Keresés

Szőke haj festése: forradalmi újdonság

Szőke haj festése: forradalmi újdonság. Mutatjuk is!

Imádjuk a szőke hajszínt! Minden árnyalatát. Továbbra is ez az egyik legnépszerűbb, legszebb, ugyanakkor a legkényesebb hajszín világszerte. Azon túl, hogy az ideális hajszínt elérjük, a későbbiekben a haj karbantartása és az ápoltsága ugyanolyan figyelmet kell, hogy kapjon. A JOICO innovatív újdonságaival ez most játszi könnyedséggel megy.

2018 őszén berobbannak a JOICO Blonde Life termékcsalád újdonságai, benne egy olyan technikai innovációval, mely a szőkítést olyan pofonegyszerűen, idő- és anyagtakarékosan oldja meg, amivel egy 21. századi modern megoldást kapunk.

Szőke haj festése: forradalmi újdonság

Megérkezett az új Blonde Life Hyper High Lift Creme Color, ami egyrészt garantálja a megszokott egészséges és szép végeredményt, másrészt gazdagon ápolja a hajat, miközben az eddigi legnagyobb világosítást (5+ árnyalatot) világosítja a természetes hajon.

Egylépéses szőkítés – tökéletesen

Íme az egylépéses szőkítés csúcsa! A JOICO termékújdonsága 60 perc alatt 5+ árnyalat világosításra képes és még tonizálja is a hajat egy lépésben. Eddig sohasem látott világosítási erő párosul az utólérhetetlen kondícióval. Ragyogó szőke tincsek, hidratált és hosszan tartó színeredmény.

HOGYAN HASZNÁLD?

A Blonde Life Hyper High Lift Color elsősorban a szőke haj festésére, illetve után festésére lett tervezve. Másodsorban lehet vele melírozni, fóliában vagy szabad levegőn egyaránt. Az elképesztően lágy formulával élmény dolgozni, keverési aránya 1:2 azaz 1 rész Blonde Life Hyper High Lift Color és 2 rész Veroxide vagy LumiShine Developer. Rendkívül gazdaságos 74 ml-es kiszerelése miatt.

A Blonde Life Hyper High Lift Color 3 árnyalatban érhető el:

 • Pearl (ASH/Violett),
 • Champagne (ASH) és
 • CLEAR (hozzáadott pigment nélküli világosító).

E három árnyalat önmagában vagy egymással keverve is használható. A CLEAR árnyalattal egyénre lehet szabni a hideg pigmentek erősségét, így a formulák gyakorlatilag végtelenek.

Szőke haj festése szeminárium fodrászoknak

Kíváncsi vagy a szőke haj festésének minden fortélyára? Akkor mindenképp látogass el 2018. november 5-én az “A szőke 50 árnyalata” képzésre, ahol Szikriszt József fodrászmester csodaszép modelleken mutatja be a Blonde Life adta új lehetőségeket! Jelentkezz a JOICO Központban: http://joico.hu/kapcsolat/

További innovatív termékek szőke hajra

Az Új BLONDE LIFE hajápoló, illetve most már hajfestéket is tartalmazó termékvonal intenzív fényt és csillogást adó, valamint extra tápláló termékeket jelentenek, mely szulfátmentes formulájával kifejezetten a kényes szőke és szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére született. Az exkluzív szalon szolgáltatások és a maximális otthoni hajápolás professzionális eszközei is.

A SZŐKE HAJSZÍN FÉNYESSÉ TÉTELE: JOICO BLONDE LIFE BRILIÁNS FÉNYOLAJ

A Blonde Life termékcsalád újítása a Fényolaj, ami a szőke hajszín tökéletes napi ápolásához szükséges. A Fényolaj egyetlen alkalmazásával azonnal tükörfényt ad az extra szőkék számára is, miközben gazdagon táplálja és védi a hajat. A Fényolaj nem színezi el a hajat, semmilyen sárgás hatást nem eredményez, még hőformázás esetén sem.

A termék fényességfokozó tulajdonságai kettős innovációt tesz lehetővé: a tökéletes hidratálást és a szálkásodásmentes, puha tapintású végeredményt, aminek hatására a haj sokkal ellenállóbb lesz a fizikai sérülésekkel szemben, mint korábban.

Tökéletes választás Neked, ha:

 • Szőke hajadat ragyogóvá akarod tenni,
 • Maximális fényhatást akarsz minimális idő alatt,
 • Napi védelmet akarsz szálkásodás ellen,
 • Szőkített hajadat táplálni akarod és védeni a károsodástól,
 • Selymes, puha érzetű hajat szeretnél,
 • Kristálytiszta formulával akarod ápolni hajad, ami nyomtalan az extraszőke hajon is.

Extra könnyű használat:

1-2 pumpányit vigyél fel a törülközőszáraz/száraz hajra és formázd szokás szerint.

A SZŐKE HAJSZÍN TONIZÁLÁSA: BLONDE LIFE 3 IN 1 VIOLET HAB

Ez a forradalmi újdonság egy ragyogóan szőke tonizáló hab, ami egy hármas hatású ápoló és formázó termék. Használatával megakadályozható a szőke hajszín sárgásodása, rendkívül sima, szuper lágy és fényes hatást ad. Habállagának köszönhetően formázó tulajdonsággal is bír. Használatával azonnal árnyalható a szőke haj.

Tökéletes választás Neked, ha:

 • Hideg szőke a hajad és a meleg, illetve sárga tónusokat akarod elkerülni.
 • Azt szeretnéd, hogy fakó szőke tincseid ismét fényesen ragyogjanak,
 • Formázó habot keresel, ami könnyű formula és maradványmentes, természetes eredményt ad,
 • Lágy hajat szeretnél, ami szálkásodásmentes és finom tapintású.

Extra könnyű használat:

Felrázás után egy kis mennyiséget kell a tenyérbe nyomni, majd tiszta, törülközőszáraz hajra felvinni, utána szokás szerint formázható.

Képek: JOICO Magyarország és Szikriszt József

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)