Keresés

Straand Crown Fix fejbőr szérum - a Cosmoprof 2023 győztes fodrászterméke

Mutatjuk a Cosmoprof Beauty Award fodrász szakág győztesét: Straand Crown Fix fejbőr szérum!

A Cosmoprof szépségipari szakkiállításon számos fodrásszal és hajápolással foglalkozó céggel találkozhattak az oda kilátogatók. Az egyik legfontosabb esemény azonban az volt, hogy kihirdették a Cosmoprof 2023 győztes fodrásztermékét, amely a Straand Crown Fix fejbőr szérum lett. Mutatjuk mi is ez!

Mi az a Straand Crown Fix fejbőr szérum?

A Straand Crown Fix fejbőr szérum egy ausztrál termék, amely a fejbőr ápolására, hidratálására szolgál. A szérum összetevői ugyanis együttműködve táplálják a fejbőr mikrobiomját, elősegítik annak feszességét és erősítik a védőréteget. Mindeközben pedig a termék tisztítja a fejbőrt, hidratálttá, egészségessé és védetté teszi a haj gyökereit. Ezek mellett használatával segíthet csökkenteni az fejbőrirritációt, a viszketést és a kiszáradást. Megvédi a hajhagymákat a fejbőr jövőbeli igénybevételétől és a hőkárosodástól is.

Miért van erre szükség?

A fejbőrünket nap, mint nap kihívások elé állítjuk. Ezek eredhetnek olyan megszokott cselekvésekből, mint az, hogy összefogjuk vagy befonjuk, esetleg hővel formázzuk a hajunkat (hajszárító, hajvasaló, stb.). Ezeken kívül terhelést jelentenek az egyes problémák, például a bőr viszketése és szárazsága, valamint a korpásodás is. A szőkítés és az állandó hajszínváltoztatási procedúrák pedig szintén nem az egészséges fejbőrhöz járulnak hozzá. A szérum az ezek által okozott negatív hatásokat hivatott ellensúlyozni.

Hogyan és milyen hajra lehet használni a Straand Crown Fix fejbőr szérumot?

A termék bármilyen hajtípusra alkalmazható és vizes, illetve száraz frizurára is felvihető. A szérumot egy prémium cseppentő segítségével lehet adagolni a célzott pontosság érdekében. Ez segít abban, hogy a termék közvetlenül a gyökerekhez jusson el.

A Straand Crown Fix szérum alkalmazása

Miért más és miért innovatív a termék?

A szérum a hajra való felvitel után gyorsan szárad. Ez a formulának köszönhető, ahogy az is, hogy a termék nem hagy foltot a hajon és zsíros érzetet sem kelt. A szérum ezek mellett természetes, vegán és cruelty free. (Hogy a “cruelty free” miért fontos, erről egy korábbi cikkünkben részletesen írtunk.)

Straand rutin egy videóban

A termék összetevői

Víz (Aqua), Propándiol, Glicerin, Epilobium Angustifolium virág/levélszár kivonat, szacharid izomerát, hidrolizált búzaprotein, panthenol, tejsav, xantángumi, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, citromsav, nátrium-karbonil-citrát, fenil-oxi-etán, benzil-oxi-etán.

A termék egyelőre Magyarországon még nem elérhető, itt tudod megrendelni, a Straad oldalán!

Szöveg: Straand és Cosmoprof