szőkék tavaszi színvilága online képzés négy nagyobb szekciót ölelt fel, amelyek között kettőt Barnabás, kettőt pedig Máté tartott. A fiúk átfogó ismeretekkel és információkkal vezettek be minket a STELLA legnépszerűbb termékeinek világába, amiket:

  • egy férfi haj festése és vágása,
  • egy férfi haj vágása és szakáll igazítása,
  • illetve egy rövid és egy hosszú női haj festése és vágása

mentén illusztráltak a gyakorlatban is. Az esemény alatt a nézők mindvégig feltehették kérdéseiket, amiket a fodrászok készséggel meg is válaszoltak. Ez alapján állítottuk össze a brand jelenlegi sztártermékének top 5 listáját, de természetesen ezek mellett még jó pár másik eszköz és anyag is bemutatásra került. A virtuális rendezvény sajátossága volt továbbá, hogy az esemény alatt feltűnő fodrászkellékeket, aznap éjfélig 30%-os kedvezménnyel vásárolhatták meg az érdeklődők.

Bemutatásra került a STELLA-portfólió hatékonysága

STELLA-portfólió, avagy ismerd meg a brand top 5 sztártermékét!

#1 SUBRINA PLEX LIGHTENER, avagy a kedvenc szőkítőpor

A Subrina Professional SP PREMIUM termékcsaládjának sikere időről időre csak növekszik. Nem véletlen, hiszen 2 in 1 technológiájának segítségével a fodrászok nem kizárólag a felvilágosítási folyamatokat tudják maximális és professzionális szinten elvégezni, de mindeközben a hajápolásra is képesek. Emellett a termék népszerűsége azért is állandó, mert akár 7 árnyalatot is fel tud világosítani, teljesen mindegy, hogy természetes vagy festett hajról van szó. Krémes állagának köszönhetően könnyen alkalmazható, arról nem beszélve, hogy minden káros anyagtól mentes: nem tartalmaz sem ammóniát, sem PPD-t stb. Barnabás és Máté is ezt a terméket alkalmazta a nyílt nap során, láthatóan tökéletes végeredménnyel, az árnyalások pedig az SP PREMIUM hajfestékeivel történtek.

Wajandt Barnabás modellje
Nagy-Pál Máté modellje

#2 KIEPE nanotech hajkefe, az innováció csúcsa

A KIEPE kiváló újdonságai között meg kell említeni a nanotech hajkeféket, amelyek közül a szakemberek elsősorban a lapos hajkefét és a körkefét használták. Az eszközök hatékonysága legfőképp a sörtéknek és a nanotech kialakításnak köszönhető, ugyanis így a haj nem válik statikussá, nem száll, miközben dolgoznak rajta. A körkefék kiemelkedő tulajdonságaként muszáj felhívni a figyelmet a két piros színjelzősávra is. Ezek azt a célt szolgálják, hogy a fodrász pontosan tisztában legyen azzal, hogy mikor megfelelő a hajszárító hőfoka. Mindezt úgy jelzi, hogy az optimális meleg levegő alkalmával a színjelzés eltűnik: az eszközök egészen 245°-ig bírják a gyűrődést.

KIEPE nanotech körkefék

#3 KIEPE hajvágó– és kontúrgépek, avagy a FUEL termékcsalád

Szintén KIEPE-innovációnak számítanak a márka hajvágó– és kontúrgépjei. A borbély szakemberek biztos azonnal szerelembe esnek az új eszközök kipróblása után, ugyanis számos pozitív, és egyben innovatív sajátossággal rendelkeznek. Ilyennek számít például a menetidő, ami hivatalosan két órát jelent töltés nélkül. Vezeték nélküli gépek, azonban akik ragaszkodnak a klasszikus kialakításhoz, úgy is használhatják őket. Bőrvédő funkcióval vannak ellátva, aminek hála a modellek és a vendégek mindig a legnagyobb biztonságban vannak. A barberek kifejezetten szeretni fogják mind a hajvágógép és mind a kontúrgép halkságát, illetve a cserélhető, mágneses vágófejeket: teljes körű kiszolgálás és időtállóság, kell ennél több?

KIEPE FUEL hajvágó– és kontúrgép

#4 GA.MA IQ hajszárító, az okos fodrászeszköz

A GA.MA okos hajszárító ugyan nem most került a fodrászkellékek piacára, de ennyi idő után sem lehet szó nélkül elmenni mellette. Pehelykönnyű súlya (232 gramm) nagymértékben elősegíti a szakemberek munkáját, és ez még nem is minden! A hagyományos hajszárítókhoz képes kétszer erősebben fejti ki hatását, és digitális funkciójának hála pontosan emlékszik az utolsó használat beállításaira. Mindemellett öntisztító, ami azt jelenti, hogy a hátsó részének leemelésével és motorjának fordított állásával 15 másodperc alatt képes kifújni a lerakódott szennyeződéseket, anélkül, hogy komolyabb erőfeszítéseket kéne tenni.

GA.MA IQ okos hajszárító

#5 Golden GREEN VitaStyle FOR MEN, a férfi szakállápolás szolgálatában

Hála a barber kultúra felvirágzásának, egyre több szakáll– és bőrápoló termék elérhető a férfiak számára is. A STELLA-kínálatban kiemelkedőnek számít a Golden GREEN VitaStyle FOR MEN szortiment, ugyanis tagjai minden fellépő probléma megelőzésére és megszüntetésére egyaránt segítséget nyújtanak. Mit jelent ez pontosan? A férfiak bőrének ugyanúgy szüksége van a hidratálásra, a normál bőr pH-értékének helyreállítására, amire a természetes hatóanyagokkal dúsított termékek tudnak megoldást biztosítani. A Golden GREEN VitaStyle FOR MEN összes széruma tartalmaz – a teljesség igénye nélkül – például koffeint, hyaluronsavat, kollagént, shea vajat, argán olajat és A-, E-, F- és C- vitamint.

Golden GREEN VitaStyle FOR MEN szortiment

ISMERJ MEG TOVÁBBI INNOVATÍV TERMÉKEKET IS, NÉZD VISSZA A MÁSODIK STELLA LIVE TELJES ADÁSÁT:

https://www.facebook.com/259719890781129/videos/1781622895531261

Képek: STELLA Zrt.