Keresés

Egyszerű hajak Emma Combe Vegan kollekciójában

A soron következő kollekció középpontjában az egyszerű hajak állnak.

A frizurakollekciók két szélsőséges pólus között helyezkednek el, a formabontó és a minimalista skáláján. Egy új trendanyag megpillantásakor azonnal tudjuk, hogy a fodrász melyik irányba szeretett volna elmozdulni, mi volt számára a fontos az alkotási folyamatban. Emma Combe Vegan összeállítása egyértelműen a letisztultságot és a kifinomultságot választotta, így jöhetett létre egy tökéletesen egyszerű kollekció. Mit értünk ez alatt? Már mutatjuk is!

Tökéletesen egyszerű hajak

Emma Combe: Vegan

Mitől lesz tökéletesen egyszerű egy kollekció? Attól, hogy az alkotója nem akar valami eget rengetőt mutatni, “csupán” megfogja az általa leginkább kifonomultnak vélt eszközöket, technikákat, és végül olyan frizurákat készít, amikből mindenkinek akad inspirációja. Emma Combe Vegan kollekciójának letisztultsága a női vonások kifinomultságát hangsúlyozza, miközben olyan lookokat teremt, amin a legtöbbek szeme biztosan megakad. Frufru, konty, lágy hullámok – ezekkel az elemekkel biztosan találkozol az utcán és a fodrászatban is. De lássuk, milyenek is ezek a frizurák!

Egyszerű hajak szakértelemmel

Ebben a kollekcióban az alkotó arra törekedett, hogy megvalósítsa a tökéletes egyensúlyt: frizurát adjon, mindezt úgy, hogy elkerülje a túlgondolást. A modellek is a természetes szépség jegyében lettek kiválasztva, nőies karakterük vonzó és letisztult.

A nemzetközi trendanyagok is mindig arra törekszenek, hogy előremutatóak legyenek és inspiráljanak. Ezúttal az utca emberét is, aki könnyedén tud azonosulni a fotókon látható karakterekkel, az “egyszerű hajakkal” és szívesen menti le fodrászának ezeket a fotókat.

Az egyszerű haj nagyszerű

Nézd meg ezeket a letisztult frizurákat. Vajon te is el tudod képzelni vendégeidnek? Küldd át neki ezt a cikket és hozzá az ajánlásodat. Újítsatok együtt a következő alkalommal!

Haj: Emma Combe

Fotó: Lee Howell

Smink: Rosie Fraser

Styling: Emma Thomson

Termékek és a kollekció kizárólagos tulajdonosa: Moo&Yoo