Keresés

Szücs Krisztián lett a MOROCCANOIL egyik márka nagykövete

Szücs Krisztián, MOROCCANOIL nagykövettel beszélgettünk.

Szücs Krisztián MOROCCANOIL nagykövet lett, ami számára hatalmas megtiszteltetés. A nemzetközi márkát már korábbról ismerte, ám a magyarországi piacnyitással most ő lett az egyik kiválasztott, aki hazánkban képviselheti a MOROCCANOIL termékeit, átadhatja a cég filozófiáját. Legutóbb Dublinban járt egy továbbképzésen, vele beszélgettünk.

Mikor ismerted meg a MOROCCANOIL márkát? Mi a legelső tapasztalatod ezekkel a termékekkel?

Először három éve találkoztam a márkával Spanyolországban. Megtetszett az illata, a termékek csomagolása, és ami egy nagyon fontos szempont: a márka kommunikációja az anyagok hatásával kapcsolatban – mely tesztelve a termékeket a gyakorlatban is beigazolódott. Aztán egy nagyobb szünet következett, itthon nem találtam meg.

Aztán tavaly megérkezett Magyarországra. Hogyan kerültél kapcsolatba a forgalmazó céggel, a TOPLINE Hungary-vel, majd kaptad meg a “Szücs Krisztián MOROCCANOIL nagykövet” titulust?

Érdekes volt, ugyanis a TOPLINE-tól meghívást kaptam egy bemutatóra, ahol a márka két nemzetközi trénerével, valamint a TOPLINE európai és hazai vezetőivel is volt lehetőségem találkozni. Ezen a bemutatóval egybekötött tréningen olyan szintű támogatással és szakmai alázattal találkoztam, ami teljesen elvarázsolt. Egyszerűen szerettem volna a részese lenni. Pár meeting után kiderült, ez egy kölcsönös szimpátia, így kerültem kapcsolatba hivatalosan is a márkával, ezt követően kezdtük el a közös brandépítést.

Szücs Krisztián MOROCCANOIL nagykövet

Mit szeretsz a MOROCCANOIL termékekben?

Mondhatni mindent! Számomra a legfontosabb, hogy az általam használt termék megfeleljen azoknak az erős szakmai követelményeknek, amelyeket én is elvárok magammal és a velem együtt dolgozó kollégákkal szemben. Több tréning, tesztelés és rengeteg információ után úgy érzem, a technológiát és a hozzáadott szakmai értéket tekintve a MOROCCANOIL termékei a vendégeim és az én igényeimnek is maximálisan megfelelőek.

Nem is olyan régen Dublinban jártál a MOROCCANOIL tréner továbbképzésén. Mit tanultál kint?

Nagyon inspiráló és előremutató volt ez a három nap. Rengeteget tanultam a márka termékeiről, azok összetételéről, valamint arról, hogy szakmailag miként tudom leginkább kihasználni a bennük rejlő tudást és technológiát. Több hands on tematikájú képzésünk volt, melyben az idei év trendi hajvágásait (pageboy cut, shaggy pixie), divatos és praktikus styling megoldásokat (pl. fonások, feltűzések, a természetes göndör haj stylingja), valamint egy hamarosan bevezetésre kerülő újdonság alapjait is megtanultuk step by step. Ezenfelül rengeteg útmutatást és tanácsot kaptunk a felénk támasztott követelményekkel kapcsolatban, mint MOROCCANOIL tréner.

Az itt tanultakat hogyan tudod beépíteni a szalonmunkádba?

Használom őket, akárcsak a temékeket, ez a legfontosabb, amit megtehetek a vendégeimért és magamért egy-egy képzés után. Úgy érzem, minden ott tanult technikát és ismeretet át fogok tudni ültetni a mindennapi szalonmunkába, és egy új irányt, ha úgy tetszik „löketet” adott ez a mindennapokban.

Kinek ajánlod a termékek használatát?

Mindenkinek, de tényleg. (nevet) Szakembereknek a benne rejlő tudás és lehetőség miatt. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára, hogy egy ekkora világmárka nyisson a magyar szakemberek felé. Nem utolsó sorban pedig a vendégeknek, hiszen értük született meg a márka, hogy segítse a nőket egy egyszerűen használható, magas minőséggel bíró és nem utolsó sorban isteni illatú termékkel a mindennapokban.

A vendégek sok esetben ragaszkodnak a jól bevált termékeikhez. Mit gondolsz, szerinted mennyire lehet sikeres a MOROCCANOIL termékcsalád bevezetése az ő körükben?

Személyes és a nemzetközi trénerek által elmesélt tapasztalatok alapján, ez egy egyszerű dolog. Rengetegen ismerik a márkát annak ellenére, hogy itthon eddig csak online lehetett kapni. A vendégekre olyan hatással vannak a termékek a szalonmunka során, amivel egyszerűen eladja magát a brand. A vendégeim ugyanolyan izgatottak, mint én. Úgy gondolom, ha te hiteles vagy a vendégeid szemében, pontosan azzal a lelkülettel fogják fogadni az általad választott termékeket, ahogy azt rajtad is látják. A kulcs a fodrászok, azaz a mi kezünkben van ehhez, csak használni kell!

Az érdeklődő fodrászok hol és mikor tudják megismerni a MOROCCANOIL-t? Milyen képzésekkel készültök?

Azt javaslom mindenkinek, hogy nézzen körül a social médiában, azon belül is kövesse a márka oldalát. (https://www.facebook.com/toplinehungary) Az itt megosztott tartalmakból mindenki egy nagyobb képet kap a branddel kapcsolatban. Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését a szakembereknek, és szeretnének többet tudni a márkáról, Pitó Katinka és én is szívesen válaszolunk minden megkeresésre. Valamint, Save the date! 2022. március 7-én egy egész napos képzés keretein belül, a hazai szakemberek is megtapasztalhatják használat közben a termékek előnyeit, felhasználásuk mikéntjét, és nem utolsó sorban egy nemzetközi trénerek, és stylistok által összeállított tudásanyag rejtelmeit is magukkal vihetik.

Képek: Szücs Krisztián, MOROCCANOIL