Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a TIGI

Cikksorozatunkban a professzionális fodrász termékeket mutatjuk be. Következik a TIGI.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a TIGI!

Márkatörténet: a TIGI sajátossága

A TIGI-t 1986-ban az Olaszországból Angliába vándorolt Mascolo család hozta létre, élén a márka és a világ fodrásziparának mai napig meghatározó és ikonikus alakjával, Anthony Mascolo-val. A brand legismertebb és legnépszerűbb termékcsaládja a Bed Head 1996-ban került ki a fodrászpiacra, ami azóta is a szakemberek egyik kedvencének számít világszerte. Az elmúlt közel 25 évben sok változás történt a cég életében, többször átalakult. Egy dolog azonban mindvégig szem előtt maradt, a “fodrászoktól fodrászoknak” misszió.

A TIGI Kreatív Team – köztük Bódi Ákos és Kovács Mária -, szorosan együtt dolgozik a fejlesztőkkel, együtt alkotják meg, majd tesztelik az új termékeket. 2012 mérföldkőnek számít a brand életében, mert megalkotta a professzionális piac egyik legkorszerűbb technológiával gyártott hajszínváltoztató termékcsaládját, a TIGI Copyright Colour-t -, aminek köszönhetően a márka még nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha.

“Amikor nem találtuk azt a terméket amelyre szükségünk volt, megalkottuk.” – Anthony Mascolo.

A TIGI sikerterméke a Copyright Care SOS professzionális hajszerkezet megújító kezelés, amely a Marine Protein Complex-nek (=tengeri fehérje) köszönhetően fejti ki hatékonyságát. Az összetevő behatol a hajszálak belső rostjai közé és segíti a hajszálak helyreállítását és felépülését.

A TERMÉK HASZNÁLATA

A szalonkezelés használata javasolt hajfestés előtt és után is, ugyanis a hajszerkezetet a folyamatos védelem mellett meg is erősíti. Ez az újdonság öt perc alatt képes azonnali változást eredményezni, a haj garantáltan egészségesebb és jelentősen erősebbé válik. A tökéletes végeredmény elérésehez a kezelés során a termékcsalád Repair samponját és kondicionálóját érdemes használni.

Kedvenc TIGI-s csapatépítő emléke

“Már hagyomány, hogy évente a TIGI Copyright Colour termékeket használó fodrászok számára a cég több napos szemináriumi részvételt biztosít a londoni TIGI Akadémián. A kurzuson többek között Bódi Ákos és Kovács Mária a legújabb trendek bemutatása mellett, a szalonban könnyedén használható technikákkal is megismerteti a résztvevőket. Ilyenkor alkalom nyílik a gyakorlásra, sőt a legújabb termékek kipróbálásra is. Most ugyan a jelenlegi helyzetben az események mindent felül írnak, így a májusi utazásunkat elhalasztották, de reményeink szerint ősszel pótolni fogjuk.”

TIGI elérhetőségei

TIGI MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETE:

Díva Kft., 1097 Budapest, Gubacsi út 30.

Tel.: 06-1-238-0157

TÖBB INFORMÁCIÓ:

Szabó Miklós értékesítési vezető

Tel.: +36-20-455-6363

Ha érdekel a fent említett TIGI Copyright termékcsalád és szalonkezelés, akkor kattints a jelentkezz gombra és töltsd ki a következő regisztrációs ívet!

Forrás és képek: TIGI

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)