Keresés

Személyre szabott hajkezelések a fodrászszalonban @TIGI

A TIGI új termékcsaládot fejlesztett ki, mutatjuk a részleteket!

A TIGI megalkotta a fodrászok számára tökéletesen személyre szabható szalonexkluzív termékcsaládot, mely támogatja a szépségszalonok szolgáltatásait és üzleti fejlődési lehetőségeit. A brand a tavalyi évben mutatta be a Copyright Custom Care brandet a nagyközönség számára, ami kizárólag szalonokban alkalmazható és professzionális csatornákon keresztül értékesíthető hajápoló szortiment.

A fodrászatokban kapható termékcsalád egyedi, testre szabható szolgáltatást kínál minden egyes vendég számára. A TIGI Copyright Custom Care tulajdonképpen egy rendszer, mely ellátja a fodrászokat a szükséges ismeretekkel és eszközökkel, annak érdekében, hogy a hajápolási procedúra lépéseit minden egyes vendégnek személyre szabhassa. A kizárólag csak szalonok számára kifejlesztett TIGI Copyright Care SOS Extreme Recovery Treatment egyedülálló keratinos szalonkezelés, mellyel mindössze 5 perc hatóidő alatt újra egészséges és erősebb hajat lehet létrehozni.

A Marine Protein Complexnek (tengeri fehérje) köszönhetően ez a professzionális és extrém hajszerkezet-megújító kezelés behatol a hajszálak belső rostjai közé, és segíti a hajszálak helyreállítását, felépülését. Használata javasolt a hajfestés előtt és után is, vagy alkalmazható olyan hajon, mely a különböző hőhatások miatt, illetve a formázás következtében megsérült. A hatóidő mindössze öt perc, az eredmény pedig garantált: a haj visszanyeri a károsodás előtti állapotát, és azt 2-3 hónapig meg is tartja. A maximális szolgáltatásélményhez érdemes a termékcsalád Repair samponját és kondicionálóját használni.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK:

  • KERATIN: biztosítja a haj rugalmasságát, és visszaállítja a hajszerkezet eredeti állapotát.
  • FEKETE RIZS: beépül a hajszál szerkezetébe, és erősíti a haj rostjait.
  • ELASZTIN: növeli a haj rugalmasságát, és megvédi a hajszálakat a további töredezéstől.
  • TENGERI KOLLAGÉN: erősíti a hajszál szerkezetét, javítja a haj textúráját.

JÓ, HA TUDOD: egyetlen SOS Treatment 5 perces kezelés annyi proteint tartalmaz és juttat be a hajba, amennyit a sérült haj egy év alatt elveszít!

A TIGI Copyright Custom Care egy személyre szabható szalonszolgáltatás

#1 GYORS – mindössze 5 perc hatóidő

#2 EGYSZERŰ HASZNÁLAT – egy anyagot kell fölvinni a hajra

#3 HATÉKONY – azonnali látványos eredmény

A hatékonyan kialakított termékcsalád további Booster (extra pakolás) termékeivel – Shine Booster, Smooth Booster, Repair Booster – akár 28 féle kezelést biztosít még a szalonoknak.

Használj és forgalmazz TIGI Copyright Custom Care termékeket a szalonodban, és profitálj az oktatóanyagok és az eszközök széles választékából annak érdekében, hogy hozzájáruljanak kreatív munkádhoz és szalonod sikeres működéséhez! További információ a TIGI Copyright Custom Care termékcsaláddal kapcsolatban a TIGI magyarországi képviseletén keresztül:

DÍVA KFT.

Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 30.

Tel.: 06-1-238-0157

Szabó Miklós (értékesítési vezető): +36-20-455-6363

FODRÁSZ REGISZTRÁCIÓ:

https://tigi.hu/tigi-copyright-care-termekcsalad

Szöveg és képek: TIGI